Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 13
lauramar spune:
MARTUTZA AM SCAPAT SLAVA DOMNULUI.
Am tuns-o cu masina de tuns dar cu nr.1 ca imi era frica sa o tund cu 0 si asa ne-am chinuit putin ca nu prea a stat.
Val_ spune:
Fetele multumim pentru urari.
Tzuna multi ani fericiti alaturi de sotul tau.
Dar totusi dr ce spune despre faptul ca Mariuca nu ia deloc in greutate?
Sherbi nu stiu unde sunt kg tale in plus ca te-am vazut in costum de baie la mare si arati senzational. Eu sa ma plang ca am o burtica pe care probabil ca stationeaza toate cele 3 kg in plus.
Apropo de Rayan mor de invidie cand vad bebei cu par lung.
Elpower tu suferi de depresie eu de ingrijorare. Mai ales in legatura cu Maria imi este frica in permanenenta sa nu i se intample ceva.
Noi am fost astazi la dr. care ne-a spus ca Maria este OK dar trebuie monitorizata in urmatoarea saptamana pentru ca in ultima perioada nu a mai luat deloc in greutate. Bineinteles ca eu sunt speriata de bombe. Noroc cu sotul meu ca este foarte echilibrat ca o luam razna pana acum, cred.
Fetele va rog din nou sa ma invatati si pe mine sa pun poze pe webshots ca am vazut ca multe dintre voi aveti albume acolo.
Pupici
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Poze Mariuca
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
stefaniya spune:
Karra80 - daca poti si stii trimite-mi si mie un PM cu adresa bancii,orasul unde e,numele persoanei ce are contul si IBAN-ul ca eu nu pot transfera bani in contul respectiv daca nu am toate datele astea.Transfer pe net si banca unde am eu contul cere toate astea.
Tzuna - felicitari si la cat mai multi posibil...150ani
Ghibuadina - asa cum s-a mai spus,scaunel cu bara cu jucarii care se poate regla ca pozitie si neaparat cu centura de siguranta si te va ajuta si atunci cand ii dai sa pape.Oricum nu te astepta sa stea toata ziua in el ca se plictisesc,ei sunt prea micuti si se plictisesc repede.Dar daca se plictiseste in scaunel il pui in patut si ii mai dai drumul si la carusel si il tot asa... si iti poti face si tu treaba.
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
karra80 spune:
Stefanya intra la fulguleti de nov dec 2006 si intreab-o pe DANDUSA ea sigur treb sa stie eu nu astiu decat contul ca e la BCR si atat mai mult nu pot sa-ti zic...intreaba acolo dandusa stie
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
stefaniya spune:
OK Karra80,mersi
Acum citeam carticica in care spune cum sa incep diversificarea.Sotul meu o traduce dar cat am apucat eu sa citesc m-a bagat in ceata.Spune ca pot face un pireu din brocoli,varza...Pai nu sunt prea grele pt stomacelul lor?
Marul sau para fiarta si pisate,inteleg si e normal.Din cate stiu eu,brocoli si varza dau gaze al stomac....nu cred ca le voi adauga.Cred ca incep cu morcov,orez,...
El acum la laptic si este constipat,daca i le mai bag si pe-astea cred ca nu mai face kk decat la 2 saptamani
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
karla32 spune:
Tzuna, nu am facut nimic cu mesajul ptr bona de pe ejobs. Mi l-au sters ptr ca nu am firma si prin urmare nici inregistrare la reg. comertului.
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
paxela spune:
brocoliul si conopida, merg si de la 6 luni cred ca deja ati vazut ca in borcanele de bebei ele sunt si in cele pt 4 luni, dar atentie la preparare, se fierb separat intr-o apa se arunca apa si se fierb iarasi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
anaanamaria spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi:
ANA
DAVID MATEI
MARIA GABRIELA
IRENE NICOLE
noi azi am facut vaccinul si am fost putin mofturoase asta e ne trece
noapte buna
kmi78 spune:
TZUNA, a mai luat ceva in greutate Maria azi la cantareala? Timi 50 in ultima saptamana; azi a mancat chiar binesi ieri de asemenea dar vad ca nu se cunoaste;
ADINA, pe jos pe o paturica nu ai incercat sa o pui ? eu mai am si un balansoar la care se regleaza spatarul cand se plictiseste o pun in leagan, apoi in patut , cate putin si in brate si tot asa;
si Timeea prefera sa stea in fund si chiar mi se pare ca sta bine dar nu vreau sa o las, orice pozitie sa fie dar cat mai la verticala daca se poate , iar cand e pe burta isi ridica genunchii si fundu si se impinge in cap ca sa inainteze;
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
iuliana_2007 spune:
Martutza iti multumesc pt informatie dar mi-am luat.Nu am fost prea incantata prea mult dar ce era sa fac.Nu prea imi permite timpul sa caut.Stau pe Unirii.Poate gaseam la Cocor dar aveau cod rosu si asa ca asta e.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze