Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 14
iuliana_2007 spune:
Tzuna multi ani alaturi de sotul tau si sa va iubiti la fel de mult.O sa recuperati voi.
Si eu am momente cand plang pt ca si eu m-am saturat sa stau in casa.Am nevoie de o vacanta undeva departe si sa stau doar cu sotul meu dar nu stiu daca as rezista fara printesa mea.Am fost la cumparaturi pt nunta si mi-am facut o gramada de griji cu toate ca era cu sotul meu si stiam ca nu mananca lapte formula si deja imi imaginam cum plange de foame.Cand mi-a spus sotul meu ca a mancat 110 ml de lapte nu mi-a venit sa cred.Eu daca incerc sa ii dau ma stramb si o alint de obosesc pe langa ea,se amuza,rade dar de papat nu papa,parca imi face in ciuda.
Weekend-ul viitor vrem sa mergem la munte sa ne aerisim putin,deabea astept.
M-am bucurat tare mult cand am vazut in seara asta ca era mai racoare afara,a dormit fetita mea asa de bine in carucior.Chiar daca a fost foarte cald zilele astea tot am iesit dupa ora 20:00 afara ca altfel plangea printesa mea.S-a obisnuit cu plimbatul.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
absoluta spune:
Val e randul tau sa gasesti femeie. Eu ti-am dat-o pe Toni, acum da-mi si tu o Toni...dar cat mai repedeeeeeeeeeeeeeee.
(In august pleaca si barba-su cu copii acolo).
Tzuna fii sigura ca daca erati doar voi doi nu uitati sa sarbatoriti
. E clar ca in viata voastra a aparut cineva muuuuuuult mai important, voi pe locul doi .![]()
Multi ani fericiti alaturi !
Spuneti ca bb are 7 kg si ceva si folositi pampers 4. De ce? Pe nr 3 scrie ca pana la 9 kg.
Roxanici nebunici nu am stat l aumbra si nici n-am sforait pe mine
insa tara ma cere ![]()
...mda...uitai ce mai vrusei sa scriu.....si cate aveam de spuuuuuus ![]()
P.S. intr-o zi cand cineva cunoscator si care se plictiseste sa-mi spuna si mie babeste.... cum, unde sa vad si eu pozele si albumele (nu stiu sa vad decat albumele de 1,2,3,4 luni) si totodata sa atasez si eu poze.
Acum sa va dau si eu doua ponturi ...utile, neutile eu le spun:
1. la Altex sus la Unirea au in promotie storcator de fructe(separa sucul de pulpa)la 500w. E foarte bun, l-am luat si l-am folosit si sunt fooooooarte multumita (aveam unul mulinex si nu se compara cu asta , bine avea si 200w), e de la Philips si costa 2.200.000 lei .
2. Luati carte "Si tu poti fi supernanny", de Irina Petrea (cea care facea emisiunea pe Prima Tv) mi se pare interesant tot ce scrie ea acolo mai ales ca reda si cazuri.
Stefania incearca si fa ceva sa dispara urma aia din sufletul tau. Stai de vorba cu el, lamuriti pentru totdeauna ce inseama "ea" si bucurati-va de minunea cu care D-zeu v-a unit.
Chiar daca nu vrei sa-ti recunosti, din moment de ai tinut sa ne spui e clar ca te racaie, scapa de starea asta definitiv.
Si noi tinem sa felicitam si sa uram sarbatoritilor din zilele astea numai fericire si sanatate !
..uf....si cate aveam sa va zic...dar uitai....
absoluta spune:
..mda...am scris ca dracu...muuuulte greseli ....tinand cont de ora se trec rapid cu vederea...
imi cer scuze de literele in plus sau in minus din textul de mai sus
roxanici spune:
Absoluta, te bagi in unul din albumele de 1, 2, 3, 4 luni, apoi te loghezi (sign in) cu userul mami_2007 si parola pe care o stii si dupa asta vei vedea mai multe albume. Mergi la "albums" si o sa vezi toate albumele. Cam asta e secretul. Sa pui poze parca stii, daca nu, citesti din prima pagina indicatiile. Hai ca am explicat de m-am rupt.... mai zici tu daca nu iese socoteala...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
tzuna spune:
KMi- bilantul saptamana asta (adica de miercurea trecuta pana ieri)- 100g, eu chiar ma bucur ca cealalata saptamana nu a luat nimic. Azi ma duc oricum la medicul d efamilie pt o trimitere si sapt viitoare merg la IOMC cu ea la analize. Ca bilantul pe luna asta va fi 200 si ceva de grame. Mie nu mi s epare ok. In ritmul asta nu va avea nici 8 kg la 1 an.
KARRLA32- da, asa-i iti trebuie un cont de firma sa inscrii anuntul. Vezi daca iti da cineva un cod, d ela orice firma, ca ei nu au nici o treaba si la numele firmei cand apare pe site treci si tu confidential. Ti-as trmite numarul de la firma unde lucrez dar mai am de pus anunturi si numai am decat unul gratuit. Imi pare rau.
gata, asta e tot pe azi. Fug sa ma imbrac si sa pregatesc bebelina sa mergem la medic. O zi buna si racoroasa. Apropo de asta aseara am iesit afara pe la 20.30 si a fost asa bine....
Mihael@ spune:
La multe lunite fericite sarbatoritilor zilei, sa creasca mari si frumosi

Robert de Elly2003
Fabiana Mihaela de Aiia
Theodora Ioana de Elpower
Ramona de Dani7asi
Maya Maria de Iuliana 2007
Ana Maria de Camitu
Ana Maria de Florin-a

Buna dimineata!
Azi ma simt mai optimista, a se citi am dormit mai bine, ca am avut cateva nopti cumplite, se trezea si de 5 ori pe noapte...am cautat-o de dinti, am zis ca o fi vreun puseu de crestere de 4 luni?! dar pana la urma cred ca din cauza caldurii a fost totul...
Absoluta, multumesc ca mi-ai amintit de cartea respectiva, ma gandisem la un moment dat s-o cumpar si apoi bineinteles am uitat...
Lilidana, bafta la examene 
Gata, i s-a facut foame , mancam si iesim afara, din fericire e un aer foarte bun si racoros....
toti bebeii si mamicile lor
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
martutza spune:
quote:
Originally posted by Val_
Fetele va rog din nou sa ma invatati si pe mine sa pun poze pe webshots ca am vazut ca multe dintre voi aveti albume acolo.
Pupici
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Poze Mariuca
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Pe prima pagina ai sub link foarte util trimitere catre explicatii.
Ce as spune in plus este ca e mai simplu dupa ce te-ai logat sa intri intr-un album si sa apesi butonul upload more aflat deasupra pozei si sa alegi doar cate o poza din calculatorultau.Daca ai poze mai mari de 1MB dureaza muult si uneori se incarca greu sau deloc (eu am patit-o de multe ori)
Daca vrei sa-ti faci album urmezi pasii din indicatiile de pe prima pagina cu specificatia ca alegi "new album"-ii si ii dai nume-pui poze.....Sau t epoti loga ca new user si iti creezi foarte usor propriul cont unde faci albume cate vrei si pui apoi link la semnatura sa mai vedem si noi puiutu
.Iti dau PM cand ma intorc pentru recomandari.AM putina treaba in afara orasului.
Raspuns valabil si pentru Absoluta.Explicatii mai pe indelete daca va fi nevoie sper sa pot da cand ma intorc.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA VA DEA DUMNEZEU NOROC.SA FITI SANATOSI SI ASCULTATORI.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
paxela spune:

sarbatoritilor zilei

noi am trecut cu bine peste vaccin si de data asta, cel putin ea
, ca iam vaccinat ieri pe amandoi ea de 4 luni si el de 3-35 luni, e acelasi vaccin in mare doar ca ea mai primeste si antipolio, ea e ok dar el ca de obicei febra 40, durere, maraiala, plans dar gata el a scapat si de dinti si de vaccine pana pe la 6 ani
acum incepe ea
, oare mai pot
?, trebuie sa pot, sper doar sa nu trag si cu ea la fel ca si cu el
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
martutza spune:
Paxela imi pare rau ca treci prin asta cu Silviu.Asa a reactionat mereu? Eu cred ca faceam pe mine daca facea Victor 40grd.
multi pentru voi trei.Sper ca macar Delia sa fie mai cuminte.M-am si gandit la tine cum iesi tu cu manjii l aora 14 pt vaccin.Dobitoaca asistenta
ca va pus asa pe drumuri pe caldura aia nenorocita.
familionul de vaccinati.
Carmenfr pe unde umbli?Esti in concediu?
Ioanaradu ce-i mai fac dintii lui Matei?
ies sau nu?
Atat deocamdata ca la 9.30 trebuie sa fiu la scara cu baiatu care , ca de obicei cand trebuie sa plec la o anumita ora, DOARME.Va amintiti de senzorii de plecare despre care vorbea si Gabdyd![]()
Varsta lui Victor
Victor Mihai