Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Bine ca astazi nu mai este asa cald ca ieri!La noi e soare dar tot mai adie vantul si face caldura mai suportabila.Ieri nu mai stiam ce sa-i facem la baiat ca nu mai putea de cald, dar acum e mai bine, doarme mai linistit si a inceput sa manince mai bine si nu mai bea asa multa apa.
Noi folosim Pampers si suntem multumiti dar fiindca nu am mai folosit si altceva nu putem face o comparatie.Ce-i drept, cum spunea Ela, treuie si atentie cand il puneti ca sa nu aveti parte de "incidente".
Ela draga,tu esti destul de puternica si te rog nu iti mai face rau din orice, transmiti starea ta si bebelinei.Cred ca si caldura asta a fost de vina!Noi te pupam si pe tine si pe Thea!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

si noi tot pampers folosim. deocamdata nr 3. ii mai lasa urme dar e in regula. am mai incercat si alte tipuri, dar nu mi-au placut. ba erau mari, ba mici, ba grosolani etc.

si io am niste depresii...mai ales ca trebuie sa merg la serviciu!!!

si cand il vad pe Luca ce dragalas este si cum ma prinde cu manutele ba de nas, ba de gura sau de par, ma ia si mai tare cu naduf! ce ma fac eu 7 ore fara copil!!!!!!!!!

si ma mai enerveaza si astia de la agentii. din 6 doar de la 2 m-au sunat. si ce fitze, tata! ca ei nu discuta decat de la 7 milioane in sus, ca altfel nu vin la interviuri... zic: auzi, cucuoana, tu ce salar ai? ii dau cat ai tu! ce, imi impuneti salariu cat sa va luati voi comision gras? daca e super bona ii dau si 12 mil!!!!! nasol! nu stiu daca voi reusi sa gasesc asa...sunt cam amarata pe tema asta.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

am pus poze noi, de aseara

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

uuff...Romanica noastra draga..nimeni nu face nimic daca nu-i pica gras in gusa...nu aveti pe nimeni cunoscut care sa va ajute, nu? si tin pumnii sa gasesti pe cineva asa cum vrei.

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

fetelor, voi l-ati vazut pe rayan??? ca eu am murit de invidie...ce par lung si negruuuuuuu
aliana, sa-ti traiasca!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

tare frumos copil!!

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Va multumesc, fetelor! Stiam eu ca voi ma puteti intelege. fetele!

Am incercat iar cu piureut de piersica. Bun bun, piersica coapta bine si cu gust. Din pacate singura modalitate sa o determin sa-l bea a fost sa i-l amestec cu 2 masuri de lapte si apa pana la 70 ml. Si ,minune! Parca s-a lins pe botic, asa mult i-a placut. Dar oare o fi bine sa amestec fructa cu laptic? Nu mai stiu, parca se mai discutase. Stiu ca am spus ca fructele pe stomacul gol, dar iaurtul cu fructe nu e acelasi lucru? Voi ce ziceti e rau sa amestec asa?

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

O dulceata de baiat Rayan!Ce de par, nu ca bb meu, ca mereu ma intreaba lumea daca l-am tuns si , de fapt, asa e el decand s-a nascut

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

ah, si voiam sa va mai intreb: inainte si dupa vaccin auzisem tot pe aici ca bebe nu tre sa pape. asa e? cat timp? ce se intampla daca papa?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by sherbi

fetelor, voi l-ati vazut pe rayan??? ca eu am murit de invidie...ce par lung si negruuuuuuu
aliana, sa-ti traiasca!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

daaaa, am vazut de mult si am murit si noi de invidie ... dar ne revenim incet

despre amestecatul cu lapte stiu ca se practica dilutia alimentelor cu lapte...la fructe nu stiu insa

vizionat si poze cu Antonia mica si mi-am adus aminte ca si rares tot asa casca ochii la poze, hihihi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput