Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 8
MadyEr spune:
Buna fetelor!
Datele mele sunt: Data nasterii mele : 15.05.1980. Fetele s-au nascut prin cezariana (din cauza unei preeclamsii) la 37 sapt si 4 zile cu greutatile de 2850 gr (Moni) si 2700 gr (Ana). Au fost ceva probleme la nastere, dar si-au revenit repede si au recuperat. La 3 luni aveau 7.300 gr (Moni) si 6.600 gr (Ana). Acum asteptam sa mai crestem ca sa ne diversificam meniul. Am inteles ca cel mai bine este in jur de 4. - 5 luni (ele sunt alimentate mixt).
In ceea ce priveste scutecele de unica folosinta si eu am folosit Pampers, dar tot aceleasi probleme le-am avut. Am crezut ca asa este normal, dar o sa vad, poate le schimb si eu.
Aici cateva poze cu rasfatatele mele : www.flickr.com/photos/10263964@N06/" target="_blank">pozele mele
Mady
si
Moni & Ana
iubita_2007 spune:
Paxela , noi folosim Pampers nr. 3, si are peste 7 kg. Imi plac ca sunt ceva mai subtiri decat cele de la happy pe care le-am incercat doar o data si mi s-au parut ca niste paturi foarte scortoase. intradevar, dadea pe dinafara cand forloseam nr. 2, si nr. 1, atunci mereu murdarea hainutele si facea de cateva ori pe zi. Acum nu pot spune ca se pateaza prea des; oricum sunt cu ochi pe ea casa o schimb imediat. Am folosit o data si huggies , sunt ok.
Altele nu am mai incercat .
Voi cum va tineti bebei ocupati? A mea nu doarme de loc toata ziua si vrea non stop sa se joace mami cu ea sau sa o plimbe in brate
. Cu carutul nu-i place 
Diana mami de Roberta ( 13 mar[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2698783410101821790oEPTfT]
[/URL]tie 2007)
paxela spune:
Mady sa iti traiasca dolofanelele, sunt tare dulci, si sigur nu le poti incurca se vede diferenta intre ele cel putin la greutate
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
elpower spune:
la 5 lunite dragute pentru
Ana, argint viu de Loradin!
la 4 lunisoare cu mult soare pentru
David Matei de LuizaS!
la trei lunituci pentru
Maria Gabriela de Val_ si
Irene-Nicole de Sivma!
Sunt in saptamana depresiva, fetelor! Ud ochii din orice! 

Nici macar n-am motive! O exista depresie cronica? Aseara, sa-i dau la pui sa pape. Fac eu biberonul, ca san ioc. Fata se pune pe refuzat biberon si cautat san cu gurita, iar eu , evident, ma pun pe plans. Noroc ca pana la urma a luat biberonul, parca sa ma imbuneze pe mine.
Iar azi, privind-o cum se joaca in patut si cum chiuie, am inceput sa plang de ce minunatie am putut noi sa facem si sa ma rog sa fie totul bine cu noi.
La fel, dupa ce am citit postarea Laurei despre Sosonica, ma rugam, ii multumeam lui Dumnezeu ca e mai bine si plangeam.
Parca nici in prima luna dupa nastere n-am fost asa plangacioasa! Si ma mai mir ca nu ajunge lapticul... Dar nu ma pot abtine...
Cred ca si singuratatea asta si izolarea in casa din cauza caldurii isi spune cuvantul. Sper ca de maine sa putem iesi si noi afara ca simt ca o iau razna. Si sunt asa de obosiiitaaa! Noaptea ma trezesc de cate trei patru ori de grija ei, chiar daca ea doar se intoarce un pic. Uf, abia astept sa termine sotul cu declaratiile astea sa dormim din nou impreuna! Poate asa ma odihnesc si eu mai bine. Si mai imi e si un necaz ca nu-l pot ajuta, de nu va spun. Sta saracul noaptea sa termine ce are de facut, iar eu... Ma plang ca proasta.
Sa ma iertati daca va impui capul cu starile mele, dar nimeni altcineva nu poate intelege ce inseamna izolarea cu bebe. Desi nemaipomenita, la un moment dat te seaca.
Roxanici, tu cum rezisti, mamico, dupa o viata asa palpitanta?
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
roxanici spune:
MadyEr, zi-ne si data nasterii fetitelor, sa le putem trece in listuta
La multe luni sarbatoritilor zilei
Sherbi mama draga cat vrei sa mai slabesti? ca nu arati deloc ca un 
Ela, nu mai da apa la soricei, dupa asa caldura vrei sa ii ineci direct?.....o fi hormonii de vina...
Io...supravietuiesc cu gandul ca peste 2-3 ani o sa ies cu raresu sa ne dam cu rolele si cu bicicletele...de faut bungee nu cred ca il invat asa tanar ![]()
Noi ne impacam cu Pampers excelent, sac! 
Fetele care aveti menstruatie...e regulata, vine luna de luna? adica io am avut acu o luna in toata regula, cu tot tacamul si acu..nici nu stiu ce e asta...parca is la sf de lohii...o fi si asta menstruatie? sau poate is insarcinata si am niste pete 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ane2200 spune:
[quote]Originally posted by paxela
aaa si am uitat sa intreb , ce scutecele folositi? noi avem cam 7 kg si pana acum am folosit happy 5-9 kg, dar deja lasa urme mari pe picioruse
, iar urmatoarea marime la ei e 8-18 si mie sa nu fie muult prea mari, am incercat hughies clasic care sunt mai larguti dar ramane uda, si pampers care dau pe afara
, heeelp
Eu folosesc Pampers marimea 4. Raul are acum 7,800 kg si nu am probleme cu astea. La marimea 2 am fost si eu nemultumita si am vrut sa incerc alta marca, dar m-am convns ca tot Pampers e cel mai bun.
Ane & Raul - 17 martie 2007
http://www.sonia.as.ro/
karra80 spune:
Ellastai linistita ca de aia suntem aici sa ne plangem una la alta......si a mea de cateva zile cand o iau in brate sau cand ma prinde dezbracata deasupra ei prinde tzitzica ca manutzele si o duce la gura chiar daca nu-i foame.....si pe mine ma bufneste un plans ca numai am lapte asta e...toate avem momente si momente....poate e si de la caldura cum zici si tu....
Pe mine acum cateva zile ma apuca dorul de "tinerete" cand faceam ce voiam la ce ora voiam.....mergeam oriunde fara sa ne pese de program......si acuma...nu se mai poate.....imi e dor de o seara cu sotzul doar noi 2 sa lenevim a doua zi in pat pana la 12...etc...as avea cu cine sa o las dar nu stau linistita ca mi-e gandul tot la ea......oricum abia astept sa creasca pitica mare sa manace orice sa ne fie mai usor.....acuma in concediu vom face un test sa vedem cum ne descurcam ca la anu vrem neaparat sa plecam din tara evident cu ea.....
Ce fain am intrat sa te incurajez si am ajuns sa-mi plang eu de mila....sunt patetica

Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
Si noi tot cu pampers....nr3......dar deja vad ca la bucutze o strang si la bulane........
Mady ..superbe papusicile tale...vb paxelei le poti diferentia......
Roxanici mie rusii intr-o luna imi vin cu 6 zile peste data la care u inceput in alta luna cu 7 peste...in iunie pe 6, iulie pe 13, etc.....acuma in august imi vin la mare....ce ma bucur.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
elpower spune:
Na ca uitasem! Si noi suntem pe bune cu Pampers, dar doar daca ii pun si la spate si in fata cu trei degete deasupra buricului. Adica ii asez la spate asa si apoi trag de partea din fata astfel incat sa fie tot deasupra buricului 2-3 degete. Si am grija ca aripioarele alea dinauntru sa fie spre interior, nu cracanate in toate partile, cum ajung ele deobicei. Si uite asa nu am nicio problema cu Pampers, dar mereu trebuie sa iau un nr mai mare. Adica acum suntem la nr 4 si nu avem decat 6,4 kg. Dar suntem inaltuta, cred ca are peste 67 cm, masurati saptamana trecuta.
Si de tinut capsorul... si noi mai dam rateuri, dar eu cred ca de lene. Ei nu-i place nici in scoica sa stea. In brate ar sta ea, dar spatele meu nu prea vrea, asa ca sta mai mult pe spate sau sprijinita de niscai' perne, dar putin timp, ca mi-e teama ca e prea devreme pentru asta. 'Om trai si 'om vedea! Poate si-o da drumul la toate odata ca nici de intors nu se intoarce de pe spate pe burtica. Nu-i vorba, ca nici nu-i place prea mult pe burta, dar asa, sa aiba si ea o preocupare in plus.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Laina spune:
fetele...Ela, Karra...
...macar una la alta sa gasim intelegere! Prin lucrurile astea trec si eu, exact asa cum ai spus, Karra, ca as mai vrea si eu sa ma mai bucur de ce-a insemnat tineretea far'de griji...si ma apuca bocitul de vinovatie ca am indraznit sa ma gandesc la asta...
Te inteleg si pe tine, Ela, tare bine, cand spui ca te apasa izolarea si singuratatea...si eu tot numai pe voi va am, imi lipseste uneori, asa cum am mai zis, imi lipseste mult de tot comunicarea, as vrea cu toata inima mea cea mica si neagra sa pot iesi in parc cu o alta mamica si cu un alt copil de varsta apropiata asa cum as iesi cu voi..Dar nu am asta, si uneori e greu.
Ela,
Karra...se fac puii mai mari si vedem noi ce-o sa fie.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia