Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)
Raspunsuri - Pagina 23
Mirabelac spune:
La multi anishori DAVID, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
Floricel eu ii dau lapte NAN si cereale Nutriben, dimineata si seara in lapte.
Despre laptele de vaca, eu stiu ca se da diluat la inceput, e fff important, mi-a zis din spital asta, erau multi bebei cu enterocolite sau diaree de la laptele gras. Treptat se poate trece apoi la lapte mai gras. Optiunea mea este insa, laptele degresat, adica cel de 1.8 grasimi.
Cristina multa sanatate Vlautzului si sa treceti cat mai usor peste analize.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Ignatica spune:
Cristina imi pare asa de rau ca v-ati chinuit cu sondica.![]()
Pe de alta parte recoltarile direct de la sursa sunt mult mai sigure si nu aunt atatea riscuri de contaminare. Imi aduc aminte de foarte multe analize care au iesit pozitive la David desi el nu avea infectie urinara. Hai ca poate asa s-a intamplat si in cazul uroculturii lui Vldutz. Eu tot mai sper sa nu fie nimic. Simptomele de reflux oricum implica si urinare in mai multe jeturi sau dilatatie la rinichi.
O ecografie simpla i-au facut lui Vlad? Va pup, va tin pumnii la analizele de maine, imi pare asa de rau ca treceti prin acelasi gen de probleme pe care le-am avut si noi. Tin minte ca eram atat de stresata si vizitele la spital mi se pareau groaznice. Copilul nu mai avea nici un program, il apuca foamea, setea, kaki prin spitale.
Multumesc mult de urari Mira, Vauva, Adina
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
floricel79 spune:
CristinaG, azi am verificat de mai multe ori forumul ca sa vad cum sunteti voi. Fii tare tu pt puiut si incearca sa nu-i transmiti starile tale de stres si suparare! Stiu ca-i usoara teoria dar asta imi repet si mie d efiecare data cand e nevoie 
Noi n-am reusit sa recoltam pipi azi pt ca pur si simplu n-a vrut sa faca! incercam maine ca mai avem o singura punguta sterila si daca nu, mergem la spital, cred, sa-i recolteze acolo desi mi-e groaza de asta.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
Ignatica spune:
Si eu doresc sa ii multumesc mamicii care a inchinat acest capitol aniversarii lui David. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
ramomar spune:
Cristina, multa putere si rabdare sa treceti peste toate problemele. Off, saracul pui si saraca mami cum ai palns ei amndoi 

Vauva, nici sa nu-ti treacaprin cap sa nu mai scrii, altfel
. Tu intotdeauna ne-ai fost de mare folos si noi suntem cele care ti-am cerut parerile cum e pe dincolo cu alimentatia bb-eilor. Deci uite multi
-ici si
de la noi ca sa nu fii suparata
AdinaF, nu cred ca Vauva a vrut sa te jigneasca, dupa cum s-a exprimat si ea, doar ne-a spus cum e recomandat acolo sa se dea laptele. Si acumsa fim serioase, chiar daca fiecare zice cum da, cum ar fi bine si ce i-a spus ei medicul, eu cred ca fiecare face cum crede de cuvinta si cum a fost ea sfatuita de medicul care supravegheaza bb-ul. Se vede ca nu o prea stii pe Vauva, caci altfel nu ai fi sarit asa repede cu reprosurile.
eloise, imi pare tare rau de patania lui Vladut
.Bine ca e ok, iar cucuiele trec ele. Cand am citit postarea ta, m-am regasit pe mine. Acum vreo saptamana intindeam rufele pe uscator la vreo 2 metri de patul unde se afla Patricia. Statea cuminte si se juca cu jucariile. La fiecare rufa luata ma uitam la ea sa vad daca e tot acolo, dar la un moment dat am auzit o pocnitura si un plans sfasietor: Patricia venise in patru labute pana spre margine si cred ca din pozitia aceea a venit cu capul direct de calorifer, mai exact cu fruntea, caci s-a ales si ea cu o vanataie frumoasa deaspura sprancenei. Numai eu stiu ce a fost in sufletul meu, plangea de mi se rupea inimia, iar apoi am inceput si eu, nemaiputandu-ma stapani.
E tare greu cu ei in aceasta perioada, acum sunt bine si se joaca, iar imediat pot fi pe jos cu ceva peste ei sau cu capul dat de toate cele. Sa speram ca nu vom mai avea parte de asemenea suparari, desi cu asemenea bucurii plimarete si neastamparate e tare greu.
mexxa, am vazut Sebicu, dar si pe mamica lui, doi frumosi! S-a facut mare puiutul tau, ca de altfel toate bucuriile.
Ignatica, de David ce sa mai zic un frumusel de un anisor, care a avut un tort iami-iami 
off, lexi, parca o descrii pe Patricia cu plansul si patutul. Nu stiu ca are si ea de doua zile. Doarme dusa, dar cand o pun in patut incepe sa planga, iar noptile au devenit groaznice. Se trezeste plangand si cu greu o mai domolim. Si pe ea cred ca o chinuie dintisorii de sus ca e tare rosie gingiuta.
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Vauva nu cred ca e normal ca tu sa te retragi de pe acest forum, mai ales ca nu ai gresit cu nimic, am tinut dintotdeauna cont de sfaturile tale si a altor mamici din alte tari, fiecare e liber sa faca cum crede, e bine ca avem pareri cat mai multe ca sa alegem in cunostinta de cauza. Ce ma deranjeaza pe mine este ca inca se fac acuzatii, eu am invatat de la acest forum ca nu e bine sa acuz, ci sa spun doar cum procedez eu intr-o anumita situatie.
Apoi fiecare e liber sa faca cum crede de cuviinta, forumul asta nu e un camp de batatie sau ambitii pt. nimeni.
Pe de alta parte tu esti dorita aici, toate te-am asteptat sa revii cu vesti despre voi, o mica altercatie cu cineva nu cred ca merita sa faci gestul mentionat de tine, sper din suflet sa te razgandesti.
Asa de usor se strica unele lucruri, de construit e mai greu...
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
Am vazut poze frumoase cu David si cu Sebicu, ce au mai crescut...
Andra e bine sa urmaresti anumite simptome la Vladut, sa nu fie mai somnolent ca de obicei si sa nu vomite, asa ne-a zis noua cand am facut buf.
alexutza_26 spune:
Fetelor nu cred ca vreuna dintre voi a gresit cu ceva....Vauva - tu ti-ai spus parerea despre cum recomanda acolo pediatri, Adina tu ai facut la fel, poate nuanta mesajuui a fost pereputa altfel, dar....aici pe forum ne-am strans ca sa impartasim din experiente personale, din sfaturile primite de fiecare dintre noi, sa cerem pareri, dar nimeni nu ne impune sa facem cum zice o mamica sau alta...pana la urma fiecare face cum vrea si cum simte mai bine pt puiutul ei!!!Offf, nu-mi place sa vad iarasi atmosfera tensionata...mai ales cand ne apropiem fiecare dintre noi de momentul implinirii primului anisor al puiutilor nostri!!!
Haideti mamicior - uitati de la noi cate o
pt fiecare si va asteptam cu zambetul din nou pe buze...si nu uiati ca viata e scurta si nu merita sa ne irosim puterile pe certuri fara rost!!!!
Cristina - Doamne intr-un fel bine ca nu l-a mai chinuit azi...dar daca zici ca maine o luati de la capat, tinem pumnii, azi toata dimineata m-am tot gandit la tine!!!multi
ici de la noi!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Am uitata- Lexi - multi
ici pt Maria si sa dea DD sa fie bine, sa nu se mai chinuie prea mult si sa revina la normal...deci in curand va avea 8 dintisori..oauuuuuuuu...direct la gratar mergi cu ea!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Gety - tu pi undi umbli????
Fetelor dar de Elenia mai stie cineva ceva????
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL