Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)
Raspunsuri - Pagina 22
Vauva spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Floricel, multa sanatate le puiutz !
apropos ou, eu am cumparat odata de la tarani oua clocite in aceeasi zi, pt Paste si doamna mi-a spus sa asteptam o zi inainte de a le consuma fiindca sunt "prea proaspete", si nici asta n-ar fi bine. Explicatia stiintifica n-o am ...daca stie cineva mai multe legate de tema asta...
Vauva, cu tot respectul, da e musai sa te contrazic.
Copilasul are nevoie in primii ani de grasimi vegetale, mai ales, asta e esential pt dezvoltarea lui sanatoasa. Ei ard f. multe calorii in timpul zilei, dar de unde sa arda daca nu e... . A da lapte degresat mi se pare echivalent cu a pune copilul la dieta. Eu una pun si in pireu cate o lingura de ulei de rapita, tocami din acest motiv.
Te rog sa nu o iei ca o critica, dar nu gasesc explicatia medicala in ceea ce sustii tu. Desi ai dreptate, nici pe mine nu ma scoate nimeni din ideile mele, mai ales daca vad ca bebelusii mei se dezv bine si dupa metodele "de aici".
O zi faina va doresc!
O zi faina fetelor.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
AdinaF imi pare rau ca ai inteles gresit mesajul meu dar eu nu am recomandat nimanui sa ii dea copilului lapte degresat asa cum se procedeaza aici. Eu doar am redat ceea ce mi s-a recomandat mie si dupa cate imi aduc aminte am specificat clar ca "fiecare mamica face cum crede ca este mai bine pt copilul ei". Oricum copilul nu isi ia energia numai din laptele pe care il bea pe masura ce creste, parerea mea. Bineinteles ca si eu pun ulei in mancarea pe care o fac dar acesta este de origine vegetala.
Aici, cel putin, laptele praf este facut din lapte degresat, in borcanasele cu mancare pt bebelusi la fel se adauga lapte degresat ca si branza degresata. Eu doar am vrut sa explic cum se procedeaza aici nu sa impun nimanui acest sistem. Imi pare rau ca ai inteles gresit mesajul meu
! Promit ca o sa ma documentez f. bine la urmatoarea vizita la doctor sa vin cu explicatia medicala
Tot aici sunt mai multe alimente care nu se recomanda copilului pana dupa varsta de 1 an. De ex ficatul este unul dintre ele pt ca are continut mare de vit. A si alte metale grele care pot fii toxice pt organism.
O zi buna!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Vauva spune:
Ignatica cu intarziere vreau sa ii urez si eu din tot sufletul "LA MULTI ANI!" lui David . Sa creasca mare si sanatos si sa isi bucure mereu parintii.
POZE
mexxa spune:
Salutaree...
Ohh cafea daca aveti vreau si eu un ibric mareee...
Am fost aseara la cumatrie a fost super, am dansat pana la sfarsit...ne-am distrat super..chiar aveam nevoie![]()
Sebicu a ramas cu vara'mea care a stat la noi se vineri pentru a se obisnui Sebi cu ea....sa comportat excelent.Cand am ajuns acasa dormea dus...
Mai tarziu o sa va pun cateva poze inainte sa plec cu tot cu camionu care vine sa incarce.
Multumesc ca ati vizionat pozicile cu Sebicu.
Revin..merg sa mai pun o cana de cafea ca mor de somnnn
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
MamiLili spune:

Suuuuper poze Ignatica si Mexxa. Ce mari s-au facut Bucuriile!
Andra, cum ziceau si fetele, bine ca n-aveti decat 2 cucuie. De accidente minore cred ca va avea parte fiecare Bucurie, oricat de vigilenti am fi noi, parintii.
Floricel, CristinaGoji, sanatate puiutilor!
Ma bucur ca v-a emotionat postarea mea in care v-am readus in memorie nasterea primei noastre Bucurii. Felicit si eu ptr frumoasa initiativa pe cine s-a ascuns in spatele nick-ului comun si-a scris "Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani, David!"
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Vauva spune:
In alta ordine de idei, Vauva te rog in viitor sa-ti pastrezi
(a se citi ranjetele) ironice pt tine.
o zi faina fetelor!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
[/quote]
Adina sincer imi cer scuze daca ti s-au parut ironice zambetele astea"
". Mai, da se pare ca tu nu stii de gluma, se vede ca esti mai noua pe forum.
Fetelor eu am ramas fara cuvinte dupa aceste mesaje. Sincer nu stiu ce sa mai zic, chiar asa tare am gresit
? Ca sa nu se mai nasca polemici pe forumul acesta si asa atat de mult incercat cred ca e mai bine sa ma retrag.Nu stiu altceva ce sa zic. Se pare ca am lipsit cam mult....
Va pup!
f
POZE
anangel_lexi spune:
Vauva,
, mie mi-ar parea rau sa te retragi, nu are rost sa va suparati dintr-o neintelegere minora. Sunt sigura ca Adina nu are nimic personal cu tine, pur si simplu a fost o neintelegere la mijloc!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
Vauva - eu cred ca nu e cazul sa te retragi. Sincer, Adina, mie emoticonul nu mi s-a parut a fi pus in sensul inteles de tine. E adevarat ca forma scrisa nu reda nici pe departe intonatia si expresia fetei, ca sa-ti dai seama de ce a avut in vedere persoana care a scris, asa cum reda o conversatie purtata fata in fata. Asta e si dezavantajul internetului. Cateodata distorsioneaza sensul. Doar in timp, cand cunosti deja cat de cat persoana, iti poti da seama mai bine care a fost intentia celui care a scris. Asa ca fetelor lasati supararea la o parte sim poftiti la scris!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lilina spune:
eloise, imi pare tare rau ca s-a lovit Vladutz
si Vladone al meu s-a lovit de cateva ori in timp ce se plimba prin casa
eu zic ca astea fac parte din categoria: intamplari nefericite inevitabile !!!
ideea e ca trebuie sa fim tot timpul cu ochii pe ei....si...desi imi spune sotul meu sa stau tot timpul in spatele lui bb cand misuna prin casa...in practica nu pot sa aplic lucrul asta pt.ca trebuie lasat copilul sa mearga si singurel...sa capete incredere si curaj...eu asa cred !!!
cu poze de la mare voi reveni pe seara...deoarece nu sunt inca in posesia lor
in rest...ma zbat cu raceala cu care m-am pricopsit
si sper sa nu i-o pasez si lui Vladone
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
vauva, fetelor...nu uitati ce s-a intamplat ultima data !!!! ma refer la mega-cearta in urma careia s-a spart gashk in 2
din pacate e foarte greu sa te exprimi in scris...oricate emoticoane si semne de punctuatie exista....uneori se pot interpreta gresit unele expresii...cuvinte...etc.
asa ca...stati cumintele si nu va certati, ok ?!?!?
viata-i prea scurta si e pacat sa o irositi pe asa ceva !!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
Acuma sa va zic ce am facut azi la spital - cistografie nu am facut, pentru ca urocultura data vineri a iesit infectata iar in conditiile in care mai exista infectie pe tracul urinar, nu se face cistografie. Dar, n-am scapat de sonda, pentru ca am mai dat o data urina, dar de data asta a fost recoltata prin sonda, ca sa fie siguri ca e infectia inca prezenta in organism si ca nu a fost o greseala data trecuta. Bebe a plans, mami (adica eu) a plans mai tare ca bebe. Maine mergem iar la spital si daca urocultura va fi sterila, ne face cistografia, iar daca va mai fi infectie in urina, iar ii dam antibiotic.
Ignatica si Alexutza - multumesc de incurajare!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea