Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)
Raspunsuri - Pagina 21
mexxa spune:
Andra ...ma speriasem cand am citit mesajul tau.Bine ca nu e nimic grav.
Lili mi-ai dat emotii cu mesajul tau...
Am pus si noi cateva poze..daca va este dor ne noi, ne puteti vedea aici
Pupici ca nopi am plecat la o cumatrie..sper sa ne distram putin ca de mult nu am mai iesit undeva singurei...si ce ma mananca talpile, abia astpt sa dansez putin![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
mexxa spune:

Multi ani traiasca, Multi ani traiasca
La multi ani
Cine sa traiasca,Cine sa traiasca
DAVID sa traiasca LA MULTI ANI !!!

(inca o data impreuna cu cantarea..
)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
alexutza_26 spune:
Mexxa - am vazut pozicile anuntate..Doamne cat de mare e..si arata ca un adevarat barbat
- seamana cu tine leit...e o poza tare faina doar cu voi 2....merita si o rama poza aia!!!
Distractie placuta!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
am sosit si noi de la mare...a fost taaare bine
vroiam doar sa-l felicitam si noi pe David, cel mai mare bebel dintre Bucurii
sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
GETY spune:
Mexxa, ti-am vazut baietzelul. Ce mari cresc, dragii de ei! Petrecere frumoasa si cu cine l-ai lasat pe Sebicu?
Andra, off, eu am observat ca oricat vrem sa fim atente la ce fac copiii nostri, tot li se mai intampla cate ceva. Bine ca s-a terminat cu bine.
Lilina, bine ai revenit de la mare. Te asteptam cu noutati si poze, asta dupa ce despachetezi...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
roxanae spune:

La multi ani,DAVID! Sa cresti mare ,sanatos si sa aduci multa fericire parintilor tai.
Vladut de Eloise sa-ti treaca repede.
Ignatica spune:
Va multumesc inca o data fetelor pentru urari. roxanae, lilina
.
mexulica multumim de cantare. Distractie placuta la cumetrie.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
Andreea super pozele. Nu imi vine sa cred ce mare s-a facut Sebicul.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si va invit la o
- nu-mi vine sa cred ca mai apuc si eu sa dau cafeaua!!!!
Cristina - bafta multa azi si te asteptam cu vesti buneeee!!!
Vladic sa fie baiat curajos!!!!
LA MULTI ANI !!! celor nascuti azi, si in special grasanului meu iubit care drept cadou pt mami de ziua lui a dormit toata noaptea

Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Dupa cum cred ca v-ati obisnuit deja, in week-end nu intru pe net pt. ca vreau sa-mi dedic fiecare secunda Mariei. I-am urat lui David prin intermediul SMS-ului la multi ani si ii mai urez o data, acum, toate cele bune alaturi de parinti, multa fericire si sa fie mereu inconjurat de muuuulta dragoste!

De asemenea, urez cu intarziere la multi ani Bucuriilor care pe 28, 29 si azi, pe 30, sarbatoresc un anumit nr. de luni!

Noi am avut un week-end teribil, sunt la capatul puterilor. Mariei ii ies vreo 4 dinti, unul a spart deja, iar 3 cred ca azi-maine vor iesi. Sambata a facut febra 38,6 si putina diaree, ieri dupa-masa a vomitat...Si toate astea au culminat cu plansete sfasietoare incepand cu 2-3 dupa-masa si pana pe la 5-6, cand in sfarsit reusea sa adoarma, terminata de oboseala. Ieri n-a vrut sub nici o forma sa adoarma in patut, parca o puneam pe ace, desi se vedea pe ea ca e franta. Pana la urma am dus-o in camera socrilor, am dat TV-ul pe MTV,ca ei ii place mult de tot muzica,si in secunda urmatoare fii-mea dormea dusa la mine in brate. Cam asa ne-am petrecut noi sfarsitul asta de saptamana
Eloise, m-am speriat teribil cand am citit ce a patit Vladut! Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic grav! Nu te mai invinovati, oricat de atenti am fi, nu-i putem feri de accidente la infinit. Eu mica fiind am avut 2 accidente grave, de fiecare data cu cate un adult de fata. E imposibil sa prevezi totul. Sunt convinsa ca ai ramas traumatizata, dar incearca sa nu te mai simti vinovata 
Editez, ca uitasem: Marina, ne-am luat AC Samsung din Carrefour. Daca vrei mai multe detalii, scrie-mi pe PM, nu de alta, dar altfel s-ar putea sa uit sa-ti dau detaliile de care ai nevoie, la cat sunt de adormita la propriu...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)