Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru urari. Cristina, xandrutza, Gety, mexxa, alexutza, MamiLili, Alessia, Sybille, ramomar, floricel. Imediat o sa vina randul puiutilor vostri la aniversari si cadouri.

MamiLili iti multumesc ca ai cautat tu postarea soztului, chiar aveam de gand sa rasfoiesc in urma si sa recitesc acele pagini dragi mie, dupa nasterea lui David.

Aici puteti vedea cateva poze din primele momente ale aniversarii noastre.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Cristina postarea ta de aseara mi-a adus aminte de momentele de tristete si grija inainte de cistografia lui David. Vreau sa te incurajez pentru ca tu trebuie sa fii puternica pentru puiul tau, mai ales daca vei asista la procedura. Nimanui nu ii place sa isi duca bebele la doctor, am prefera sa ne taie pe viu decat sa ii faca lui ceva. Daca va fi sedat, nu va constientiza ce i se intampla, e mai greu la prima urinare, dar eu sper dupa-amiaza sa va dea drumul acasa si atunci Vladutz va fi in mediul lui familiar, inconjurat de toata dragostea si grija voastra.

Multa multa putere maine. Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI DAVID!! iti doresc din toata inima ceea ce iti doresc si parintii tai, sa cresti mare, sanatos si plin de noroc!

Ce zi emotionanta, imi amintesc si eu de anuntul re-postat de Lili (care se pricepe sa faca surprize frumoase) ce am simtit atunci cand am citit ca prima bucurie a venit pe lume... Mihaela, te felicit si pe tine de ziua fiului tau, sa ramaneti intotdeauna o familie unita si fericita!

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, ai rascolit amintiri. Eu tin minte clar ca prima oara am avut impresia ca am intrat pe alt forum si voiam sa ies din el si sa-l caut pe al nostru.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTE LUNITZE si celorlalte bucurii de 29: MARUCA, TUDOR si TOMA! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Azi am ajuns inapoi in Iasi dupa o saptamana in care eu si Vladut am stat la Suceava la ai mei. Tocmai ieri, in ultima zi, cand de obicei se intampla toate nasoliile... am avut o mare cumpana... aproape ca nu imi vine sa cred ca a trecut fara urmari...inca ma ingrozesc cand ma gandesc...
Eram in bucatarie, cu sora-mea, vorbeam...si Vladut misuna pe langa noi tinandu-se de mobila. A ajuns la o masca de calorifer din lemn de care se putea tine foarte bine, pentru ca e facuta din bare paralele, asezate orizontal. L-am lasat acolo, era in siguranta, si desigur, eu si sor-mea eram la 2 pasi de el. Vorbeam si o clipa nu i-am dat atentie... a tras de masca aceea care nu era fixata si a cazut cu tot cu ea...lovindu-se cu capul de gresie, masca de lemn masiv peste el (cred ca are vreo 30kg chestia aia, lunga de 1 metru jumate si inalta de 1m). A fost oribil momentul in care l-am vazut acolo jos, complet acoperit de chestia aia... in prima secunda am crezut ca ceva cumplit s-a intamplat...ca e in cel mai bun caz grav ranit... L-am luat de pe jos...plangea sfasietor... m-am uitat sa nu aiba urme de lovituri pe corp, misca normal manutele si picorusele dar la capusor a facut imediat 2 cucuie imense (unul de la impactul cu gresia-deasupra cefei- si altul in frunte de la masca de calorifer care a cazut peste el). Macar nu si-a pirdut cunostinta si nu a vomat... stiam ca astea sunt semnele cele mai rele. Parintii mei nu erau acasa, numai eu si sora-mea... copilul plangea in continuu... abia dupa o jumatate de ora s-a linistit si a adormit.
Acum umflaturile au cedat complet de la compresele reci. Chiar de ieri dupa ce s-a trezit din somn s-a comportat absolut normal, fara nici un simptom alarmat. Eu am ramas traumatizata... m-am invinovatit in continuu de cand s-a intamplat... desi eram langa el si credeam ca e in siguranta acolo a fost de ajuns o secunda de neatentie ca sa se loveasca. In mod normal el nu cade asa pe spate dar masca nefiind prinsa... a tras de ea si a cazut cu totul... cumplit, cumplit.... bine ca s-a sfarsit cu bine...
Nu l-am dus la spital, cand a venit tatal meu l-a examinat si a spus ca e bine, ca a scapat doar cu acele cucuie. Eu cred ca a avut mare noroc....
Va spun si voua, desi stiti prea bine, sa invatati din experienta mea... atentie maxima acum cu bebelusii... sunt atat de expusi cazaturilor acum cand invata sa mearga. Capusorul lor fiind mare raportat la dimensiunile corpului, si centru de greutate fiind altul decat la adult... ei se lovesc preponderent la cap. Sper sa nu mai existe incidente de astea la nici un bebe!

Revin... nu stiu cand, ca am o zi incarcata, am intrat doar sa ma confesez voua, sa ma descarc de stresul de ieri.... am si musafiri, o colega de facultate ce va sta vreo 2 zile.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Andra multumesc mult pentru urari.

Slava Domnului ca Vladuzt a scapat numai cu 2 cucuie din cazatura. Si eu sunt extrem de atenta, de cand a inceput sa misune prin casa tinandu-se de obiecte, de pereti, de margini de pat sau mese, incerc sa fiu mai tot timpul in preajma lui si sa il prind daca se dezechilibreaza. Nu am avut incindente pana acum, Doamne ajuta. Mai cade in fund uneori, e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andra, bine ca nu au fost decat 2 cucuie! Oricum, urmareste-l o perioada... Sanatate!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Acum am revenit si noi din plimbari, fuseram prin Bucuresti la bunici, e groaznic de cald chiar si la umbra in curte..

Andra - Doamne bine ca au fost numai acele 2 cucuie..fereasca Dzeu de ce se putea intampla si te cred ca ai fost traumatizata...cateodata stau si ma gandesc cum va fi si la noi care avem aproape numai gresie in casa... - si ma bucur ca ne-ai impartasit din aceasta experienta dureroasa, macar sa fim pregatie la maxim!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat sa urez LA MULTI ANI!!1bucuriilor nascute intr-o zi de 29, in special Marucai!!!!multa sanatate si sa cresteti mari sa-i bucurati pe parinti!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput