Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alexutza, pana la urma care pe care a fost?
Eu cumpar lapte OKE, Napolact sau Milli. Am cumparat si Zuzu, dar e mai scump.
Branzica eu ii cumpar Milli, din aia dietetica, la pachetel, dar ultima oara nu i-a placut, s-a cam incat cu ea si a refuzat sa mai pape. I-am facut iaurt in schimb, si-i dau de azi.
Merg sa-i fac lapticul si eu cafeaua, ca ccc cantarul meu refuza sa-mi arate mai putine kg. si sunt suparata. O sa se reverse marea cand o sa intru si eu sa fac o baie.
Cristina, te inteleg perfect ca nu o sa ai chef de nimic, important este sa treaca ziua de luni si sa se faca puiul tau bine. Restul = 0.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare..
Am intrat imediat cum am deschis ochii..sa urez multa fericire mamicii nostre lupatoare si bine inteles LA MULTI ANI primei noastre bucurii David care a fost un adevarat lupatator prin cate a trecut.!!!! Sa fii fericit puiutule alaturi de ai tai parinti!!
Petrecere frumoasa!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LA MULTI ANI DAVID!!!sa cresti mare frumos si sanatos!!!!!

Gety - cred ca eu am avut ultimul cuvant azi-noapte ...adik s-a trezit ca de obicei, avea chef de palavre, i-am dat sa bea apa si i-am lasat bibele cu apa acolo....s-a mai trezit la 8 fara apa normal si cu chef de palamentari!!!!Nu-mi pot imagina dupa ce ieri nu a mai dormit de la 4 pana la 10 seara, a avut efectiv energie nebuna de cotrobait si vorbit, azi-noapte mai avea el ceva sa-mi zica...adik nu prea ii era somn!!!

Xandrutza- bine ca in sfarsit ai net, inca nu am reusit cu pozele...sper acum ca e si sotul in concediu sa-mi fac timp sa mai incarc din ele!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Salut. Sunt sotul Ignaticai. Ieri ea a fost internata cu risc de nastere prematura, azi dimineata pe la 5 i s-a rupt apa si pe la 16:30 l-a nasut natural pe David, 2.5 kg cu exact o luna inainte de DPN. Ea e bine, mananca. David e bine si el. Va voi tine la curent daca mai aflu ceva nou.

Sergiu

In urma cu fix un an, mi-au dat lacrimile citind acest mesaj. Am simtit o emotie pe care n-o pot egala sau compara cu nimic. Iata ca a trecut timpul si David, prima noastra Bucurie,implineste un anisor. Sa fii sanatos, cuminte, destept si sa ai parte doar de bucurii in viata, alaturi de minunatii tai parinti, Mihaela si Sergiu!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DAVID

SA AI PARTE DE MULTA SANATATE, MULTE IMPLINIRI SI UN MUNTE DE NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

LA MULTI ANI DAVID!!!

Bucurie mai mare nu exista, decat sa vezi ca puiul tau e bine, sanatos si creste frumos si fericit! Sa aveti parte numai de bine!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bravo, Lili! Am crezut ca a mai nascut Ignatica o data
Dupa aia am citit si restul mesajului tau!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LA MULTI ANI DAVID!!! SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE PARIMTII TAI, SA AI PARTE DE MULT NORORC, SANATATE SI MULTE IMPLINIRI!!!

wow lili, citind mesajul de acum un an cand prima bucurie a venit pe lume mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea de gaina. Ce idee buna ai avut sa cauti mesajul!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

DAVID e prima BUCURIE care implineste 1 an ! Asta da ocazie sa vizitez topicul Bucuriilor!!

LA MULTI ANI, SANATATE SI CAT MAI MULT NOROC IN VIATA !

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea
In legatura cu intarcatul... Intr/adevar, cel mai bine atat pt mama, cat si pt copil este sa il intarci treptat. Ba chiar se spune ca sa ii dai pana nu mai vrea el. Ramo, mi se pare normal sa prefere Patri tzitzi, tu ce ai alege, o supa la plic sau o supa facuta in casa de cea mai buna bucatareasa????? Nu cred ca e un impediment inceperea serviciului in alaptare. Ceea ce intr-adevar s-ar putea sa te incurce este sculatul noaptea, dar va trece si el. In plus, cu cat copilul e mai marisor si poti comunica mai bine cu el, cu atat intelege mai multe. Eu sunt pentru alaptat cat mai mult (2, 3 ani), asa cum recomanda si Organiztia Mondiala a Sanatatii. Maruca e si ea indragostita de tzitzi, ma chinuie noaptea ffff mult. Sper ca dupa 1 an sa reusesc sa ii mai reduc mesele de noapte asa cum am facut si cu Ana. A-i da dupa aia de 2, 3 ori pe zi tzitzi e o nimica toata.
Hai ca v-am pupat. Nu stiu cand mai apuc sa intru. Noi abia in vreo sapt cred, sper, sa ne punem net.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

mercic mult Ozana ca ti-ai facut timp sa-mi rapsunzi. Sper ca ati avut un cncediu minunat la munte. Si eu il tot astept, dar sotul asta e tare prins cu serviciul si probabil ca doar la iarna va primi concediu
In legatura cu seviciul si alaptatul va fi un impediment, pt ca in octombrie va trebui sa plec intr-o delegatie de 10 zile in Germania, deci pana atunci va trebui sa fie intracata puiuta mea ca altfel le va face un scandal de nici nu vreau sa ma gandesc
pupici si asteptam sa-ti pui net cat mai repede

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput