Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - tu tot cu netul te lupti????multi ici sa castigi tu lupta impotriva inamicului

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexutza,

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Cu maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare intarziere....

LA MULTI ANI DAVID!!!!!, BUCURIA CARE A SPART GHEATA ACUM EXACT UN AN....SA FII SA NATOS SI CUMINTE...SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI IN FIECARE ZI A VIETII TALE!!!

Fetelor!!!!

Lasati prostiile si reveniti-va... Nu mai luati totul in nume propriu si ca o insulta...incercati sa vedeti si partea buna a lucrurilor ...nu doar sa cautati motiv de cearta...suntem aici nu ca sa dam sfaturi care trebuiesc musai urmate, ci doar ca sa expunem niste pareri CARE TREBUIE DISCUTATE si nu sa devina motiv de scandal...stiti ce s-a intamplat nu cu mult timp in urma...mi-e si groaza sa reamintesc!!!

A fost totul atat de frumos pana acum...

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Fetelor eu nu-s suparata ca eu nu ma supar repede si chiar daca ma supar imi trece repede!

Tocmai pt ca se apropie aniversarea fiecarui puiut si pt ca suntem impreuna de la "Odiseea sarcinii" mi-ar parea rau ca tocmai acum sa parasesc acest forum asa ca nu ma dau eu dusa asa usor, cum sa lipsesc tocmai de la tort si sampanie?

Ignatica am uitat sa-ti spun ca am vizionat pozele si am fost uimita ce mare e David si frumos.

Mai trebuie sa vizionez si pozele cu Sebi.

Pe aici e asa o vreme nasoala, ca tot ploua in fiecare zi aproape si mai mult de 22 de grade nu au fost. Voi cum mai stati cu caldurile?Nu trimiteti si pe aici un pic de soare?

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vauva, ma bucur mult ca te-ai razgandit!
Eu zic sa facem schimb: noi iti trimitem niste raze de soare si tu noua niste nori de ploaie si alea 22 de grade! Ce zici?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Lexi multi Mariei sa ii iasa mai repede dintisorii.

Vladut de CristinaG multa sanatate.

Vauva sa nu pleci.

O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Am admirat pe Sebi si David in poze- SUPERBE BUCURII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Vauva - stiam eu ca nu te superi tu asa usor!!!!Asta era culmea sa lipsesti taman de la tort si sampanie!!!!!!!Multi ici de la noi!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mexxa e un dulce, dulce Sebi! Ce frumos se lumineaza cand zambeste!

Sa mai puneti poze fetelor!

O intrebare off-topic. Nu stiti daca se pot congela samburii de nuca? Eu mi-am adus din RO o plasa mare de samburi pt ca aici sunt f scumpi si vreau sa ii pastrez cat mai mult timp pt prajituri. Vreau sa va spun ca la capitolul prajituri noi le dam "clasa" finlandezilor. Foarte proaste prajituri fac, de fapt mai mult placinte. Ce sa zic,is cam barbari ei in general la gatit. Cat am stat in Ro am mancat o gramada de prajituri, dar sincer nu ma puteam abtine numai la gandul ca aici n-am de unde manca asemenea delicatese

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

lakioana multumesc pentru urari, nu e mare intarziere, urarile sunt binevenite oricand.
Acum ca am dat startul la petreceri o sa tot sarbatorim.

Vauva, Mirabela multumim pentru aprecieri.

Fetelor care aveti bebei mai apropiati de un anisor, voua cand v-au spus pediatru ca o sa faceti ROR-ul? Pentru ca pe noi ne-au chemat vineri sa il facem, dar bineinteles ca nu venise si acum il vom face luna viitoare impreuna cu vaccinul de un an. Mie mi se pare cam mult doua feluri de vaccin in aceeasi zi?
Mamicile cu experientza, ati facut vreodata acest coktail de vaccinuri?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput