Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 29
alinuk spune:
quote:
Originally posted by marybell
aaa si inca ceva, mai vroiam sa-ti spun, si anume, ca eu, si inainte eram oarecum impotriva vaccinurilor, insa acum dupa ce mi-ai spus ca si boala asta s-ar putea sa fie provocata de vaccin...parca nici nu mai vreau sa aud de ele
Marybellde
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
Marybell imi amintesc ca noi eram circumspecte - la mom discutiilor - in privinta vaccinurilor .. Acum ce sa zic, acolo in material scrie ca vaccinul "poate fi..." o cauza. Cred ca niciun medic nu va recunoaste asta...sau cine stie!?
Oricum ma bucur sa aud ca Erik e mai bine si sper sa nu ajungeti in spital si mai sper ca poate ne vdm la mare - si noi vrem in a doua jumate a lui august sa mergem!
Catalina bine ai revenit fetitz!! si noi ne verigled sa stii...doar ti-am zis ca ne lipsea apelul lu matale... cel putin mie!
Nadiutza

pt Lidiutza - draga de ea..o sa zburde de acum!Gio ce face Eva?? ce a zis doc?
zi faina dragelor!
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
plecaciunile si multumirile noastre duamnei Messa Google'ssa!!
Sa ne traisca!
Mira pe cand ziceai ca prestati
?
Dana si tu la mare in august?? poi io zic sa ne programam cumva sa facem de'o intalneala acolo...
tu, io, Marybell, lilly, care se mai inscrie....auleuuuuuuuuuuuu unde ni's domnishoricile? ca o punem de o gashca de nazdravani...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
ramonaa spune:
Salut fetelor! Suntem si noi in oras, am fost la tara si tare bine a fost.
Lili noi venim la mare pe 4 august (de fapt plecam noaptea) si suntem aproape de tine , la 2 mai. Poate ne vom intalni. Schimbam un nr. de telefon ceva?
Messa multumim de retete sunt faine.
Pupici bb-ilor bolnaviori.
poze 1
poze 2
Ramona si Larisa (05 ianuarie 2007) + Robert (15 ianuarie 2004)
Daconst spune:
Alinuk,eu din 15 august sunt la mare.Si tu tot atunci?Pai ar fi super ca mai e Raluca,Mihacarm si uite asa facem o gasca mare.
Eu,insa, sper sa fiu fara bb daca-mi iasa pasenta.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
conchita spune:
multumesc frumos pentru re-primire :-)) 
Alinuk, cum te vazui, cum mi-am amintit ca l-am vazut pe bebe Teo in chiuveta deunazi, e dementiala pozica aia, dar si cea in care roade masuta, fomistu mic :-)) l-am vazut si pe bebe Lucas de Danaconst, vai ce frumos este, ptiu sa nu-l deochi, cand ne-au crescut mai fetelor copilasii asa mari? :-)
am vazut mai multi bebei in pozici, dar la ora asta nu prea mai imi aduc aminte.![]()
Cata, si mie imi pare bine sa te revad.
Marybell, esti o dulce, multumesc! am vazut pozicile cu Erik, vai dragutul de el ce bubite nesuferite are. din ce am citit, inteleg ca asta e totusi o eruptie des intalnita, ce bine ca nu e altceva, sanatate multa si pupici lui bebe.
dealtfel, sanatate multa tuturor bebelicilor bolnaviori.
Nadia, ma bucur ca a scapat Lidiuta de gips. Mirandolina iti urez o nunta ca in povesti. Diana, citisem ca ai fost bolnava, cum te mai simti?
iar am uitat cui mai voiam sa-i spun ceva...
aaaaa, n-am raspuns inca la tema zilei cu activitatile, ca va si propun alta. :-))) ce ustensile de bucatarie sunt necesare pentru prepararea mancarii bebelusilor? ca pe siteul dat de Messa, si anume asta:
http://www.wholesomebabyfood.com:80/homemadebabyfoodfeeding.htm.htm
sunt o gramada de obiecte neindentificabile care nici nu stiu la ce ar folosi. deci, voi ce folositi si pentru ce, va rog mult lamuriti-ma si pe mine ce mi-ar trebui din alea de pe lista alora sau din alte liste cunoscute de voi?
btw, Messa, inca o bere pentru linkul la siteul de mai sus, e absolut super de super, l-am citit pe tot creca. :-)) extraordinar de folositor, mai ales ca ader la filosofia nutritionista respectiva. am vazut ca si ei sustin ideea ta cu buruienile:-)) la copii, ma refer la condimente. :-))
p.s. va ziceam ca noi nu am inceput diversificarea uichendul trecut din motive obiective si am amanat-o pentru uichendul care vine (vrea si tati sa fie de fatza). sunt pregatita deja cu cereale de orez special pentru bebe, dar ceva in capul meu se impotriveste ideii sa incep cu asta, mai ales dupa ce am citit ca de fapt faina asta de orez e pre-procesata. daca i-as da orez, apai i-as da organic macinat in casa la rasnita, nu? dar altceva voiam sa va intreb: ce-ar fi daca as incepe cu avocado? ca e usor de pasat, il indoi cu lapte, are o gramada de nutrienti...voi ce ziceti?????
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
alinuk spune:
Conchita scurt si la obiect rasp la intrebarea ta:
blender (eu am braun de 70ron)
steamer (eu am Moulinex si e pe la oferta la Domo si Metro - max 150ron)
cu astea doo ustensile faci tot ce trebe la bebic!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
gio spune:
hello fetele,
multumim de intrebari, sper ca am dat de cap bubitelor. fac parte din manifestarea enterovirozei cu care tocmai ce ziceam ca ne-am pricopsit
. am inteles ca e o reactie al toxina virusului samd. circula nenorocenia asta de enterovirus cu eruptie cutanata, asa ca aveti grija. noi am luat de la copilul unor prieteni cel mai probabil.
marybell, multa sanatate si sa nu fie nevoie de antibiotic inj si de spital.
fetele, am citit despre concediile voastre - shine si catalina - . am fost si noi la mare la sf lui iunie si a fos tok, mai ales ca in costinesti am gasit si o rampa de carucioare ca sa coboram pe plaja.
acum asteptam sa fie eva bine si ma duc eu cu fetele si cu parintii mei la slanic moldova. liuda, cum e pe acolo?
pupici, mai citim
marinar spune:
neata
dana am vazut ieri pozele cu lucas, e mortal cu blugishori si camasa...barbat in miniatura.
shine da, am fost cu carutul la mare, altfel nu se putea. noi tot in eforie am fost si coboram pe plaja prin centru ca sa zic asa, acolo e rampa. noi chiar am avut noroc, nu am dat spagi pe plaja. dar tot in neptun imi place cel mai mult........
cata hai ca facem noi cumva si ne vedem la ochishori.
marybell mulma multa sanatate lui erik.
meniul zilei:
la 8 lapte
urmeaza:
la 11.30 fructe- pepete galben + mar si ceva biscuitzi
la 3 incercam iar cu iaurt (napolact si danone nu a vrut, azi am luat brenac)
la 6- legume cu carne de vita
la 10 lapte
intre mese suc de porto si apa cat cuprinde
activitati zilnice: pupacit, dragalit, gadilat, lasat pe jos si tarat/mers, in patut cu jucariile, mai cantam fie ceva din cutiutza muzicala, fie mihaela runceanu sau julio iglesias. ieri am pus-o in fund aproape de marginea patutului ca sa se tina cu manutele si ea s-a ridicat in picioare si statea ca un manz abea nascut.....i se balanganeau picioarele in toate directiile si ea radea de mama focului.
din we cum se trezeste dimineata ma striga mama si eu mor de dragul ei si tati se oftica pt ca nu mai zice tata.
eli1977 spune:
neata fetili,
ce mai ceaca paca pe aici?
ete, s-o-ntors duamna Catalina care ar dori neste rezumate!hai ghini ai vinit!
bine ati revenit, Gio, Conchita, Cristia, daca am mai uitat ma iertati si voi
multumim, Messa, pt retete 
mai e doar o saptamana pana la botezul Robertei(pe care, btw, am vazut-o aseara si am plimbat-o in brate, ca taaare ii mai place)
eu zic ca ar trebui sa ne organizam, sa stim cine vrea si poate sa vina, sa facem 2 liste, 1-cine vine cu masina si 2-cine vrea sa vina dar nu are masina, ca sa stim sa ne impartim, sa ajungem cat mai multe.
eu merg sigur si vin cu masina mare.daca nu cumva vrea Alina sa mearga cu noi(cu Roberta si cu mama ei)si au alta varianta, cu mare drag mai pot lua si doua mamici cu bebici si carucioare(dar sa fie sport, sa incapa, ma gandesc)eu iau caruciorul sport la faza asta, tocmai din acest motiv.
ne gandim?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
alinuk spune:
auleuuuuuuu Marina i'auzi fetitz... daca se apuca Emmutza de recitat neshte ceva poezii sau de cantat Julio Iglesias te rog io frumos, din tot sufletelul meui de mamica - nu ne spune ...
o striga cand se trezeste 'mama' ...ce frumos!! vleau si io!!
glumeam desigur ...cu 'nu ne spune!' ba chiar te rog sa ne spui sa-l bat si io la cap pe ingramaditul meu Margicutza sa zica si el ceva![]()
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb