Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Messa multumesc frumos de retete. Eu nu sunt vreo gospodina, nu le am cu diversificarea, asa ca pentru mine (si pentru Amalia) sunt foarte utile. de la noi.

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Alinuk mii de multumiri, pentru link-uri si pentru ca te-ai gandit si ai intrebat, in fiecare zi de noi, de cand suntem bolnavioari. am folosit metoda cu suc de morcovi si cataplasme cu frunza de varza. otet de mere aveam, dar mi-a fost frica sa ii pun pe bubitze, sa nu il usture mai rau pe moment, asa ca am renuntat la idee.

aaa si inca ceva, mai vroiam sa-ti spun, si anume, ca eu, si inainte eram oarecum impotriva vaccinurilor, insa acum dupa ce mi-ai spus ca si boala asta s-ar putea sa fie provocata de vaccin...parca nici nu mai vreau sa aud de ele

Diana multumim pentru incurajari si pentru urarile de "la multi ani". nu-i nimic daca vin si mai tarziu si mai vroiam sa iti spun ca la fel si Erik desi are 7 luni inca nu are nici un dintisor. imi pare rau sa aud de Thea, ca a prins o oarecare adversiune, fata de linguritza, dar cand o sa realizeze ea, ca primeste cu "obiectul" asta si bunataturi, o sa o placa cu siguranta pana la urma.

Lily in nici un caz nu ai de ce sa iti ceri iertare vorba ta...bine ca pana la urma am descoperit ce are copilasul. acum e in tratament de 3 zile. unele bubitze au inceput deja sa se usuce, vad ca razletz mai apare cate una noua, dar le atac din prima cu rivanol, crema elocom si pudra baneocin. cel putin dupa chestia asta nu mai se maresc. sper ca in curand sa fie mai bine. mi-e frica sa nu ramana cu semne micutzul, de la nebuniile astea. Doctora de la Cluj mi-a spus ca daca pana luni nu vedem nici o ameliorare sa ma duc din nou sa ma interneze cu el, pentru analize si sa il bage pe antibiotic intern, nu numai extern. eu sper sa nu fie nevoie totusi de internare, si sa ajung cu bebe la mare, la soare, pe plaja la nisip, asa cum am programat sa ne distram nu sa fim in spital

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Messa, uite si de la mine Sa ne traiesti

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Marybell, multa sanatate si sa ajungeti la mare, asa cum iti doresti!

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Mirandolina multumim de urarile de insanatosire

Gabriela mi-a dat reteta pentru, zyrtec. eu cred ca e destul de bun. sa vedem ce va fi...

Dana, Cristiana v-am vazut noile pozici cu Lucas si Davidutz, frumusei foc si zambaretzi

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Shine, Cristinutza multumim fetelor pentru urarile de insanatosire

Gio la inceput sunt niste pete rosii dupa care a 2a zi se fac niste basicutze cu licid. am vazut poza cu bubitzele, abia astept sa vad ce iti spune doctora dar la fel spun si eu ca in nici un caz nu sunt de la caldura. sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav.

Nadiutapm ce bine imi pare ca a scapat Lidiutza de ghips. mereu m-am gandit la ea cu caldurile astea. sper sa suporte mult mai usor perna de care spuneai. pentru optimism.

Conchita ce bine imi pare, ca mai revii printre noi, chiar si asa putin macar. imi pare rau sa aud, ca ai avut ceva problemutze. sper sa se fi rezolvat intre timp, si sa poti sa scrii mai des pe la noi. eu una ti-am mai spus, odata, ca iti urmaream mereu cu drag postarile, fiindca mereu aveai ceva de spus, care sa ne fie si altora "de folos"

activitati zilnice cu bebe? trezit, zambit unul celuilalt, papat, jucat, plimbat, papat, somnic, jucat, papat, plimbat, si din nou somnic. cu mentiunea ca zilele astea mai apare de 3 ori pe zi si tratamentul

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Catalina bine ati revenit de prin vacanta, multumim de urari si da, buna ideea cu "formula as"

Messa multumim pentru "toate cele" ce ne dai pentru copilashi, fara sa mai trebuiasca, sa pierdem noi timp ca sa cautam pe net.

am si eu o carte de bucate pentru bebelushi, pe care am sa o scanez si am sa o pun undeva pe net sa o puteti avea si voi.

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, cumplita caldura. Si nici macar nu e aia rea rea. Matei a baut de ieri seara aproape 200 ml de apa, el care nu bea un strop. Of, sper sa trecem cu bine si de weekend-ul asta, inteleg ca va fi de foc.
Continui cu cititul.

Fetelor, no comment la faza cu contul. Doar ca daca ar citi Alina ... In fine ... Merge cineva la botez? Ca e departe departe si as merge si io cu Mateutzu dar in caz ca tati nu poate ... mai am vreo varianta?

Dano, sa iti traiasca culoarea. N-am vazut-o dar daca zici tu ca e mumoasa ... sunt sigura ca e.

Nadia CE BINE IMI PARE ca nu mai aveti ghips. Acu ca sunt si io inapoi acasa, poate ne vedem prin parculet.

Cristia, ma bucur ca ai revenit. Matei nu cred ca e concludent. El la 6 luni avea 8,700 si 70 cm. De dormit, in functie de vreme si de mediu, intre 3 si 5,6 ore pe zi (nu pun la socoteala noaptea).

Cristiana, eu banana o pasez cu furculita, si restul fructelor le dau pe razatoare. Nu bag blender-ul in ele. Unde mergeti la homeopat? Sper sa nu fi zis tu si io sa fiu ca de obicei pe langa.

Offff Gio, sanatate si la voi!!!! Ce de puiuti bolnaviori. Caldura asta nenorocita!!!

Alinuko, pupici ca ne-ati dus dorul. Aci suntem si in Pishmigiu cu prima ocazie mai racoroasa.

Marina, mor de dor de voi. Pai io voi iesi dimineata acum la 8 cand pleaca tati si intru pe la 10 jumate inapoi si apoi ies pe la 6 jumate, poate pe atuncea, ne vedem la juma de drum. Hai ca ne auzim la un tembelefon.

Shine, apropos de febra musculosa, io in fiecare zi urcam de cate doua ori de pe la Manastirea Sinaia pana la Furnica. Ma mir ca nu imi tremura cleoambele. Oricum, sunt plina de vanatai ca la scari il sprijineam de picere.

Gabi, imi pare rau ca nu mergeti nicaieri. Intr-adevar, e super sa mai schimbi peisajul si aerul, chiar daca in general rutina e aceeasi. Dar cand vedeam ce bine ii e lui Mateiashu ... nu imi mai trebuia nimica nimicutza. :)) Acu mi se rupe sufletul cat se suceste de cald dar zic multumesc la Dumnezeu ca e sanatos.

SARU'MANA de retete Mirandolina (si sa fie intr-un ceas bun la nunta) si doamna Lilisor, mama tuturor ranitilor. Si Messo, adaug la lada ai de bere.

Marybell, te rog sa ne tii la curent cu evolutia frumosului.

Conchita, welcome back si tie. Numa bine!

Inca mai lipsesc fete la apel dar cum imi revin cu tati shele ... mai strig io catalogul. Acu' plec sa pregatesc Mateiu sa iesim pe afara. In casa nu e de stat.

Pupici multi multi. Bai, abia acuma am realizat ce nashpa mi-a fost fara voi. Gled tu bi bec. :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fete, bag o cafea in vena si ma duc sa calc pana-i racoare. A fost de-a dreptul frig afara azi-noapte, David a dormit lemn, as fi dormit si eu daca nu m-ar fi pus sa mananc pepene verde aseara, normal ca era sa-mi explodeze vezica, caci a fost, ca si lichid, echivalentul a trei !

CATALINA, bine ai revenit din concediu, auzi fetita, pai tu ai venit odihnita si ceri de la noi, astea fierte, rezumate. Tu nu vezi ca nu stim nici pe ce lume traim?

La homeopat mergem aici, in Arad, sa vad daca dam de capat la apetitul asta care muta muntii.

MARYBELL, sper ca Erik e mai bine, cum se prezinta azi? GIO, la fel, sper sa dati de capat la bube, nu arata nici a lergie, nici a boli de copilarie.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la noi!

Salutam revenirea duamnei Catalina!
Vad ca v-a priit concediul si asta deduc din mesajele tale.Asa imi place sa te vad.
Daca bea Mateiashu apa,pai e caldura mare mon cher.
La noi e racoare bine,adica tot cu plapumele ne invelim si tare mi-e frica de trecerea brusca la caldura pe cind venim acasa.Eu sper sa se mai racoreasca pina venim,ca de aia tot aman.

Mary,si pe tine te simt ca esti bine si implicit si Erik.Hai ca mai e putin si ne vedem la mare la o berica pe terasa.
Multumim ca ne-ai vazut pozicile.

Cristiana,eu o sa ajung si in Arad,cred,vara asta.Ca vine sora sotului din tari straine si cred c-o s-o vizitam la Ineu.Poate facem cumva sa se vada si prietenii astia mici si eu sa-mi cunosc viitoarea cuscra(pentru fetita care n-o am inca).

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput