Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 27
mediterana spune:
caldura mareeeee....
va citesc, va citesc...
sanatate copilasilor bolnavi sio week-end placut ca se apropie.
Catalina spune:
Scumpele, daca cineva m-a intrebat ceva inainte de acest capitol, sau mi-a zis ceva personal, va rog sa repetati. Nu am timp sau energie acum sa citesc mai mult de acest capitol. Sper sa ma intelegeti. Deci sa citesc ....
Alinuk, multumim de intrebare. La munte a fost super. Seara stat in leagan la racoare, apoi plimbat in parc la Peles dimineata pe si mai racoare (cu caciulita si hanorac) si un bebe mancau si ranjit. Acum i-a pierit zambetul. La noi in casa e cumplit. Pana si gresia e calda. Mie mi-e deja cam rau, sper ca nu si lui.
Messaaaaaaaa am pierdut retetele. Sunt postate undeva? Pliz, pliz ca am venit chitita pe ele. PLizzzzzzz!
Dianamizzi, sanatate Theei. Cristiana, numai bine si lui David!
Scuze, am vazut ca ati postat pozitze, nu am timp si ma topesc deocamdata. POate maine.
Gabi, e adevarat ca atunci cand ne este greu trebuie sa stim ca sunt altii care o duc mult mai rau ca noi. Dar sa nu iti fie rusine cu pb tale, fiecare le are pe ale lui. Principalul este sa multumim pt ce avem.
Lili, sa iti traiasca baiatul mare. Auzi, l-a trimis la cumparaturi ... Bravo!
Laura, eu nu am gasit mesajul tau in cap asta. Ce s-a intamplat fetelor?
Pupam Marina, bine ati revenit. Va mai vede omu' noaptea fara sa zambiti? :))
Criss, super la munte, ms de intrebare si gand. :))
Pitilache, ma bucur din suflet ca am putut fi si eu de folos.
N-am ajuns decat la pagina 4 si Matei urla de cald. Il bag in dus si revin dupa. Pupici
Shine spune:
catalina, baga si la mine un pm: unde ai stat la munte, cat a costat, bla bla,
ma bate gandul sa ma mut vreo luna pe la munte, si ma gandesc sa nu stau pe capu' lu sor-mea
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Catalina spune:
Maryela, felicitari pt primul coltzishor.
Furnicusa welcome back! Si sa va revina pofta de mancare. Daca si la voi o fi caldura ... o fi si asta de vina.
Marybell, la multi ani pt cele 7 luni, si la multi ani tuturor bebicilor pe care i-am sarit. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!
Ivona, condoleante!
Lilisor, dupe cum vezi tomnai de semnai condica.
Liuda, pupici, ietema! Si la subiect, io l-am schimbat pe Matei in mijlocul restaurantului din Mall. Asa ca ...
Of, Lore, sanatate cat se poate tatalui tau! Si la noi in camera la MAtei sunt 34 de grade. E groaznic! Si inteleg ca azi e racoare
Monu, am incercat si io borcanase la munte dar nu prea au mers. Pe langa ca era sa borasc io cand ii dadeam, nici pe el nu l-au prea incantat.
Offff Marybell... nu prea stiu cum sa te ajut. Te sfatuiesc sa te uiti in Formula As, acolo stiu ca sunt retete naturiste, da cautare pe Google. Si apoi pe impetigo. Offfff sanatate multa multa!!!!!
Mirandolina, despre respectivul pret nu pot decat sa zic rusine.
Fetele mai departe de pg 13 (si alea scanate) nu mai pot. Sunt franta. Mai vb maine.
Pupici si noapte buna.
marinar spune:
catalina bine ati revenit! hihihi inca ne mai vedem noaptea. fetitza cand va mai vedem si noi???
Shine spune:
heheh, m-am uitat iar la pozele marinei, si mi-am amintit ca nu v-am zis cum fu la mare....
poi a fost frumos....da ma gandesc... oare nu vor astia sa puna un lift in eforie? m-au zapacit tata scarile alea.
marina, tot respectu am vazut ca tu ai mers pe plaja cu carutul (daca al vostru era cel care se vedea in poze)
eu am facut febra musculoasa de la atatea scari(am stat la et 3 al unei vile)
in rest.apa curata.. desi eu aveam rushii in buzunar si oricum nu aveam de gand sa intru in apa. sezlongul 150 de mii+ spaga 20 de mii daca vroiai "locuri d-alea bune"+30 mii umbreluta daca vroiai umbra totala cum am vrut eu.
deci 3 ore de plaja = trei, patru sute de mii ca popa
lume multa, copii o gramada, mancare buna
Faza zilei: intr-o seara ne-am dat seama, pe la desert asa, ca am uitat portofelul in camera
.
alexandru urla ca n-avea stare, iar mie mi s-a oprit clatita in gat... ma vedeam spaland vase pe acolo![]()
![]()
noroc ca sunt atleta si buna la alergat cu copil cu tot, si cat s-a facut tati ca mai bea o bere, am alergat la vila sa vin cu banutzul
gata cu povestile, somnic.
pup fete
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
gabriela_s spune:
shinemami,ma ingrozeste ce povestesti,astia nu au auzit de "all inclusive"???
tare faza cu portofelul...macar era aproape vila ?
dar de ce nu l-ai lasat cu tati pe alexandru?![]()
catalina bine ai revenit !cred ca a fost superb,plimbari la peles...of,noi nu mergem nicaieri vara asta.I sooo hate it!
uf vroiam sa mai raspund,dar din pacate trebuie sa ma duc sa fac ce stiu mai bine...adica sa dorm.
noapte buna !
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
mirandolina spune:
Cristia, nici la noi nu seamana doua zile una cu cealalta...
Catalina, bine ai revenit! Uite retetele Messei AICI si AICI
Shine, si eu urasc scarile din eforie, mai ales alea catre plaja. Da' te intreb si eu de ce ai alergat cu copil cu tot ca sa recuperezi portofelul???
Pup fetili
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Messa spune:
fetele, retzete de diversificare, aici (o sa tot modific fisierul ala, asa ca sa vi-l downloadati din cand in cand din nou, ca il updatez):
http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.