Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 26
Daconst spune:
Cristiana,nu-i mai spun la barbatu-meu de marti ca-l apuca crizele cind ma aude cu superstitii.![]()
El are de la 1 concediu si de aia speram sa plecam marti,desi initial putea sa-si ia 2 libere,dar am zis sa evitam aglomeratia.
Blender eu am luat cu 10€,e Severin,deci nu chiar naspa.Poate-ti ia sotul cind mai vine prin Germa.Al meu e nou nout ca la ce lenesa sunt,mai poate sa astepte mult si bine.![]()
Gabriela,secretul spalatului pe jos e sa stregi cu carpa uscata dupa ce ai dat cu ud.Asta stiu de la sot,ca asa era in armata.
Crishtinutza,multumim de complimente.
Cristia,al meu a avut la 6 luni 8,800kg si 71cm.
Conchita,bun subiectul.Sunt curioasa si eu ce activitati au mamicile cu puiutii ca eu in afara de cucu bau si gadilat de rade pina se ineaca nu prea am.Ar mai fi masajul,daca se pune.![]()
Nadiuta,ma bucur ca sunteto fara ghips.hai ca vine si tanga,vorba cuiva de pe aici.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
gio spune:
Uitati fetele cum arata bubitele noastre; oricum intr-o ora sun dr si sper s-o vada azi maine. oricum sigur nu sunt de la caldura la cum arata.
Marybell, in cat timp a aparut si lichid in bubite? Erik a facut si febra?
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Shine
lili am tastat gresit 16-20 aug.
ma'csa-l spal pe fi-miu ca are pastanac si in chiloti.... si eu la fel
nu va uit, va scriu prima impresie despte diversificare
alinuk, sa iti dea d-zeu sanatate: l-am subtiat oleaca pe domnu piure, am schimbat lingurita si dupa o ora de lupta, a mancat ceva ceva
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Shine esti pe drumul cel bun. Eu sunt mic copil in ceeea ce priveste "secrete intr'ale diversificarii". Intreaba colo la Messa ca are brevet.
Ti-ar spune cred despre trucul cu orezelul in leguminoase... pt un gust acceptat mai usor de copil, samd
suntem aici cu pareri si sfaturi din experiente mai mult sau mai putin proprii!!
Marce te pupam si te mai asteptam pe la noi... sa nu fim nevoiti sa scotocim netu' - adevarate munci de cercetashi..hihih ca tot se poarta... ca sa mai cetim si noi vesti despre tine si Larutza ...despre care - apropos - ma cam intreaba si Teo

abia asteptam fetele in bucurestiul prafuit si doruit!
Catalina speram sa respiri si tu aer curat de munte pe acolo, iar Mateiutzu sa se simta bine si sa veniti cu forte proaspete acasica. Haha iata ca ne lipseste apelul tau de dimineatza si ingrijorarile tale..

Marybeeeeeeeeeeeeeell ce face Erikutz???
fete ce aer azi in Cismigiu, ce placere... duamna Miciurin ati lipsit de la apel, dar hai va iertam caci presupun ca aveti treburi multe cu evenimentul ce se grabeste sa dea peste dvs!!! Multe supcese!!!
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
gio - urate pacatoasele alea de bubite! Aveti grija ca nu-i de glumit! O sa va pun si eubube, dar nu seamana deloc cu ce aveti voi, si sunt sigur in urma tantarilor. Aseara eram la plimbare si la 20 de metri dupa ce a adormit bb, sotul i-a gonit un tantar de pe frunte
Ei bine, acum are semn acolo, duce-s-ar pe pustii toti tantarii astia...
L-am dat cu Autan si nu au mai fost probeleme.
alinuk -tu ziceai ca vii in august la mare? cand vine shine e si marybell incoace...hai, care mai sunteti? Care mai poftiti, care mai doriti?
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mirandolina spune:
Noi vom fi la Mamaia in ultima saptamina a lui august, nu stiu daca ne vom putea vedea, mai ales ca eu nu am carnet ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
cristia spune:
conchita, lili, dana, gabi multumesc frumos pentru raspunsuri.
stiu ca cu dormitu'e relativ dar totusi. al meu adoarme in casa numai cu tatza in gura (presupun ca de drogurile astea vorbea lili
). afara doarme in carut da' numai cand si cat vrea el.Nu are vreun program si nu-s doua zile la fel la el.
va pup tare si-mi cer scuze pentru graba
Crishtinutza spune:
[quote]Originally posted by conchita
propunere de tema: ce activitati zilnice aveti cu bebe? poate facem schimb de idei, ce ziceti?
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Conchita mi se pare super sugestia ta !!!
Nu am timp acum, dar o sa revin si eu cu detalii si sper sa aflu si de la alte mamici ce activitati desfasoara zilnic cu bebeii.
,
Cristina
ylilimic spune:
activitati zilnice: taratul pe burta cand bb e pe patura jos, mai nou il adun de sub pat
; statul in fund in patut cu jucarii, asezat pe colt, caci el nu se tine asa de bine singurel; il pun in cadita cu sau fara apa si se joaca cu jucari8ile, dar schimbam ambientul; nu mai stiu...
azi nu pune nimeni meniul? la masa de seara sunt in pana de idei, cred ca si caldura il deranjeaza ca nu prea mananca...
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
alinuk spune:
fetelee
am nevoie de o consultatie la un arhitect pentru amenajari interioare
platesc deplasarea (100km de bucuresti sau aprx o ora juma cu masina) si consultatia... e vorba despre casutza noastra de vacanta ... am ajuns aproape la stadiul de amenajat la interior....
iupiiii, speram ca pana in sept sa fie gata!!!
astept recomandari / sugestii!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Catalina spune:
Buna seara frumoaselor! Ce faceti? V-a fost dor de noi?
Uite am ajuns si noi in cuptor aici pe la 6 si acu mi-e rau de cald. Cum o fi fost la 44 de grade daca acu e insuportabil in casa? In fine.
La munte a fost extraordinar, nu m-am odihnit dar macar am respirat. Am fost si cu Matei si cu Alexandra si va dati seama. Cu toate astea am decis sa raman mai multe zile cand am auzit de codul rosu. Oricum, vad ca si el a auzit de noi si se intoarce sambata.
Mateiu e bine, mancalash, a ras de cred ca a facut cute, a dormit bustean si a mancat ca un porcusor. Preferatul lui iaurt cu cereale. :)
Acu sa vedem ce facem acasa pe nenorocirea asta.
Mi-a fost tare dor de voi, nu cred ca voi putea citi asa rapid ce s-a intamplat, rog o persoana mai cu creierul resetat sa dea si mie un rezumat.
Va pup si e bine sa fiu aci din nou.