Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 25
cristiana70 spune:
GABRIELA, ma omori, fata de doctor si ne intrebi daca trebe antibiotic la rosu in gat. Daca e bacterian trebe, daca nu, nu, asa ca tine-te de capul lor sa faca si un examen de exudat faringian, ca majoritatea dau imediat antibiotic, in ideea ca nu strica. Ba strica, si inca cum.
LILI, io am voie sa raspund la intrebarile tale? David face saptamana viitoare sase luni corectate (stii tu, varsta reala minus perioada de prematuritate), are circa 7 kile ( la mine 6800, la cabinet 7 ezact), 67 cm, noaptea doarme de la 22 la 7, dimineata un nani de la 8 la 10, iar la pranz inca vreo doua-trei ore.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MESSA, pai stau sa te pandesc atata vreme... glumesc, ai dreptate, o sa incerc ceva mai inofensiv, ca sa blenduiesc banana trebe blender, ma pune tati la zid cand aude si asta! Oricum, acum e in perioada de amutire, ca a facut o mare prostie si a pierdut 200 de euroi la cursa asta, asa ca tace malc saracul.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
cristiana -stai, nu da! Intrebarile nu-mi apartineau, erau scrise cu verde tocmai ca sa evidentiez nedumeririle cristinutzei. Eu zic ca s-a dezvoltat frumos David, imi plac pozele voastre! in rest...blender doar ce mi-am luat: Brown are si Eli, l-a avut si la mare, e micut, de mana. 700 mii la carrefour. se gaseste si la flanco, la celasi pret.
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Shine spune:
lili am tastat gresit 16-20 aug. 
ma'c
sa-l spal pe fi-miu ca are pastanac si in chiloti.... si eu la fel![]()
nu va uit, va scriu prima impresie despte diversificare
alinuk, sa iti dea d-zeu sanatate: l-am subtiat oleaca pe domnu piure, am schimbat lingurita si dupa o ora de lupta, a mancat ceva ceva
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
gio spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
GIO, din cate stiu tu ai mai umblat cu micutele tale la homeopat, cum decurge un consult? Ma intreaba pe mine, il piscale pe el, se fac analize, care e ideea?
cristina mamica deDavid (21.12.2006)
cristiana, consultul homeopat e un pic mai diferit. ideea cred ca e sa incadreze persoana intr-un anumit tipar pt a gasi remediul potrivit. te intreaba cum a fost sarcina, ce-i place lui bb sa manance..daca doarme, ricum fel de fel de intrebari care aparnt n-au legatura cu medicina. apoi consulta copilul si se da o schema de tratament. toata treaba ar trebui sa dureze min 30 min.
bafta multa!!
cristiana70 spune:
GIO, multumesc mult, doamna sotia doctorului a fost foarte amabila cand a aflat ca e vorba de un bebe, ne-a programat pe 1 august primii pe lista, ca sa nu stam la rand. Sper sa-i poata gasi tiparul, cum zici tu, si sa dam de capat acestei revolutii alimentare. Sa vad cum evolueaza pana miercuri, dar mai nou David se trezeste tusind dimineta, asa un kehe-kehe sec, iar pana pe la 11-12 mi se pare ca e infundat, ca-l aud cand gangureste. Neuronul meu nu se prinde cum s-ar lega toate astea, dar eu nu-s medic, poate ca lui ii va spune ceva.
LILI, nu dau, stai, asa am inteles si gata! Am vrut si eu sa ma inscriu pe lista slabanogilor, adica pe fi-miu, ca eu
, nici pe departe!
DANA, m-am tot gandit, marti? Eu nu sunt superstitioasa (tare), dar martea in general imi merg toate aiurea.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by dianamizzi
neata fetelor!
MIRANDOLINA - succes cu pregatirile de nunta! da nu puteti sa va alegeti si voi alta data? sau e ceva special in data aia... ca daca e post nu stiu cine vrea sa va casatoreasca . ca scrie si in calendar ca nu se face nunta. ce mare treaba , alegeti alta data.
rochii superbe eu am vazut mereu la ALB SI NEGRU . sunt speciale. si de mireasa, si de toate ocaziile.
Da, e ceva special in data aia. Iar daca mai astept mult cu botezul, scapa
toate cele 9 kile pe care le va avea Maya la ora aia... Iar daca e sa le fac separat, mi-e ca nu mai facem nicio nunta, la lenea noastra... Merci de pontul cu alb si negru, am intrat pe site si chiar imi plac rokiile alea, acu sper sa nu fie 1600-1800 ron cit era aia pe care nu o s-o cumpar, dar care mi-a placut tare mult Daconst, pai e mai mult 200 € decit 650 ron, dar se situeaza in aceeasi zona crepusculara
Revin ca mai am de citit si de raspuns...
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007Un altfel de ticker cu Maya
gabriela_s spune:
helau,
am revenit.va multumesc mult de sfaturi,o sa aplic!![]()
cristiana
ma crezi ca nu stiu nici pe unde mi-e pancreasul,splina,stomacul si alea alea?
oricum pana la urma nu este rosu in gat,e moft,fudulie,etc![]()
cristia faza cu greutatea la bebelus sa stii ca este relativa,conteaza si cu ce greutate s-a nascut si conteaza si tipul constitutional (adica in ce mod se ingrasa,ce constitutie are).
adriana are 7,700 la 6 1/2 luni si 72 de cm.ea are trunchiul ingust si membrele lungi,are tendinta spre slabire.de dormit doarme toata noaptea,de la 10 la 7 dimineata,in timpul zilei doarme 2 ore la pranz (cand si cand),in rest se joaca si haleste.e normal sa doarma mai putin de la varsta asta si sa fie super activi in rest,mie asa mi s-a spus.
shine succes la diversificare!eu mai intai i-am dat zeama de la legume,la biberon,sa simta gustul si dupa cateva zile pe domnu piure
or sa dureze ceva meselen la inceput,la noi dura si o ora
messa cel mai bestial sfat!!!![]()
apropos de nesquick,exista de la Nestle niste cereale cu cacao,bune de la 6 luni daca nu ma insel (etapa 1 scria pe ele).Orez cu cacao parca.
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
cristiana70 spune:
MIRANDOLINA, sufletel, la ce curs ai calculat aia doua sute de euroi? La noi abia iei 3,08-3,1 pe euro, deci mai scumpa ortodoxia in Romania decat peste hotare. Vezi, de diferenta mai iei si un pachet jumbo de pampersi...
Edit: nu jumbo, ci d-ala mai mic 
.
GABRIELA, foarte bine ca nu e rosu ci moft! Cat despre pancreas, splina si alte alea, mai bine sa nu stii unde-s puse, inseamna ca nu te doare nici una.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mirandolina spune:
Lili, mercic de aprecieri
Da, Maya e o mica broscutza
isi asteapta printul 
Shine, bine ca ati rezolvat balconul... Acum trebuie sa si cosmetizati cosmelia, nu?
Nadiutza
Conchita, bine ai revenit din umbra
Activitati cu bebe... hmmm... pai noi vorbim, zdranganim diverse jucarii (de copii si de oameni mari - vezi okelarii lu' mama), mai facem abdomene... cind imi mai aduc aminte mai scriu, azi sunt in criza de inspiratie.
Lili, sini cu droguri??? 
Cristiana, si eu ma simt ciudat sa-mi faca altcineva treburile prin casa. Dupa ce am nascut facusem depresie ca face soacra-mea de toate in casa si mie nu-mi raminea decit sa alaptez si sa ma dau pe net. A fost oribillllll.
WOW, ai dreptate! Eu am ramas la cursul € de 3,5
Asadar, DACONST, are dreptate Cristiana, ortodoxia e mai scumpa in RO... 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya