Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana - nu era pb de tinut, ca oricum fac pe rand si bb sta in carut. Dar asa, ca fapt divers, l-am chemat pe tati, sa-si tina plodul preferat (de fapt Matei a facut o pasiune pt tati, ca deh, e mai bland). Un copil de 2,8 ani e greu de convins de ce ii trebuie vaccin si e si mai greu de tinut, ca se zbate in draci (nu vrei sa stii ce a fost la analize se auzea din strada).

Bine ca macar l-am hranit pe Matei! Dar ce fac cu bb, el inca doarme! Il trezesc, plec, si la usa dr il alaptez. E ok asa?

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

cristiana - am cautat o rezolvare fara sa mai rascolesc ...trecutul.
Si voiam sa te rog sa imi dai un link la cazul Sarei, nu stiu povestea.

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

M-am tot abtinut sa scriu(mama ce bine a fost cat n-am citit nimic zilele astea) dar daca m-a mancat in cur sa citesc..asta-s eu,nu ma pot abtine.
Decizia mea de a sterge datele de pe prima pagina e problema mea si nimeni nu are dreptul sa-mi comentezele deciziile din moment ce e vorba despre datele MELE personale.Faptul ca le-am sters de pe prima pagina nu a schimbat cu nimic faptul ca mi-am dorit,si doresc sa o ajut pe Alina.
Alinuk daca concluzia ta este ca mai inteleg si suferinta de nebagare in seama dupa tot timpul petrecut impreuna si tot ce stii despre mine imi pare sincer rau ca te-am considerat prietena mea atatea luni.
Dana nici eu nu vreau sa starnesc nici o polemica dar nu cred ca esti in masura sa vorbesti de orgolii personale si copilareli cand tu ai contul meu in euro si cu toate astea,din orgoliu,ai preferat sa trimiti banii cuiva din tara si de acolo in contul in lei.Eu am spus clar ca divergentele de la diversificare pt mine se incheie la diversificare deci puteai foarte bine sa folosesti datele pe care le ai deja.
Si daca cineva chiar vrea sa o ajute pe Alina si nu decat sa se "bage in seama" asa aiurea,va asigur eu ca o ajuta fara sa faca furori pe forum.
Ex Lili care nu m-a gasit pe messenger si m-a sunat cu noaptea-n cap(te-am iertat ca m-ai trezit ) sa-mi spuna ca ajunge pe la banca si vrea sa puna niste bani.
Acum contul e pe mail ca sa nu mai fie nimeni nevoit sa-mi trimita mie pm-uri impotriva vointei lor si sper sa nu ma mane iar curiozitatea sa mai citesc pe aici prea curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,fata,bati campii,zau asa.N-a fost bine ca te-ai abtinut atat,ca ai adunat prea mult in tine.
Ce orgoliu e la mine,ca vreau sa trimit in lei?Doamne,ca la asta chiar nu ma gindeam.
Prietena mea din Tm are sa-mi dea niste bani si trebuia sa-i bage in contul meu.Atunci am preferat sa-i bage in contul Robertei si al Soniei.De asta vroiam contul in lei.Ce e asa orgoliu in asta?Care-i problema?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Victorie!!! S-a trezit bb, a supt bine (legumele le las pt mai tarziu ca acu ne grabim) si in cca 10 min plecam la intepat. Curaj gaina!!!

Ella - am vazut si pozele Mayei, zici ca toata viata a stat in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

SALUTARE
mi-am iesit din ritm si nu apuc sa mai citesc din urma.
ce am prins din zbor:
Marybell, inca odata, sa iti dea Dumnezeu putere, sa fii tare, si sa treaca repede bubitele la bb
lili, inca nu m-am dumirit ce-i cu Matei, da' sincera sa fiu, mi-e tare ciuda ca nu m-am gandit sa vin macar sa te vaz pe tine 2 minutzi... oricum intre 25-20.08, venit iar la mare

Cristiana, nu deschid subiect separat pentru problema aceea.... Ma bucur cand aud ceva de bine de cineva, dar uit in juma' de ore. dar cand aud/vad/citesc despre cate un necaz.... pur si simplu ma implic si uit greu. de dragul lui Alex TREBUIE sa incerc sa trec mai usor peste problemele altore; nu ii pot ajuta pe toti oamenii necajiti. Am familia maaare si am si eu saracii mei, si bolnavii mei, si necazurile mele.
Ma rog in fiecare zi, ca maine sa vina un deshtept cu o teorie noua, sa aduca bucurie si in casa noastra(e ceva ce nu strig in gura mare, unele fete stiu ce vorbesc eu aici)

VA ROG DIN SUFLET< NU VA MAI CIONDANITI. faceti acest lucru pe pm, daca vreti. E pacat pentru tot ce a fost frumos aici sa ne mai si certam.
Uite, s-a rezolvat treaba. Datele contului sunt pe mail-ul comun, aceesus este limitat acolo, si nu striga nici adinush in gura mare datele ei personale.

Dupa ce ma mai lisnistesc oleaca, va scriu cum fu treba cu deversificarea la noi ieri... ca sa va descretesc fruntile

aaaa, sa nu uit. circulatia in drumul taberei este mai sigura de azi dimineata de la 9. dracovenia cazatoare de la balcon e in holul blocului(cu tot cu geamurile mele)

Pup fete

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna feteleeee,

In primul rand, Marybell, , ooofff, chiar ca tare necajit e puiul... te inteleg de ce esti asa de suparata. Macar de ar trece mai repede.

Mihacarm, tocmai am venit de la dr... tot asa face si ea cu spatele , de aceea am primit ok de la doctora sa o ridic in fund (atunci cand vrea ea) cam de 2-3 ori pe zi, cate 4 ridicari in fundulet a 3 secunde. Si mi-a zis ca o pot tine la 45 de grade, deci teoretic as putea scapa de bassinet si sa inlocuiesc cu partea sport (care se lasa si 100% la orizontal). Parca imi vine totusi sa mai astept.

Cristiana, chiar ca sunt super haiosi cateii tai. Mi-a placut poza aceea cu Cine-i seful, mi s-a parut numai buna de revista!!!!

dianamizzi, ooo, felicitari si la multi ani fericiti impreuna!! E super ca v-ati gandit sa sarbatoriti asa frumos.
Sper ca Thea e ok dupa problemutele pe care le-ai povestit.

Daconst, ai dreptate, se pare ca dupa 3 luni bebicii isi pierd deja abilitatea sa isi tina respiratia sub apa... Eu citisem de 6 luni, dar vad ca m-am inselat.... eh, tot o sa invete pana la urma.
Ce scump e Lucas, cum sta el la pozat... e de revista, ce sa mai!

Pupici la fete,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele,
i-mi pare rau sa vad ca situatia devine din ce in ce mai rea nu mai gasim gasca calduroasa de la odisee cand ne bucuram pt fiecare prezenta, e fte trist ce se intampla, oricum astia suntem noi oamenii.......[plang]

Fetele PACE, PACE, PACE. Se destrama o prietenie virtuala care ne-a tinut mai mult de un an impreuna si nu e frumos. Nu vedeti cata rautate e in lume haideti sa fim noi mai buni, mai indulgenti macar de dragul copiilor nostri.

vreau sa urez sanatate maxima pt Erikut, ma bucur ca Thea si-a revenit, am vazut poze de Elluta, Lukas, David, pe ale lui Teo nu le-am putut deschide si-mi pare rau ca nu -l vazui cu piciorusele in iarba, iar copiii minune de Lilisor urmeaza sa recuperez din cap trecut.
Cred ca mai sunt si voi fi atenta sa-i vad pe toti ca am simtit din plin lipsa calculatorului ce a fost defect.

Noi putem sa zicem ca m trecut de un mare hop, marti am fost si am scos ghipsul iar acum stam cu o perna sub forma de trapez ca sa tina piciorusele indepartate, e mult mai bine chiar daca sta in pantalonasi( pt ca respectiva perna se prinde cu arici si sa nu faca bubite de el}nu mai transpira asa rau. Mancam bine, nu facem mofturi decat la legume insa o pacalesc cu laptic de la mine sau cereale si pana la urma le mananca. Cand mi-e mai greu nu ma gandesc decat la Kay si Sosonica sau Laura si Diana, ma rog pt ele si zic ca la mine e nimic in comparatie cu ele.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Shine
stiti pe cineva care face inot/gimnastica/masaj cu bebei?

Shine, e un subiect la Parintii intreaba despre inot, sunt si liste cu clase, uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80241
intreaba fetele, nu se poate sa nu te ajute cineva cu info.

bine v-am regasit, mamici de stelute. v-am citit tot timpul, dar cu scrisul am stat mai prost din motive...subiective. :-)) glumesc, motivele au fost serioase, dar n-am de gand sa intristez pe nimeni.

am vazut pozici si filmulete, cresteti toti foarte frumos si armonios, felicitari si la cat mai multe succese pe ramura, vorba poetului. Messa, m-ai terminat cu retetele, super de super. Rali, sper ca nu ne-ai uitat si nu l-ai promis pe Vladut altei Cosanzene, ok? :-))

noi nu am inceput diversificarea inca, in patru labe nu mergem, pe burta nu ne place, par in cap tot nu avem, dinti nici gand. dar sarim in picioare, stam in fundulet, zicem ga-ga, cantam, ne jucam, etc. si nu prea dormim. drept pentru care eu sunt cam zombie. :-))

ar fi trebuit sa incepem clasa de inot luni, dar s-a anulat din lipsa de participanti. asa ca ne-am mutat la alt club de inot si ne-am programat pentru lunea care vine, abia astept. ca Sonia e ca pestele in apa la baita, ii place de numa.

propunere de tema: ce activitati zilnice aveti cu bebe? poate facem schimb de idei, ce ziceti?

La Multi Ani sarbatoritilor zilei.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,

ce rau imi pare ca va certati - nu sunt in masura sa ma bag ca am chiulit mult - dar pls, ca tot ne stim de atata timp, e pacat.

mary, saracutzul erik!!! pupam bb si sa-i treaca repede bubitele.

lili, doamne fereste, noi n-avem streptococ, eva are doar un pui de viroza cu o eruptie pe piele. si apropo de bubite, e si ea plina, insa n-au lichid sau altceva. oricum azi/maine ajungem la dr sa vedem ce si cum, dar presupun ca e o reactie la toxina virusului. o sa pun poze s-o vedeti.

conchita, si eva e in greva somnului - de noapte - cel putin si m-a terminat. daca afli solutii...cred ca sedi-bembi scrie pe ea sau cum s-o fi chemand siropul ala de dormit usor.

nadia, ma bucur ca sunteti mai bine si tinem pumnii sa se rezolve problema.

shine, la centrul unde lucram eu se facea hidroterapie - ma rog, facea doar un singur kinetoterapeut dar era bazin pt asta - banuiesc ca asta va intereseaza. conditia era ca bb sa aiba domiciliul in sect 1 si formalitatile dureaza ceva. din cate stiu e un centru si in sect 3 - tine tot de dgaspc - unde au bazin pt hidroterapie. eu cu taisia am facut baby gym in apa la centrul duo parca pe la romana, dar nu era mare chestie, aveau pur si simplu o cadita si o masau in apa. multa sanatate copilasului!!!

v-am pupat,
revenim

Mergi la inceput