Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

am sters contul deoarece dra Stanculet Adriana (alias Adinush) a zis ca... "e o problema"

Putea oricare dintre noi sa deschida acel cont ..fara sa fie vreo problema.

Inteleg ca datele personale respectiv CNP ul pot fi trecute la capitolul "confidential" - dar cand decizi sa faci o fapta caritabila si te bagi in asta, apoi Dumnezeu sa ma ierte nu-ti iei jucariile si pleci... ca mai apoi sa-ti scrie PM uri (mai inteleg si suferinta de nebagare in seama) toate fetele - cu care poate ai avut ceva diferende si nu au chef sa-ti scrie, dar care poate doresc sa o ajute pe Roberta

care apropos nu are nicio treaba cu niste orgolii de doi lei!

Eu personal nu mai inteleg nimik si pace...

Am decis sa nu ma mai amestec in poveste...

no comment

si chiar nu voi mai comenta in vreun fel acest aspect!

Alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetele, o zi frumoasa cu aer proaspat, niste ploi gramada noaptea mi-as mai dori, daca se poate...

Multumim tuturor celor care s-au uitat la pozicile noastre, nu am vrut sa le pun in contul comun, e limitat si poate vor si alte fete sa puna pozici acolo. Sunt multumita de Flickr, se incarca repede, schimbi repede setarile, mi una imi convine.

David, intr-adevar s-a lungit, cu greutatea insa batem pasul pe loc. La lungime lasam deja deoparte si hainutele de 3-6 luni, sunt tare fericita ori de cate ori mai lasam un rand de hainute in urma. Oricum, hainutele si-au gasit utilitate imediata, sora-mea o sa nasca peste doua luni.

DANA, intr-adevar vama Turnu e mai ok, desi mare lucru nu mai au ce sa purece pe voi acum. Grija mare la trafic, Adi mi-a povestit ca doar romani stabiliti pe afara erau ieri pe drum. Azi a plecat la Codlea la descarcare, la fel, pe Valea Muresului drumul e bun dar ff aglomerat, dupa Deva dezastru. Vezi ca inainte de Deva este un pod peste Mures in reparatie, aveti grija.

MIHA, fetita, iti trimit un palet de Izvorul Alb? La noi este, asta-i spuneam si DANEI ieri, sa nu-si faca griji, cred ca nici la ea in zona nu vor fi probleme.

Sa stii ca nici David nu mai vrea lapte, mai ales dimineata, eu sunt literalmente disperata, caci nu-i mai suporta gustul. Seamana pe muma-sa si pe tac-su, macar n-avem dubii ca ni l-au schimbat. La sapte a bagat 60 ml lapte si 50 ceai, iar la zece un borcanel de 50 g de branzica Danonino si 100 ml lapte, din care primii 20 ml natur, iar urmatorii imbunatatiti cu un pic de Nesquick. Stiu ca o sa-mi atrag pietre in cap de la voi, dar trebuia sa incerc, sa stiu daca de vina e gustul sau nu ii este foame. Nici nu stiu ce sa fac acum, o astept pe inteleapta MESSA sa-mi dea o parere. Poate ca ar bea laptele si cu cicoare, am vazut la alimentara, care e mai inofensiva? Laptele, cumva, cumva, tot trebuie sa-l bea.

In rest e vesel si smecher nevoie mare, face balonase si balute, tropaie, spirt!

DIANA, noi n-am descoperit pana acum pliantele, il fascineaza fasaitul hartiei iar sudoku, jur, a rezolvat toata revista!

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,nu vreau sa inceapa o alta disputa,dar era mai corect sa fie datele pe prima pagina,sau macar un link catre ele sa le aibe lumea la indemana.De ce sa sufere si Robertica pentru niste prostii?
Chiar nu te inteleg la faza asta si nu vreau sa-ti comentez deciziile,daca nu ar fi vorba de Roberta,sincer.
Mai lasa-le pina pe data de 4 acolo si apoi le stergi.Poate tu nu esti pe forum cind are lumea nevoie si atunci?
Mai gindeste-te cum faci pentru ca e vorba de un biet copilas care nu trebuie sa sufere din cauza unor orgolii personale!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mamicile

am sters contul deoarece dra Stanculet Adriana (alias Adinush) a zis ca... "e o problema"

Putea oricare dintre noi sa deschida acel cont ..fara sa fie vreo problema.

Inteleg ca datele personale respectiv CNP ul pot fi trecute la capitolul "confidential" - dar cand decizi sa faci o fapta caritabila si te bagi in asta, apoi Dumnezeu sa ma ierte nu-ti iei jucariile si pleci... ca mai apoi sa-ti scrie PM uri (mai inteleg si suferinta de nebagare in seama) toate fetele - cu care poate ai avut ceva diferende si nu au chef sa-ti scrie, dar care poate doresc sa o ajute pe Roberta

care apropos nu are nicio treaba cu niste orgolii de doi lei!

Eu personal nu mai inteleg nimik si pace...

Am decis sa nu ma mai amestec in poveste...

no comment

si chiar nu voi mai comenta in vreun fel acest aspect!

De acord, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana - iarta-ma ca ma bag, nu tin partea nimanui, insa eu cand am avut nevoie am cautat un capitol deja inchis la care adinuch nu a avut acces, si astfel nu a putut sterge contul . Poate ar fi bine sa va orientati si asa...la cap 35, pag 10 s-a anuntat tragedia Alinatxei, si la cap 37 (de ex) este scris contul Robertei.

Am vazut poze si m-am delectat cu frumosii nostri. Imi dati voie sa ii numesc ai mei pe copiii vostri? si daca nu, e treaba voastra, eu asa simt despre ei.

Ce imi place www.flickr.com/photos/9613794@N05/897397514/in/set-72157600939265916/" target="_blank">Lucas aiiiici!!!

tineti-mi pumnii, la 12 merg la vaccin cu amandoi (adam la 6, Matei la 2,6 ) sa vedeti ce zi o sa am dupa masa cu 2 scanciti

Rezultatele lui Matei la analize au iesit bunicele (la 12 merg sa le interpreteze), doar ca are streptococ Beta Hemolitic in gat, ca si Eva de Gio si presupun toata familia . Adela -vezi ca nu te-am uitat si am intrat sa te tin la curent?

diana - ma bucur ca Thea e bine! tineti-o tot asa!

mary(bell) - iubita iertare! nu mi-as fi inchipuit ca Erik poate avea ceva mai grav . Se vede treaba ca instinctul matern functioneaza mai bine ca orice alta opinie/dr. Ma bucur ca stii numele balaurului si macar ai cu cien sa te lupti...era mai rau daca nu identificai cauza. Multa sanatate si incearca siropuri linistitoare/sedative, sa il mai calmeze.

nu stiu cum sa fac cu Adam care ar trebui sa manance inainte de vaccin, dar el doarme bustean. si mai e putin si plecam la dr!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

LILI, nu te supara nici tu ca iti spun, asta e o rezolvare smechereasca de genul "las' ca tot te gasesc eu pana la urma", si nu cred ca asta e scopul actiunii. Cum ar fi la umanitare daca vreun organizator de campanie s-ar supara, si-ar lua jucariile si ar pleca? Daca ai urmarit campania pentru Sara, parintii fetitei l-au acuzat pe Marius de diverse chestii, ca strange banii fara acordul lor si in alte scopuri, s-au suparat administratorii si au inchis subiectul, dar cum era sa se ia Marius si sa se care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Reiau si aici mesajul de pe prima pagina.

Contul in care se strang banii pentru cadoul Robertei este postat in mailul comun. Banii se vor strange pana in data de 2 august, urmand ca in data de 3 august contul sa fie inchis. Multumim.

Lili, a zis bine. Contul il puteti lua de pe prima pagina a capitolelor 37,38,39, etc. sau de pe mailul comun. Haideti sa incercam sa ne mobilizam. Ptr cine vrea sa contribuie...mai sunt cateva zile la dispozitie.

kateryna

Mergi la inceput

Cristiana,am o prietena aici a carui copil refuza laptele,dar in schimb el mananca iaurt si branzica de la borcanele si gris brei.Dr i-a spus ca daca mananca astea nu are nevoie neaparat de lapte pentru ca preparatele astea de gris brei au lapte in el si calciu mult.Incerca cu astea ca sunt multe sortimente cu tot felul de fructe in el si lui Lucas ii place tare mult.Nici el nu mai bea lapte asa cu pofta,abia daca mai baga 2 biberoane de 180ml.In schimb grisul il rade.

Fetele mi-a iesit culoare fainut,desi nu e asa deschis,ca era un blond cenusiu.Deci in cazul in care mi-ati tinut pumnii,multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neataa...

eu m-am trezit cu planuri marete pt ziua de azi,sa fac bec toata casa,sa miroasa a spital ca doar vine madam doctor la vaccin si sa nu ne gaseasca cu soarecii si balaurii in brate
si ca sa va dezvalui una -alta din "peripetiile" de fumeie singura acasa:
am 3masini de rufe de calcat,una e cu hainele lu fi-mea,restul sunt camasile domnului B...si taman acum s-a dus naibii fierul cu aburi,asa ca va trebui sa ma descurc cu unul din ala clasic,made in ro,care trebuie scos din priza o data la 3 minute ca se incinge ca naiba si face totul praf......
am de spalat doua bai si ditai holul cu gresie si am ramas in pana de mop...s-a rup batul ala,sa il ia naiba,si n-am de unde sa fac rost de unul acum,asa ca sa vedem cum improvizez
si uite asa,numai tampenii...dar sincer,nu regret deloc absenta maica-mii,imi place sa ma descurc singura.

astazi facem vaccinul,l-am amanat din cauza caldurii (defapt cred ca nu avea chef doctorita sa se deplaseze pe canicula)asa ca azi este perfect.

marybell[/]ii urez insanatosire cat mai grabnica micutului!
chiar,un antihistaminic ti-a recomandat dr?pe langa ca reduce inflamatia,da si somnolenta,il calmeaza.cel putin flonidan-ul da somn calumea (eu il iau,am probleme cu histaminele,sunt atopica,am o piele varza si fac usor eczeme,alergii,etc).
mamica si puiul bolnavior

mirandolinabafta la analizedeci, e clar,gata,va luati!poate vin sa te vad

[b]cristiana
intr-adevar in bucuresti este criza de apa imbuteliata,dar aici este si mai multa lacomie."de ce sa iei cat poti,cand ...poti sa iei cat nu poti sa duci?" (parodia mea dupa sloganul metro,adaptat la bucuresteni).eu in lipsa de apa plata,recurg la varianta cu apa de la robinet,fiarta si racita,asta este.

mai,datele referitoare la contul respectiv se gasesc si cu cateva capitole mai in urma,pentru cine doreste sa depuna.

group hug?

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Lili,multumim ca ne-ai vazut pozele.
Fata,da tu mergi cu amandoi singura?pai ce te faci pe care-l tii primul?vai de capul tau,iti tin pumnii.

Kate,pune fata link la capitolul unde e dat contul pe prima pagina,ce tot ne coim atat.Ma seaca subiectul deja.

Mergi la inceput