Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
alinuk spune:
Marina speram ca nu vei deveni atat de ocupata incat sa ne trezim ca te stergi din lista... ![]()
Teo poopa Emmutza dragutza!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dianamizzi spune:
CRISTIANA- super david cum face el la sudoku
si smecher rau in scaunul de masa
. si thea e fascinata de ...pliante. pe unde mergem ii dau un pliant si tace,. se uita la el pe toate partile. il rupe, mototoleste. jucarii...
aoleu MARYBELL - acum vad pozele cu erik, saracutul. sper ca s-au mai dus bubitele
LOREMUNTEANU - te-ai gandit bine cu supa. si eu i-am dat mai intai zeama asa simpla. apoi am pus oleaca de dovlecel, apoi morcov. vzi si tu. eu i-am dat mai multa zeama la inceput sa se obisnuiasca cu gustul. si am pus si oleaca de miez de paine
si o sorbea super interesata din lingurita. acum am ajuns de fac ciorbita normala si pasez toate alea si ii dau asa. cu pui. thea nu a vrut numai cu gust de legume de la inceput. dar am fiert si niste pui in zeama si asa era buna. sa nu sariti in capul meu ca nu e bine ca e foarte bine. si ii place si mananca. deci e bine ![]()
MESSA- ehe succes, sa ii iasa dintii repede. mai bine sa scape odata!
marinar spune:
alinuk nici gand de asa ceva, nu vad legatura intre cele 2 lucruri. au fost pe lista si poate mai sunt fete care au intrat doar de 2 ori, sa anunte ca sunt gravide si mai apoi ca au nascut. de mine nu scapati doar ca nu o sa mai semnez mereu condica la prima ora.
dianamizzi spune:
despre noi...
thea are frica de lingurita 
... de aia nu manca nimic. crede ca ii dau medicament. uraste calpol, nurofen. a luat frica de ele si cand vede lingurita zice ca ii dau din alea. am reusit pana la urma sa ii dau sa pape... din borcanel. sau din pahar. asa da. bea acolo fructe pisate sau ciorba mixata. cu lingurita in nici un caz. dar asa e ok. deci de 3 zile mananca si ea.
cereale am incercat asa cu lapte si nu vrea. cu ce sa mai pun eu sa ii placa? cu ce se fac. ca tre sa fie cald lichidul nu? am auzit ca faceti cu suc de morcovi voi, sau cu suc de mandarina (LILI tu ziceai) dar cum se amesteca in suc ca e rece... dati-mi idei.
eu ma duc sa iau sotului cadou de aniversare
marti pe 31 facem 2 ani de casatorie. pregatim o plecare de duminica pana marti. e o insula mica de tot aici: COMINO unde e un singur hotel. nu sunt case, nu traieste nimeni acolo, decat un preot. hotelul cica e super, cu piscina mare si camere cu vedere la mare
abia astept . si tot acolo e si laguna albastra. se perinda multa lume in vizita dar dimineata devreme cred ca e superb. bineinteles ca luam si Guga Thea breloc dupa noi .
va pup fetelor, o zi minunata si racoroasa!
Daconst spune:
Marina,ma gindeam eu ca n-ati plecat ca ai fi scris tu ceva.Sper sa fie lipsa de timp motivul pentru care nu mai scrii,ca mi-ar parea tare rau sa fie si la tine un fel de protest(desi n-as vedea pentru ce,in cazul tau
).
Astept pozele si cu voi doi doar,nu scapi asa usor.![]()
Alinuk,acum m-am mobilizat si eu cu banii si pun si la Sonia si la Roberta,doar ca o sa puna cineva din tara,sa fie in lei.
Dinamizzi,chiar ma gindeam la voi,cum mai sunteti.Se pare ca lui Thea ii e mai bine cind va are pe amandoi alaturi.
Mirandolina,vroiam sa ma minunez si eu de preturi ca noua aici ne-a cerut 200€ taxa de botez,dar voi ne intreceti ca de obicei.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
dana protestez pt ca mor de cald...asa ca stau mai mult in sufra unde am ac. iau si laptopul dar bateria tine o ora si mi-e lene si sila sa iau si incarcatorul, ca si asa e debandada in toata casa, asa ca nu mai stau la pc decat ff putin. asta e explicatia. repet, de mine nu scapati asa usor.
Daconst spune:
Marina,
Am mai pus si eu www.flickr.com/photos/9613794@N05/sets/72157600939265916/" target="_blank">poze noi,pentru cine vrea sa ne mai vada.![]()
Sa-mi tineti pumnii ca merg sa-mi vopsesc coama si sper sa nu ies portocalie ca incerc o nuanta de blond mai deschisa decit am eu acum.
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Bai da contul in lei pentru Roberta de ce l-ati sters daca se mai poate folosi????
Ca eu acum vroiam sa iau datele si nu-s.Hai ma ca parca suntem la gradinita,ce mama naibii.
Daca mai e valabil contul lasati-l,va rog,pe prima pagina sa vada si fetele care mai vor sa puna un banut in el.
Lucas Paul(18.01.07)
adinush spune:
Alinuk te-as ruga foarte frumos data viitoare cand ma intrebi ceva sa astepti si raspunsul meu si sa nu iei decizii in locul meu.
Dana cine vrea sa trimita bani poate primi datele printr-un pm,la cerere.Tit o sa iti trimit un pm imediat,oricine altcineva imi poate da pm