Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

I-a prins bine Mayei ca am pirit-o pe forum ca nu mai vorbeste, ca in seara asta am avut shedintza. Pina la 12 noaptea

Asa ca acum ma prabushesc sub baldakin si dimineata la 7 is in picioare, mergem la analizeeeee

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Crishtinutza, Eva are 5 luni 1/2 si nu se intoarce. In schimb face podul pe spate sprijinandu-se in calcaie si cap, sus-jos, sus-jos de obosesc doar privind-o .
mirandolina, ce fatzuca comica are Iulia in pozele din apa! Cine o tinea in brate? Probabil ca te vroia pe tine. Oricum, e o dulce!
Si Eva are zile cand e mai limbuta si zile cand e mutulica.
Mai, mi-e rau! Cum 6 mil pt cununia religioasa+ botez???

Cristiana, frumusel foc David! Ce mult a crescut!
Marybell, stiam cum arata bubitele. Dupa ce am citit mesajul tau am cautat pe net. Te cred ca iti fie f. greu sa il vezi asa mai ales ca sufera atat de mult din cauza lor. Am citit ca dupa 3 zile ar trebui sa se vada o amelioarare. sa scapati cat mai repede de ele.
lore, noi inca nu am inceput diversificarea. Dar asa voi face cum ziceai tu: cate o leguma/fruct la 3 zile pt a urmari reactiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Uitasem! Sa stiti ca si in Cta e criza de Izvorul Alb in mall-uri. Am ajuns sa cumpar de la chioscuri de vandut ziare unde sunt cu 1 leu mai scumpe. Ce ma oftic e ca nu gasesc la 1/2 l (astea se numesc PET?)

Sa stiti ca Eva a inceput sa inlocuiasca tot mai multe mese de lapte cu... CEAI!!! Azi a baut 400 ml ceai baby drink. Ieri ma gandeam daca nu cumva ceaiul asta are ceva in el care creaza dependenta asa ca acum ii fac 1 plic la 150 ml. Nu adoarme daca nu isi umple burtica (ori burtoiul?) cu ceai. Dupa baita de seara a adormit la supt, dar cand sa ies din camera s-a trezit brusc si a baut cam 100 ml.
Am incercat sa ii dau lapte dar nu vrea si se enerveaza rau de tot daca nu ii dau ceai.

Mergi la inceput

Miha, asadar Maya si Eva sunt la capitolul gimnastica Nenea care o balaceste pe Maya este instructorul, si da, la un moment dat obosise si vroia sa doarma, mai ales ca am stat in apa 35 de minute inkeiate. Asa ca nu vroia nici la mine, nici la taica-su

Iar ... ce sa zic... nu mai zic nimic. Nu dadeam banii aia nici de-a naibii. Io una n-am mai auzit asa ceva, dar uite ca mare e gradina lui DD si multi nebuni ii sar gardul

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Miha, PET = recipient din plastic. Si zici ca Eva bea ceai... i-o fi sete, la temperaturile astea!... Dar sincer, nu ma pot pronunta, sunt bita la capitolul asta... Poate fetele mai experimentate sa-ti explice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Buna de dimineatzaaaaaaaaaaaaaa,

ca de ceva timp nu mai fu asha de buna....asa-i???

bueiiii 18 grade de dim in bucuresti!? Ptiu... nu-mi venea sa cred.

Sa profitam, sa ne bucuram si sa ne incarcam bateriile pt ce va sa mai vina in vara asta!

Asadar astazi eu zic ca dupa pranz bagam un Cismigiu ca tare dor ne e de o terasica.... Care mai doreste, care mai pofteste???

Marybell cum a dormit Erikutz, cum se mai simte?

poop fete cucuiete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Marybell

uite fetitz ce am mai gasit si eu pe net... nu'sh daca s-a mai scris, dar nu conteaza, mai bine de doo ori decat niciodata...

Pecingine (Impetigo) - piodermita streptococica
- Basicute purulente produse de streptococ sau stafilococ, apoi ulcereaza si se acopera de cruste.

• Este bun otetul de mere, se aplica suc de nuca extern, cataplasme cu frunze de vanata, frunze de varza, papadie, rostopasca.
• Lotiuni sau cataplasme cu decoct de iarba-mare (2 linguri/1 cana), flori de lumanarica -calmeaza mancarimile; infuzie de frunze de mesteacan; decoct de coaja de crusin; spalari cu infuzie de nuc pe zonele afectate.
• Suc de morcov - lotionari cu suc.
• Pomada de muguri de plop negru: 40 g muguri, 100 g ceara topita 3 h la baia de apa, in care se adauga aproape de racire 50 g lanolina.

nu stiu daca ma lasa sa pun si linkul aici

www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Organele-de-simt/Pielea-dermatologie/Pecingine-Impetigo---piodermita-streptococica-BM-COM.php" target="_blank">iata-l

www.medicina-naturista.ro/cosmetica-naturista/ingrijirea-fetei/164.html" target="_blank">cam aceleasi lucruri si aici

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

mi se pare de luat in seama ce scrie si

www.bio-sanatate.com/eczema_dermatita.html" target="_blank">aici:

Eczemele sunt afectiuni ale pielii cauzate de sensibilitatea organismului fata de anumite substante. Se manifesta prin diferite forme: mancarimi, pustule care supureaza dupa ce au fost scarpinate, cruste si escare care se formeaza neincetat, piele care se cojeste si care se ingroase. Majoritatea eczemelor apar ca urmare a alergiilor alimentare sau de contact-dermatita de contact. Pot fi provocate si de vaccinuri, cum e cazul pecinginei/impetigo...

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

mai citesc si eu pe diagonala, din cauza caldurii nu mai am chef de stat la pc.

dana merci de intrebare, suntem bine toti. emmi a stat ff bine la bunici, nu are nici o problema, dar cred ca ne-a simtit lipsa pt ca atunci cand m-a vazut a zambit si a bagat un ma-ma imediat. poze nu am inca de la mare pt ca nu am mai luat noi aparatul, a avut un prieten si acum trebuie sa le recuperam de la el.

in rest suntem ok, emmi e din ce in ce mai activa, mai haioasa, face in fiecare zi cate ceva nou si eu vreau sa fiu langa ea cand le face, sa fiu cu ea, asa ca pe forum..............mai rarut ca-i mai dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetelor!

MARYBELL - of , e bolnavior erik... pupam baiatul. doamne ajuta sa se faca bine repede ca asa greu e sa vezi ca sufera... cum se mai simte? la multi ani pentru acum cateva zile, eu abia acum citesc din urma de tot

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI ! in fiecare zi. n-am mai intrat din lipsa de timp. am fost plecati. ba la socrii sa se joace cu thea, ba afara. e asa de cald aici...da mai bine pe afara seara decat in casa.

ALINUK - as veni eu fata la o terasa si un pahar de vorba. auzi, 18 grade...doamne ce placere . o zi frumoasa la plimbarici!

MIHACARM - uau chiar asa e cu ceaiul asta? ii place asa de mult? vezi si tu nu-i mai da asa ca sa inlocuiasca laptele. doar la anumite ore. a mea doar apa bea , altceva nu pune gura. am incercat sucuri naturale, le fac eu,....nimic. macar uda gura cu olecuta de apa. ca nu bea mult oricum.

MIRANDOLINA - succes cu pregatirile de nunta! da nu puteti sa va alegeti si voi alta data? sau e ceva special in data aia... ca daca e post nu stiu cine vrea sa va casatoreasca . ca scrie si in calendar ca nu se face nunta. ce mare treaba , alegeti alta data.
rochii superbe eu am vazut mereu la ALB SI NEGRU . sunt speciale. si de mireasa, si de toate ocaziile.

DELFINUTA , ALINUK hehe si thea e fara dintisori. mai avem de asteptat. eu tot zic ca ...gata gata, acu ii da , gata gata acu.... ca eu pana la urma gasesc scuze pentru comportament enervant ... zic"e de la dinti "

Mergi la inceput