Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
cristiana70 spune:
Bey, David nu roade revistele, doar le rasfoieste...
DANA, sunt deja cozi in vama, si cred ca asa va tot fi o perioada. Din cate stiu eu, se suplimenteaza benzile prea aglomerate. Eu, una, as alege duminica. Iar daca sunteti familiarizati cu zona, eu as alege vama Battonya-Turnu, de obicei e un pic mai lejera.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mirandolina spune:
Meg, vedem, vorbim
Daconst, Maya poarta la bazin pampersi "Little Swimmers" speciali sa nu treaca pipi kk in apa si un slip haios rau pe care l-am gasit in Cora, ieftinutz 
Pup fetele.
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
marybell spune:
Adela iti multumesc pentru pm, esti o dragutza 
si lui Erik ii plac revistele,
e atras de ele, dar eu, de cand stiu ce era sa pateasca Lucas din cauza unei reviste, nu mai las pe langa el niciuna, deloc.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
Daconst spune:
Mary,Doamne cum arata bietul Erik.Se vede si in poza cit sufera.Nici nu stiu ce sa mai zic,saracutul.
Cristiana,mersi,cred ca lasam sa treaca we si plecam marti.Noi tot pe la Turnu intram mereu ca e mai lejer si vamesii mult mai de treaba decit la Nadlac.
Mira,nu-mi dadeam eu seama de ce se vede asa.![]()
La noi daca aveam pampers nu mai trebuia slip ca astia sunt colorati frumos.Apoi i-am luat slip cu captuseala si am rezolvat problema.
Mai pe unde umbla fetele astea de nu mai scriu?
Marina,unde esti fata?
Cum a stat Emma la bunica fara voi?N-a plans?
Catalina,cind spuneai ca te intorci?Martea viitoare?
Laura,hai fata la apel si spune cum se mai simte bebelina?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
mirandolina spune:
Cit de misto sunt pozele, Cristiana! Aia cu "pedepsiti" e tare de tot!
Hai sa ne descretim fruntile ![]()

Intrebati orice barbat care este, dupa el, visul cel mai arzator al unei femei; va va raspunede, fara ezitare, ca este acela de a avea doi barbati deodata. Ei bine, o recenta ancheta sociala a demosnstrat ca, intr-adevar, aceasta este cea mai fierbinte dorinta a oricarei femei. La ceea ce nu s-a gandit, cu siguranta, nici unul din masculii chestionati este ca in respectivul vis un barbat gateste, in timp ce celalalt face curatenie in casa...
Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat. Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit. - Ei, si pe unde ai umblat, Ioane? - Prin Suedia, mai! - Si cum sunt scandinavele? Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa,cauta in dictionar. "Aha,scandinave-adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!" Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat. - Ei, Ioane, pe unde ai mai fost? - Grecia, tara frumoasa, mai! - Ei, dar Elenele? Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: "Aha, femeile de acolo!" Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat. - Si cum a fost in Egipt, Ioane? - Frumos, cald, camile, alea, alea... - Si piramidele? - Niste curve!
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
mirandolina spune:
Dana, nici eu nu consider necesar slipul peste pampers, nu face decit sa o stringa un pic mai tare.
Mary, n-am outut sa ma uit la pozici, iarta-ma... Is sensibiloasa rau zilele astea ca am tot auzit / citit de bebei bolnaviori
Inca o data, multa sanatate!
Ella
delfinuta spune:
Mirandolina

Dana feteke sunt plecate in locuri mai racoroase..le asteptam cu drag pe toate!
Marybell ce face erik? ce metoda de tratament ai adoptat pana la urma?
alinuk spune:
Marybell te rog sa ne spui cum evolueaza bubitzele alea. Mititelul pui... mi se rupe sufletul cand il vad suferind.
Ai vb cu doc, ce ti-a zis? In cat timp trec?
Doamne, las ca trec si o sa fie totul oki!!
Tu fii optimista si nu boci pe langa el, ca nu faci altceva decat sa-l agiti. Usor de zis... uffff
Hai ca tzinem pumniceii si Erikutz va fi bine si zambaretz!!
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Fetelor, inimoaselor, darnicoaselor...
pe adresa comuna mami_ian_feb2007@yahoo.com se afla un e-mail de la Adinush cu situatia contului pentru Roberta - bb de Alinatxa
pana acum s-au strans 1200 ron... Botezul este pe 4 august, adica la finalul saptamanii viitoare!!!
poop fete cucuiete!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
delfinuta spune:
Alinuk si eu, ca si fimiu' sunt o puturosasa,las totu pe ultima suta metrii, intotdeuanta am fost asa..dar pana pe 4 aug mai sunt cateva zilke, nu?
Mai fetelor azi am citit din urma, foarte din urma...am citit postarile Alinat-xei de acum de mai bine de doua -trei-patru luni...vroia in ianuraie ce vine sa aiba al doilra bebic...voia sa fie baiat! Ar fi vrut sa iasa o nunta frunoasa, ca in povesti, ar fi vrut...offff Doamne..Mi-as dori sa revina printre noi...