Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LORE, bebelusul meu nu mananca supita sau pireu de legume pentru ca NU VREA! Nu pentru ca nu vrea mami.

Totusi, am motiv de iar voi de dat cu rosii: la sase a mancat un borcanel mic de Danonino (oare doar de curiozitate) cu 100 ml de lapte dupa. Ma duc la birt sa ma imbat.

DELFINUTA, daca mai vrei, aici sunt www.flickr.com/photos/8911008@N07/" target="_blank">mai multe poze cu familionul meu, e drept ca n-am bagat si iepele. Intr-adevar, avem si trei cabaline, pana de curand au fost patru, dar am reusit sa vindem una. Bonnie e smechera blonda, Ringo e seriosul cel galbui, iar eu lipsesc din poze.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Cristiana multumesc muult pt poze, copiii tai "blanosi" sunt extraordinari..golden retriever,nu? Sa va traiasca, sunt ffffff frumosi! Sunt convinsa ca l-au acceptat pe David fara probleme..Iubesc genul asta de catei!

Revin la copiii fara blana.....David seamana fosrte tare cu tati! Deasemenea aveti o gradina tare frumoasa, sunteti niste fericiti! Multi pupici pt toti copiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,mersi de raspuns,astept sa vad ce zice tati cu vama.
V-am vazut si eu pozicile,dar cind vorbeai de familie te cautam si pe tine.
Sa-ti traiasca baietii!David seamana cu tine si daca puneai si poze cu tine nu mai era nici un dubiu.

Cristinuta,Lucas nu inoata sub apa,chiar cind mai lua cite o gura se ineca de numa.Nici vorba sa-l las pe sub apa.El a invatat sa stea la suprafata,sustinut de mine doar de chilotei.

Mirandolina,frumoase pozele voastre la bazin.Ce avea bebelina pe ea,slip?

Raluca,la multe lunishoare lui Bila si tie sanatate multa.Ai grija de tine,ca nu-i de gluma cu caldurile astea.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mihacarm, liuda, eli, cristinutza, monu, gio, alinuk, loredana va multumesc dragele mele pentru incurajari

gabriela, dana, cristiana, delfinuta mii de multumiri pentru sfaturi si pentru detalii fetelor.

vreau sa va spun ca nici azi noapte nu prea am dormit, mi-a plans mititelul de am crezut ca innebunesc, efectiv tipa si se vaita de usturime si mancarime, si face un fel de "bbrrrrmmm" printre plansete si stiu sigur, simt ca atunci il ustura mai rau.

priviti fetelor in ce hal arata nenorocitele astea de bubitze...

www.flickr.com/photos/9515042@N02/897275204/" target="_blank">SPATE, www.flickr.com/photos/9515042@N02/897275154/in/photostream/" target="_blank">OBRAJOR, www.flickr.com/photos/9515042@N02/897275080/in/photostream/" target="_blank">MANUTZA

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Marybell am vazut pozele, daca as fi stiut ca asa sunt, n-as mai fi zis ca sunt de la tantari. Cum am zis, erik al meu are bubitze, dar nici pe departe nu sunt asa..Dupa ce am citit la carticica, parerea mea este ca nu ai de ce sa-ti faci griji f mari, totul va reveni la normal, sigur ca nu este placut de nici o culoare sa vezi micutzul suferind si plangand.. Noi ne rugam la DD ca totul sa mearga spre bine! Va pupam tare,
Irina si Erik

Mergi la inceput

Of, MARY, saracul mititel, cred ca-s supara groaznic dupa cum plange! Aproape cred ca David a suportat usor varicela. Ai gasit articolul de care iti spuneam, si in care scrie despre bai? Tinem pumnii sa-i treaca cat mai repede micutului.

DELFINUTA, noua ni l-au vandut pe Ringo drept Labrador, dar si eu am banuiala ca se plimba vreun bunic Golden in vinele lui.

Binenteles ca l-au acceptat pe David fara nici o retinere, si ma bucur ca am avut inspiratia de a-l prezenta din prima zi. Acum vreo trei ani a veni sora mea cu micutul ei care atunci avea vreo sase-sapte luni, si a iesit o isterie generala, si ea si maica-mea tipau sa nu intre cainii la copil, tot felul de trasee de ocolire, cainii curiosi, iti dai seama, de agitatie nici noaptea nu dormeau, asa ca n-am fost curioasa sa repet experienta. David, in ciuda tuturor interdictiilor de la familion, a facut cunostinta cu "fratii cei mari" in ziua sosirii acasa.

DANA, stai sa aterizeze si iti spun. Cat despre apa, azi am fost la Billa si erau ape de tot felul, si la 5 litri, si la 1,5, si minerale, si plate, si Izvorul Alb. Cred ca isteria cu apa s-a declansat mai mult in zona Bucurestiului, ca de obicei.

Mergi la inceput

Hi, hi, dupa ce copilul meu a terminat de rezolvat revista de sudoku, a trecut la probleme de amenajare-decoratiuni, acum devoreaza pliantul de la Praktiker!

Mergi la inceput

Cristiana daca si Nike ar fi facut parte dintr-o familie din asta "domestica" n-as fi avut nici o retinere sa-i intalnesc din prima zi..dar uite ca nu s-a intamplat sa fie asa si imi pare asa de rau ca trebuie sa-i privez pe amandoi de libertate deplina...Sunt apropae sigura ca daca i-as intalni nu s-ar intampla nimik, insa 0,000001 % imi spune sa NU..oricum.. ca si concluzie...iubesc tare animalutzele, de orice fel ar fi ele si daca ar fi sa am asa muuulti-muuulti bani as aduna toti cateii si as avea grija sa le fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lore, matei vad ca mananca supita..la piure nu am ajuns inca...

noua cred ca ne mai iese o tura de dintisori, ca iar e matei marait non-stop

mira, nu stiu daca ma intorc pe 5 sau mai tarziu..daca vrei sa vezi rochita e sotul meu in bucuresti dupa 5 august, poate iei legatura cu el..

cristiana, ah, matei roade cu mare drag "mami", "superbebe", "baby"..mai ales copertile, care-s mai groase..

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

fetele, nu-i mai lasati sa roada reviste, sunt imprimate cu cerneluri care nu's tocma' bune pentru bebei

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput