Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Shine spune:
mai lansez odata rugamintea mea de acum cateva zile
pls.
e pentru o mamica al carei copil are un an. medicii i-au prognozat maxim un an jumate de viata.
mama inca lupta pentru puiul ei, si inca mai spera...(nu vreau sa va intristez, si de aceea nu spun mai multe)
stiti pe cineva care face inot/gimnastica/masaj cu bebei?
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
cristiana70 spune:
MIRANDOLINA, ceeeeee, 13 bulioane? Enorm! Dupa parerea mea umila si nepriceputa in ale bisericii, biserica mai ieftina gasesti, dar derogare nu stiu daca se da, tot la biserica ar trebui sa intrebi dace exista asa ceva si de unde se obtine.
Am vazut-o pe Maya in poze, ai o printesa minunata!
Zici ca ar trebui sa-l bag si pe sotz la capitolul copii? Hmmm, sa am trei baieti si doar o fetita?
DELFINUTA, pozele sunt in contul meu de flickr, stai sa mai bag ceva cu piticul si-ti dau link.
SHINE, imi pare foarte foarte rau, doar fetele din Bucuresti ar putea sa-ti raspunda, banuiesc ca bebele in cauza acolo e, nu? Ai putea pune intrebarea asta sub forma de subiect nou la "parintii intreaba, parintii raspund", acolo navigheaza mamici si de la alte perioade.
GIO, David a facut saptamana trecuta bubite de caldura, interesant ca au fost pe partile laterale ale runchiului, mici si dese, gandeste-te la vreo 15-20 de bubite mici pe centimetru patrat, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Le-am tratat cu... nimic, baia ca de obicei, cate-un dus fara sapun in plus pe zi, cand mi se parea mai lipicios.
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mirandolina spune:
Multumim, Cristiana!
Si zi merci ca ai "trei baieti si o fata" si nu "patru baieti" 
Shine, eu zic ca astia de la micii campioni ar putea sa ajute copilul de care ne spui. Saracutzul...
sper sa fie bine in cele din urma si da, sunt de acord cu tine, multumesc lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi!
Se poate da derogare, desigur, si ma voi ocupa de asta
Shine
Inca o intrebare: acum vreo luna Maya "vorbea" mai mult, acum parca s-a lenevit si doar gingureste. Se concentreaza mai mult la "abdomene" si la miriit de caldura etc... E normal?
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
delfinuta spune:
Cristiana astept link-ul cu pozeeeeeee.
Shine din pacate nu pot ajuta, nu stiu pe nimeni care sa se ocupe de asa ceva..Intreb si daca apare ceva iti scriu..multa sanatate pt bebele bolnavior! Of Doamne...atatia copii cu probleme..
Mirandolina ...no comment cu biserica..
delfinuta spune:
Cristianaaaa am vazut cateiiii....wow ce frumosi...si calutu tot al vostru este? Moaaama ce frumoooossss, imi place tare de ei! Care-i Ringo, care-i Bonnie??
alinuk spune:
Gabi
[green]alinuk teo in ce faza mai este cu dintisorii?e buna camomila aia?cred ca dam si noi o fuga astazi sa luam...[;/green]
sa stii ca nu i-au dat dintzoshii puiului, dar nici zmiorcaieli nu a mai presta. I-am dat doar camomilla ch9 (concentratia cea mai mica) cate o bobita timp de 5 zile)...avem si conc mai mari si le pastram pt vremuri grele...
Delfi stai calma fetitz... si noi suntem mai intarziatzi.. da si cand om avea dintzoshi...halim direct copane!!!!!!!(de gajici)
Kate sa va priasca vacanta la bunici! Anelinu' e ft fericit din ce am vazut..
Marybell pupam si tinem pumnii sa treaca cat mai rpd bubitzele lui Erikutz!!!
noi fujim acum la papik...sa stiti ca am dezertat in ultimele doo zile din bucuresti!! am fugit de canicula la Targoviste...
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
megbeng spune:
!!
noi suntem din nou in suceava, la ai mei..am plecat de saptamana trecuta, imediat dupa concertul rolling-stones!! (ce nebunie, ce emotii!!!!
suntem in plina diversificare..dupa sucul de moar si morcov azi am inceput cu supita...pe care a baut-o dintr-o rasuflare!!
de 3 zile matei zice ma-ma!!!! na, nu cred ca se refera chiar la mine..da zice asa de des si frumos ca sunt topitaaa
mira..tu nu aveai nunta pe 28?? pe 28 nu suntem in post...nu stiu daca se poate derogare, dar pretul e sarit bineeeee.
fug sa citesc din urma, sa vad ce ati mai facut...
pupici racorooooosi!!! 
meg,
de
matei(9.02.2007)
delfinuta spune:
Megbeng ce bine de voi sa fiti in asa o zona frumoasa si racoroasa in aceasta perioada! Bravo voua! Eu tot o tin pe a mea...cand va mutati?? 
Alinuk stiu ca nu suntem singurii puturosi din gasca...dar tot astept si eu sa iasa dintu sa vedem si noi frumusete de baiat rontait! 
mirandolina spune:
Delfinutza, nici eu nu mai comentez...
Meg, ma bucur ca te simti bine la ai tai, da, nunta trebuia sa fie acum, dar eram total nepregatiti si mai trasesem si o cearta
fix cind trebuia sa ne facem analizele, dar acum ne-am linistit si am luat-o pe indelete. Pe cit de indelete se poate cind mai ai trei saptamini pina la nunta & botez si tu nu ai nici rokie
Cind te intorci? ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
loremunteanu spune:
Salutare mamici!
Deci sa inteleg ca bebelusii vostri nu mananca supita si nici piure de legume... N-am intrebat ca sa mai isc vreo cearta pe aici, ci pt ca aveam nevoie de un sfat... Oricum nu mai conteaza, deja am inceput sa-i dau; fac asa cum m-am gandit initial...
Marybell, imi pare rau ca puiutul tau are probleme; nu stiu ce sa-ti spun pt ca nu ma pricep... Sper sa-i treaca repede...
Merci mult si pt raspunsul legat de pensie. E foarte mica... Asta e...
Pupici! Aveti grija de voi.

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici