The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
Mada spune:
buna
multumim pt urari, va pup pe toate!
la MULTI ANI! celor care se sarbatoresc si nu apuc sa le spun chiar de ziua lor.
Noi mergem la gradinita de luni plange in fiecare dimineata, cand ajungem acolo, acasa nu.azi am stat juma de ora pana am reusit sa plec si tot plangand am lasat-o
sper sa treaca cat mai repede perioada de acomodare ca ma doare sufletul.
asta i-am luat noi de ziua ei http://www.amazon.com/dp/B0002YDPT2/ref=nosim/?tag=dealtime-toys-20&creative=380333&creativeASIN=B0002YDPT2&linkCode=asn
este un castel medieval, are si o melodie specifica. foarte frumos.
este inca in perioada in care se joaca cu figurinele astea little people
l-am luat din auchan, nu l-am comandat de pe net.
noi i l-am luat ca stiam cu siguranta ca se va juca cu el, mai aveam in plan Poney Ville, ala de tot ii fac reclama pe Minimax ne-a capiat si cu ala ca il vrea, cred ca o sa il luam de Craciun.
va pup revin mai incolo
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
andora spune:
LA MULTI ANI
AMELIA, ANDREI SI FILIP
Va pup din sufletel si aniversari frumoase!
Va multumesc pt cuvintele... pupici dulcici 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Mada spune:
andora, off chiar mi-a scapata sa scriu de Uca! Cu manuta ei, offf sa se faca bine repede si sa-i scoata manauta din gips.
entorsa sau ce diagnostic are? cum sta cu gipsul? a plans?
off pup manuta
am vorb cu soacra mea acuma, ea cea care o ia la 12 de gradi, mi-a spus ca Ilinca s-a plans ca batut-o educatoarea, soacra a intrebat-o si pe doamna ea zice ca nu a dat.
ce sa mai zic ce sa mai cred...
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI AMELIA!
si multe
fetita scumpa si draga,sa cresti mare si sa-i bucuri mereu pe ai tai parinti!..sa va traiasca minunea de fetita LILIA!

LA MULTI ANI ANDREI!
si
si numai bine iti doresc,o viata frumoasa!...mami tau ce mai face,nu mai zice nimic de voi![]()

LA MULTI ANI ALEXANDRA!
si
,asteptam vesti despre tine de la mamicuta ELLEN!
Sunt pe fuga fetelor dragutelor,urez la toti copilasii bolnaviori numai bine,sanate multa!...pupic special pt GOGO
,sa iti treaca repede manuta!
Frumoase cadouri,la noi Robert nu vrea nimic special,l-am intrebat si zice ca sa-i luam orice cu Car's,
,acum e la faza cu acest film,de fapt ii pace si Shrek
..a,si ca si RADUCU al LORENEI,ii place Spiderman,dar doar cand sare
,in rest nu are rabdare sa se uite la film!!!
Ok,gata ca e tarziu,fug la treburi si apoi la somn!
la toata lumea si sanatate multa!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
danina spune:
Raportez mamica fara voce. Bucuria familiei, ca nu mai tipa mami si nevasta....
, azi am ramas de tot fara voce, nu credeam ca voi pati asa ceva vredata. De la raceala nici nu mai pot respira si ma ustura groaznic, iar cand ma gandesc ca acum vre 3 zile Dia nici ceai nu vreoia ca o durea asa de rau, imi e mila de ce a suferit si inca mai e putin, a ramas cu tusea si un pic ragusita.
Voi mergeti la Baby Expo? Vin si eu maine in Bucuresti si trag o fuga sa vad cum se prezinta anul acesta.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele astea: Alexandra,Andrei, Amelia, Filip, Mennan, Daria Ioana, Ioana, Lia Maria, sper ca n-am uitat pe nimeni. Sa fiti cuminti si ascultatori pui scumpi!
Fetele, eu n-am mai intrat ieri. Am fost la eco si ce credeti? Vom mai avea un BAIETEL!!! Eu sunt f incantata, tati a fost un pic deceptionat ca voia fetita, dar asta e!
Dupa o ora i-a trecut si s-a pus pe telefon sa anunte pe toti! 
Fiu-meu si el e incantat ca tindea sa prefere baietel. Dar probabil ca el isi imagineaza ca va fi de-o varsta cu el si va putea sa-l ia la fuga prin parc...
Va pup!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
pufymic spune:
Lorena felicitari!!!!!!!Deci si tu vei avea doi banditi!
![]()
Danina sanatate multa!Stiu cum e sa nu ai pic de voce...
Andora sanatate multa gogosicii!
Noi suntem ok....cu gradi e f bine....cu conditia sa-l luam acasa la 13 cand restul copiilor se culca....
Am fost azi cu ala micu' la vaccin si la analizele alea obligatorii(numai bine s-au nimerit ca oricum vroiam sa-i facem
)....acum dorm ingerasii....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
danyce spune:
La multi ani tuturor puisorilor sarbatoriti saptamana asta:
Alexandra
Andrei
Amelia
Filip
Mennan
Ioana (
Lia Maria
si "La multi ani!" anticipat celor de maine:
Nathalie
Nicoleta
Andrei
Tudor
Sa aveti o copilarie minunata cu totii alaturi de parintii vostri!
Andora, ii pupam manutza Ucai sa se faca bine cat mai repede.
Mada, eu una as altoi-o personal
pe educatoare daca Alma mi-ar spune ca a dat in ea. Asta pt ca mie Alma imi spune in fiecare zi ce a facut, cum s-a jucat, cu cine, cum s-au comportat doamnele cu ea (de ex. "Bianca mi-a dat un pupic dupa ce am facut pipi la WC" sau "Carla blonda (are doua educatoare pe care le cheama Carla) s-a uitat urat la mine", ca apoi sa adauge si de ce "am desenat cu carioca pe jos"
). Nu stiu altii ce-or crede, dar eu nu prea cred ca un copil inventeaza daca este batut. Just my opinion. Si iar nu prea cred ca o educatoare va recunoaste asta vreodata.
Alma e mai nou tare pasionata de filmuletele de desene animate cu Alba ca Zapada, Bambi, Alice in Tara Minunilor.Mai are o formatie de muzica favorita, K3, de altfel renumita in randul copiilor si nu numai aici. Are o multime de DVD-uri cu formatia asta si-si pune singura cate unul in fiecare dupa-amiaza cand vine acasa.Stie exact unde sunt, stie sa de-a drumul la DVD-player si la televizor si se pune in fotoliu sa le urmareasca. Uneori se apuca de dansat pe pervaz (cred ca-si inchipuie ca ala seamana cu podiumul
)
A propos de cadouri, eu i-am luat Almei deocamdata un joc de carti cu Telletubies, 2 jocuri cu K3 (formatia aia de muzica preferata a ei), un joc cu zaruri si diverse figurine...urmeaza sa-i iau cadoul cel mare, insa ma tot gandesc care sa fie asta: un set super complet cu Thomas and friends, un covor muzical/ de dans pe care de cate ori paseste se aude alta melodie de la K3 + microfon (ca-i place muzica) sau alta varianta (care deocamdata imi scapa
, sau mai bine zis nu mai pot sa debitez altceva).Ah, oricum o sa-i iau si un paltonas nou, tare dragut pe care mi-am pus eu ochii si nu-l pot uita (asta cred ca e mai mult cadou pt sufletul meu
).
Va pup si la nani cu mine, mai ales ca am avut o saptamana infernala la servici si acum mai am si un set de traduceri de efectuat pana pe 10 oct (asta pe langa servici, dar tot pt firma aia
). Noapte buna!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anielas spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
LA MULTI ANI
Ilinca ,Vlad ,Andrei (de Adela), Amelia, Nathalie ,Nicoleta ,Andrei(de Cristia) si Tudor
LA MULTI ANI Alexandra !
sa cresteti mari , sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri
Andora- uff..multi pupici Ucai
Lorena-felicitai si sarcina usoara in continuare
Naty- da..pana la urma am dat-o pe Inu la gradi la stat (gradinita 274 vis-a vis de Politehnica).
Danina-sanatate multa 
Mada- urata faza cu gradinita
..sper sa nu fie adevarata si sper sa se acomodeze repede Ilinca.
Pufy- ma bucur ca voi sunteti bine si ca Alesio s-a acomodat bine la gradi 
Am adaugat si eu cateva poze cu sufletzelul meu AICI
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI NATHALIE,NICOLETA,ANDREI,TUDOR!

si multe
,sa aveti o viata frumoasa si minunata,sanatate multa !
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
si
..sa-ti traiasca minunea de fetita AISSA!
LORENA
,
si sa va traiasca baietelul ,sa fie sanatos alaturi de RADU , sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!...hehehe,doi nazdravani
![]()
la toata lumea si sanatate,si noi suntem raciti cam rau
,tuseste tare si curge nasul ca la robinet
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001