The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI!
DAMI SI TOTI SARBATORITII DE PANA ACUM !!!

Va pupacesc pe toti puiutii, sa fiti sanatosi si sa primiti cadouri frumoase de ziua voastra!
LORENA, sa ai o burtica frumoasa si sanatoasa si doi nazdravani superbi! Hihi, si mie mi s-a facut tare doar de o burticuta.... parca ziceam de un club de 2008, ce mai spuneti? Deocamdata m-am apucat de regim ca sa am unde pune in caz de ceva...

Multumim pt gandurile bune, noi suntem mai bine, ne folosim de manuta asa cu ghips cu tot si avem o energie de zile mari. Avum stau si eu cateva zile cu ea acasa, distractie mare ce mai... mai mergem vineri la un control. Este fractura dar fara deplasare, iar pe mine nu m-a deranjat neglijenta, copii fiind oricum imprevizibili, ci faptul ca nu m-a anuntat in mai putin de 8 ore... in fine.

mada, faptul cu crezutul copiilor pe mine ma agaseaza, asa ne-a zis si noua, sa nu ne luam dupa ce spune copilul.. cred insa ca un parinte isi cunoaste cel mai bine copilul si stie cand sa-l creada si cand nu.... eu zic sa mai intrebi alti parinti daca au mai auzit de astfel de pedepse de la copilasi... nu cred ca undeva este acceptata metoda asta de disciplinare... of. La noi se aplica |scaunul de pedeapsa|, mi-a povestit fii-mea ce si cum..Bafta sa nu se mai repete vreodata! (ca fapt divers, imi povestea doamna de la cresa ca pe baiatul ei l-a vazut fiind plesnit la gardi cu ochii dansei pe geam, iar educatoarea inici asa nu a recunoscut dcat in ultima faza...)

Ma duc ca tre sa caut cipicii de balerina pt maimutica, nu mai am liber la calc. Va pupacesc pe toti!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Alexandra
Andrei
Vlad
Amelia
Filip
Mennan
Ioana
Lia Maria
Nathalie
Nicoleta
Andrei
Tudor
Shara
Alexandra
Vivien
Samuel
Damian

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMILE ZILE!!
Cristina, sa-ti traiasca printesa!Si mai hai si tu cu vesti despre Ale ca ne este dor de ea!!!

Mada, cu gradinita, imi pare rau de intamplare!Eu personal simt cand Stefan inventeaza sau cand spune adevarul...Stefan inventeaza la greu! De cele mai multe ori si atunci cand unul dintre noi il certam merge la celalalt si-i spune ca l-am batut O data mi-a zis ca la batut tati cu ciocanul iar tati nu a facut alceva decat sa-l certe nu mai stiu pentru ce dar nu avea nici o legatura cu vreun ciocan....Noi nici nu l-am batut vreodata, habar nu are ce inseamna cu adevarat sa fie batut, oricum, la al meu o simpla cearta de genul "ai facut un lucru rau!esti pedepsit cu cutare lucru" el o ia ca pe o bataie...
Si la noi la camin este scaunul pedepselor, mi-a povestit Stefan ca sunt copii pedepsiti care stau pe scaunul ala si copii rad de el...

In rest noi suntem bine, vineri ne-am trezit si noi ragusiti, tuseste un pic dar am dres-o cu un siropel de tuse, acu sa vedem ce si cum...deocamdata e ok.

Lorena felicitari pentru baietel!Fratiorul lui Radu...hehe, ce nazbatii vor mai face ei in curand!

andora, facem clubul in 2008? Astept si eu de acu inainte sa se intampla evenimentul....

Ana, mamica lui Stefan de 3 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, DAMI!

La multi ani si pentru toti ceilalti sarbatoriti de zilele trecute!

Lorena felcitari! Acum iti zic ca eram sigura ca e baietel!

Danyce super ideea cu covorul muzical! Oare gasesc si eu pe aici?

Am vorbit sambata cu Cristia, fusesera cam raciti cu totii, dar in rest sunt bine, baietii cresc!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Andora he, he, chiar aseara ma gandeam sa va scriu sa va intreb ce e cu clubul mamicilor de 2008?

Chair, fetele cu un copil, va mai ganditi la bebe 2? Si daca da, pe cand? Piticii nostri nu mai sunt de mult bebelusi, eu ma gandesc ca deja diferenta e cam mare ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele astea si trecute: Nathalie, Nicoleta, Andrei, Tudor, Shara, Alexandra, Vivien, Samuel, Damian.

Multumesc fetele, ne bucuram de bebe surior! Deocamdata avem mari probleme cu numele, ca si prima oara... sa fie ceva ce merge in ambele limbi, mai inedit si sa ne si placa!

Deocamdata va pun o poza de la eco, cu imaginea in 3D, sa vedeti ce seamana cu frate-su!
Ai mei au zis ca io fac gemeni la 3 ani diferenta!

Va pup!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna!

La multi ani DAMIAN, sa fii sanatos si fericit alaturi de Ioana si de parintii tai!

Raportez si eu scurt: Ilinca a inceput de astazi din nou gradi, nu a plans cand am plecat, era f fericita dimineata, in schimb a inceput sa planga cand a venit ora gustarii....si nu a vrut sa pape nimic.Sper sa se adapteze....E o scumpa, e topita dupa noi si toata ziua ma intreaba daca stau cu ea toata ziua, io ii explic ca tre' sa mai plec si la serviciu, iar ea imi spune: " Bine , pleaca, dar sa fii acasa direct de la serviciu, sa nu te mai duci pe nicaieri inainte, promiti?"

Eu am fost plecata o saptamana cu mama, la Roma, a fost superb, absolut superb, fara cuvinte de descris.Acum incerc sa ma acomodez cu venitul la birou....:(

Va pup si o sa pun cateva poze in curand!

PS:
1.Lorena, felicitari pt baietel!
2. Si noi vrem sa intram in clubul mamicilor de 2008, sa vedem cum ne descurcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI DAMIAN! si,multa fericire si o viata minunata sa ai puiut drag!

LA MULTI ANI ALEXIA!si multe ,ne e dor de voi,CRISTINA ce mai faceti,hai cu povestioare,sa va traiasca puiuta,asteptam poze noi!!!

Wauuu,fetelor,vorbiti de clubul 2008,da,si eu as vrea dar nu stiu daca se va putea...din motive bine intemeiate,nu medicale(multumesc lui Dumnezeu),nu cred ca vom putea nici anul urmator sa facem bebe...hmmmm,dar cine stie ce ne rezerva viitorul...oricum bafta fetelor care si-au propus sa fie de 2 ori mamica!!!

la toata lumea si sanatate multa la bolnaviori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alexandra si Damian, La multi ani!Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii.
Sorry ca apar iar in intarziere cu apelurile, dar eu acum aparui de la servici si ma si apucai de o bucatica de tradus. Trag din greu sa am putin timp liber weekendul asta pentru domnisoara.
Naty, habar n-am daca au un astfel de covor si in Romania. O prietena mi-a spus ca si in Romania sunt destule articole cu K3, dar nu stiu cat de adevarata e informatia. Chiar, cunoaste cineva formatia asta? Este belgiana si are mare trecere in randul fetitelor de aici.
Andora, Ana si Nature, si eu vreau in clubul 2008, dar mai pe acolo pe la sfarsit putintel, asta din motive de renegociat contractul la servici (ca tot vreau eu sa lucrez mai putin).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am deschis capitol nou
Va invit aici

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput