The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_a spune:
LA MULTI ANI ALEX (Ionela) ILINCA (mada) si VLAD (herra) multa sanatate si numai bucurii sa aduceti parintilor vostri!!! 
Apropo de perle, ieri repetam zilele saptamanii, la insistentele lui Stefan. Eu zic luni, el marti, eu miercuri, si il intreb ce vine dupa miercuri, el..."nu stiu, zi tu!" Eu incep si zic "jjj" ca el sa spuna restul cuvantului...imi zice: "stai sa ma gandesc un pic! aaa vantu! dupa miercuri vine vantu!" si se pune pe ras de se prapadeste! Eu, cum vantul mai Stefan? "asa bine, vantu!" si rade si rade... dupa care: "te-am pacalit!!!"
edit, ca mi-am mai adus aminte una:
Ii cere la tati apa, primeste, dupa care ii raspunde "Thank you!" si se pune pe ras!Ta'su ramane masca...ma intreaba pe mine de unde stie copilu sa zica asa?Eu...nu stiu!Stefan intre noi..."ok ok oky doky!" Il intreaba de unde stie si asta micu rade...repetand "thank you!ok!" pana ne-am plicti...
Eu l-am mai invatat cate un cuvant, bird, buterfflay, flower dar thank you nu-mi amintesc sa-i fi zis...in fine, trece asta, si imi zic eu, hai sa-l invat "I love you" si-i spun ce inseamna si dupamasa imi aduc aminte si-i zic "spune-i la tati te iubesc in engleza!" sta el ce sta... "tatiiii te iubesc in engleza!!!" si se prapadeste de ras..."te-am pacalit!"![]()
Ana, mamica lui Stefan de 3 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
pufymic spune:
Multumim de urarile de LMA pentru pufuletul mezin!

sarbatoritilor din 22, 23, 24

Herra 
lui Vlad!Poze de la petrecere nu pui?![]()

Danyce multa sanatate!
Ana parca tu ma intrebai de Nicolas dc umbla....(scuze dc nu ai fost tu
), da merge singurel de la 11 luni si 13 zile
.
E mortal Stefan al tau!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
andora spune:
... evenim si noi din an in paste.. cu muuuulte urari din tot sufletul... de 
LA MULTI ANI!!!!!!
Tuturor sarbatoritilor acestor luni le dorim sa fie sanatosi si iubiti.... si sa fie ingerasii mereu alaturi de voi 

Cam rarut, avem acasa probl cunetul iar de la serv am mai tras cu ochiul din cand in cand.... ne bucuram ca ati crescut mai mari decat credeam. cel putin privind cum cresc fratioarele mai mici imi dau seama de trecerea timpului... la perlute nu ii intrece nimeni pe nazdravanii de 3 anisori... tare mult ma bucur ca inca se pastreaza legatura si ca am atatea amintiri frumoase legate de voi 
Noi tocmai inceousem gradinita cu succes, ne placea incomparabil mai mult decat la cresa, totul era ok pana vineri de cand avem mana-=n ghips... noroc ca e stanga si putem desena... asta este.
Va pupacesc din tot sufletul pe toti-toti si sarbatoriri frumoase! 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Naty spune:
cu scuze pentru intarziere spun si eu
LA MULTI ANI!
tuturor sarbatoritilor de ayi si de zilele trecute.
speciali pentru Ilinca Madalinei , Vlad al Herrei si Alex al Ionelei.
Herra ai dreptate, in capul lor, daca nu vine bona stam noi cu ei ... si Ioana la fel zice!
Fetelor, voi ce cadouri le-ati luat/le luati pentru ziua lor?
Eu sunt intr-o totala lipsa de inspiratie. Ma gandisem sa ii iau patine cu rotile (am vazut la Miniblu patine cam cum erau pe vremea noastra, par mai stabile ca rolele) dar Octavian zice s-o mai lasam pana la primavara ca acusi vine iarna si nu apuca sa se plimbe cu ele.
Alte idei n-am asa ca orice sugestie e binevenita.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
andora, dar ce ati patit cu mana??Sa va faceti bine repede!Ma bucur ca mai intri si tu cu vesti!!
Naty, noi la Stefan i-am cumparat bicicleta, dar nu stie inca sa mearga cu ea, i-am mai luat si ceva cadouri mai mici.
In schimb...acu i sa pus pata pe tractor cu remorca cu acumulatori.Are verisoara lui si e super incantat de tractorul ala.Rotile m-am gandit si eu, dar la primavara.
Ana, mamica lui Stefan de 3 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
babirusa spune:
buna fetelor, la multi ani sarbatoritilor!
n-am mai reusit sa intru, e o adevarata nebunie aici
papadia merge la gradinita din 7 aug. si ii place, asa ca am scapat de o grija, din pacate a luat de acolo tot felul de virusi, ne-a mai dat si noua ...
mergem in Ro de craciun, abia asteptam 
numai bine!
danina spune:
La Multi Ani pt Vlad,Ilinca,Alexandru sa va bucurati de tot cei mai frumos in lumea asta si sa fiti sanatosi si voiosi.
Alexandra,Ameliasi Andrei va spun si voua de astazi La Multi Ani din suflet eu va doresc o copilarie fericita alaturi de parintii vostri. 
Eu tot pe fuga, sunt si un pic trista ca Dia imi face febra de 3 zile, a iesit vineri transpirata de la gradi si a racit ,iar noi sambata am venit in mare viteza noaptea de la Brasov ca ea era cu febra 39, de am crezut ca murim. Acum ii dau Ospexin, dar am un o presimtire ca nu-i v-a trece cu asta sa vedem.
In rest am mai citit de pitici pe fuga si mai zambesc cand vad ce strengarei sunt si ce replici dau ei frumosii. Eu zic ca acum e o perioada extraordinara si pt noi si pt ei asa ca cine poate sa profite, ca nu ne mai intalnim cu ea. 
![]()
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
andora spune:
LA MULTI ANI ALEXUTAAAAAAA!
Intru pe fuga ca=mi tot pica netul... Danina sanatate sa treaca febra rapid asa cum a venit, si sa nu mai patiti asa sperieturi,....
Ana, daca poti sa crezi ca nimeni nu stie cum s-a-ntamplat in afara de fii-mea,m-am dus sa o iau vineri de la gradi si am gasit-o cu mana umflata, nu putea sa o miste de durere, mi-a zis o mamica .. ca a vazut-o cazand cu manuta de masa dimineata, deci era ora 4, fara comentarii... nimeni nu a vazut si nu stie decat ca s-a trezit tipand de durere din somn... hm... Gogoasa mi-a zis ca o fugarea un baietel si a cazut, ca dna i-a zis sa astepte sa vina mami, dar evidsent ca nimeni nu m-a sunat.... nasol rau.
Naty, cu cadourile si noi vrem idei... cred ca totusi o sa-i luam ori casuta albei ca zapada, ca anul trecut am maanat-o, ori un laptop pe care la fel multi il au deja dar noi iar am amanat... ei ii place mult sa se joace cu figurine, dar deja are castel din acela cu lumini, casute samd... o sa-i fac cadou pereti roz la camera asa cum ma innebuneste ca vrea lol... si o rochita lunga de printesa.... de role nu e vorba acumc a a patit-o si cu mana....
Chiar, pt Mc Donalds cu cat timp nainte ar fi trebuit vorbit? Voi unde v-ati serbat zilele? Pup toti piticii!!@
PS: In cazul usturimilor ocazionale la urinare la copii se pot face bai cu vreun ceai dezinfectant?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele astea.
N-am mai intrat ca sunt numai pe fuga.
Fiu-meu e ok la gradi. Incepe sa-si dea drumul la... comunicare. Nu vorbeste, dar arata cu degetul
e deja un progres, ice educatoarea.
Azi e liber, asa ca zace in pat pana la pranz, mai ales ca avem niste muncitori azi toata ziua (ne instalam masina de spalat vase
) si nici n-a vrut sa manance de emotii.
Mai nou i s-a casunat pe Spiderman! I-am facut un disc cu toate fazele cu personajul din cele 2 filme pe care le avem (am scos monstri si bataile) si se uita mai toata ziua. Are si un "papusoi" cu care doarme deja in pat! Ce ti-e cu el...
La capitolul cadou... nu se stie. In rimul rand tort in forma de clown (am o forma si o scot doar la zile mari
) Ma zapaceste ca vrea o motocicleta... si o toba! Vai de urechile noastre. Deci cam ce stim ca isi doreste. de regula la noi cadourile surpriza nu functioneaza, adica nu le da interes...
Eu am emotii ca maine ma duc la eco... poate aflam ce e. Oricum, sper ca totul e bine pe acolo si n-o sa-mi fac griji... dar, ca orice mama... prevad o perioada f frustranta.
Va pup, mai apar curand, cu vesti, sper!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Naty spune:
LA MULTI ANI pentru ieri ALEXANDREI!
LA MULTI ANI, AMELIA, ANDREI si FILIP!
Ne inscriem si noi pe lista copiilor raciti ... 
Andora
pe manuta Uculinei, sa-i treaca repede! Doamne, dar ce neglijenti astia de la gradi! N-am cuvinte ...
Noi o serbam pe Ioana de trei ori - o data chiar de ziua ei, miercuri, acasa la ai mei cu familia, o data duminica la ceilalti bunici, cu familia lor si o data cu copiii, la clubul reclama - reclama mascata . Cred ca o sa ii placa mult, am mai fost acolo la zile de nastere si sunt sigura ca isi doreste si ea sa-i cante copiii "La multi ani!".
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI