The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
danyce spune:
Ioana,
pt Nicolas
. Sa-ti creasca mare mezinul si sa-ti aduca doar bucurii alaturi de Alesio! Am vazut pozicile si mi-a placut tare mult tortul.
Amandoi printisorii sunt foarte frumosi. Sa-ti traiasca! Tu radiezi de fericire langa ei doi
.
Danina, drum bun prin tara si numai succese! Pai si la mine ar trebui sa lucrez si dublu, nu mai putin (cum vreau eu), daca s-ar putea
(daca ar fi dupa director, par exemple), dar nu e vina mea ca nu se gaseste personal care sa se strofoce sa obtina rezultate pozitive/ sa multumeasca clientii, sa cunoasca mai multe lb straine la nivel avansat (mai ales franceza ca aici e buba lor) si ca de mine trag doua departamente. O sa pun eu piciorul in prag ca sigur nu ma dau afara
.
Fug la nani ca maine dimineata-s la dispozitia domnisoarei nazdravane si sigur ma ia de super fresh
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Salut!Cu buna dimineatza la toata lumea!!!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea! La multi ani Nicolas! Ioana, am vazut pozele cu juniorii tai!
frumosilor!!!Ce mare este Alesio!!!Apropo, Nicolas a facut primii pasi singurel?
Am vazut-o si pe Dienutza la gradi, ce eleganta si frumoasa!
Lilia, Cu hainele la camin...si eu ca tine, de cele mai multe ori il imbrac dimineatza direct cu hainele de camin, de cele mai multe ori in pantaloni de trening.De fapt la noi jeans, blugi sau alte neamuri de astfel de pantaloni nu accepta Stefan, nu vrea nici macar la plimbare, stau in dulap vreo 3 perechi noi noute, nu-i plac si gata!Si in saculetz ii pun un rand de haine curate in caz ca-l scot eu si mergem pe jos acasa, dar daca il scoate tati si il urca in masina nu-l mai schimba
Nu-i pun la camin cele mai bune haine, de fapt a crescut vara asta si deja avem toate hainele noi, le-am inlocuit pe cele vechi ca iau ramas mici ![]()
Eu, rusine sa imi fie .. nu am fost in prima zi de camin oficiala, a fost doar tati, grabit si el...a lasat copilul si a plecat, noi daca mergem la cresa/camin de la un an si 9 luni...nu ni se mai pare ceva festiv... oricum, Stefan a fost toata vara la camin, exceptie perioada de varicela.
Trebuie sa incerc si eu sa-mi iau liber intr-o dimineatza sa-l duc pe Stefan dupa ora 8 la camin, sa vad si eu cine ii este educatoarea, el mi-a spus cum le cheama dar nu le cunosc...sa vad ce rechizite trebuie sa-i cumpar...sa duc si eu un buchet de flori...ca noi ajungem la camin la 7.40 si doamnele educatoare cam la 8.10 si pleaca cu mult inainte sa-l iau pe pe junior...asta este!
Oricum, nu-mi fac probleme, deja m-am obijnuit, a fost teribil de greu la inceput, dar acum cand il vad ca e ok nu mai sunt asa stresata.Uneori cand merg dupa el si mai sunt doar 2 copii si el, imi spune "mami, toti copii aia multi au plecat acasa, dar si tu ai venit dupa mine" ma mai ia cu dureri de stomac...dar trece, e un copil super istet si descurcaret si o sa treaca si perioada asta!
V-am spus ca am invatat zilele saptamanii? E foarte incantat, si dimineatza ma intreaba "mami ce zi este azi?" Asteapta mereu sa-i spun ca azi este sambata pentru ca stie "sambata si duminica nu mergem la camin, stau cu tine acasa!"
Impresii din primele zile de camin oficiale? Pai...ieri mi-a spus "mami, am fost la doamna Mariuta in clasa sa ma joc cu pestele meu balena albastra! si nu mai pot sa-l aduc acasa...si acum pestele este la d-na Mariuta in clasa si eu stau in clasa cu d-na Florica"
Cu alte cuvinte, avea el ceva jucarii preferate in fosta lui grupa, si pana acum ca au fost toti la gramada sa putut juca cu ele, in special cu balena albastra, dar acum ca sau impartit pe grupe, gata...sa mutat oficial in alta grupa.Oricum, aici in clasa asta mi-a spus ca are o casuta mare si o locomotiva Thomas, asa ca sigur o sa fie bine si aici, si poate totusi nu ar fi rau sa invete sa se desparta de obiecte, sa nu puna prea mult suflet si atasament fata de ele.
M-am cam intins....
si sa auzim de bine!!!Multa sanatate tuturor puiutilor!!
Ana, mamica lui Stefan de 3 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
frosa spune:
FETELOOOOOR
Va multumesc mult pt urari, Razvanel a fost f fericit de ziua lui, a primit multe cadouri, a suflat in lumanari ce mai ... seara deabia m-am inteles cu el.
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care n-am apucat sa-i felicit la timp.
Naty spune:
La multi ani si de la noi pentru sarbatoritii de zilele astea!
La multi ani si pentru Nicolas, nu-mi vine sa cred ca deja a facut un an! Parca ieri scria Ioana ca vine bb 2 ... Doamne, ce trece timpul!
Despre noi, nimic nou. Eu inca nu am incheiat tranzactia aia nenorocita, la fel, stau zilnic pana seara tarziu.
Alaltaieri m-a sunat mama pe la 10 seara, cand eram in negocieri, sa-mi spuna ca Ioana zice "unde e mamica mea? O fi plecat la Paris de nu mai vine?". Dupa aia mi-a dat-o pe ea la tel si a inceput sa zica "mami, te rog eu frumos, vinooo. Nu vreau sa ma culc fara tine. Te rog eu frumos", incat mi-au dat lacrimile de fata cu toti aia de acolo. Noroc ca clientii pentru care lucrez la tranzactia asta imi sunt si prieteni destul de buni si li s-a facut mila si au spus ei celorlati (celeilalte parti, adversarilor cum s-ar spune
) ca trebuie sa plecam, ca sa pot ajunge eu acasa.
In fine, urez colegelor de suferinta Danyce, Danina si Herra zile cat mai usoare si ... sa fiti devreme acasa!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Aniela deci pana la urma ai dat-o pe Inush la gradi? Unde?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Sorin Alexandru, Elisa Nicola, Iulia Maria![s] Sa cresteti mari si cuminti!
Ioana, si voua LA MULTI ANI pentru micutul Nicolas!
Ce trece timpul, doamne...
Sanatate multa bolnaviorilor! Si fiu-meu e cum e... muci cat cuprinde si mai nou si tuseste.
De cateva zile ne confruntam cu un incapatanat! Ieri de ex a plans o ora intreaga ca voia ceva dulce de mancat (nu mancase deloc mancarea de la pranz!) si nu am vrut sa-i dau. Drept urmare circ! Noroc ca nu ma las intimidata. Sper sa nu reinceapa! Efectiv singura reactie a mea a fost sa-l las sa urle si sa nu-l bag in seama. Oare am procedat bine?!
La camin azi a plans cand am plecat. Cu toate ca a fost f cooperant si la trezire si la imbracat. E f pierdut intre atatia copii. Azi mi-a zis de dimineata ca ii e frica de ei... Inca nu vrea deloc sa vb cu nimeni si educatoarei ii spune la ureche daca are ceva de zis.
Macar ea e multumita ca lucreaza f bine si incearca prin orice mijloc sa-l faca sa vb. Ii urez bafta! Eu la varsta lui faceam la fel. mi-a zis mama ca pana la cls I rar vorbeam si acasa ii impuiam capul! Ca si el, de altfel! 
Va pup, we placut la toate si la toti si mai apar!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ILINCA!
si multe
,sa ai o viata minunata in fiecare zi!...sa-ti traiasca puiuta si sa creasca mare,sa va bucurati mereu de ea,MADA
!
LA MULTI ANI VLAD!
,sa cresti mare si sanatos pui drag,sa fi fericit si cuminte ,sa-i bucuri mereu pe ai tai parinti!
...sa-ti traiasca micutul HERRA
!
Fetelor sa ne ziceti cum petreceti de ziua micutilor,ce cadouri le-ati mai luat si unde le-ati serbat zilele!!!
Sanatate la toti puiutii bolnaviori si bafta la gradinita!
LORENA
,mai, asa face si al meu,cred ca iar e o perioada
...maraie si se smiorcaie si face ca toti dracii
daca nu-i dau ce vrea...si mai ales la dulciuri,avem exact aceeasi problema inainte de a manca,
...am observat ca el daca simte ca e foame nu vrea sa pape mancare,el vrea "bobo"
...ne certam si noi nasol,uneori il ignor si eu dar al meu se incapataneaza si nu mai mananca ,numai plange pana adoarme,la pranz vorbesc,pt ca atunci se intampla astea!!!...il las asa apoi cand se scoala parca e alt om...ma gandesc ca face asa si cand e obosit mai tare...offff,habar nu am dar uneori ma depasesc starile astea ale lor
...uneori sunt calma ,alteori nu ma tin nervii,prefer sa plec sa-l las pe tati sa rezolve problema...ei si atunci e cam nasol,ca Robert vrea doar mami sa faca tot
..cam asta e si la noi!
La gradinita el e ok,nu mai maraie deloc,a inceput sa stie si numele copiilor,e locul nou si ma gandec ca de aia a marait la inceput...acum e vesel dimineata,imi zice",mami,eu nu mai plang ca sunt baiat mare"
..."da tu vi sa ma iei dupa ce cumperi paine,da?"
...asta pt ca aude ca vorbesc ca ma duc uneori cu treburi si el zice,dupa ce termin treburile sa merg sa-l iau...hehehe,scumpi sunt copilasii astia
pe zi ce trece!!!
la toata lumea si sanatate!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
herra spune:
multumim pentru urari!
anul asta sarbatorim acasa, ca eu cu naveta mea nu am chef si putere de altceva; sa traiasca catering-ul!
sarbatoritul doarme acum, dupa care incepe petrecerea!
noi i-am luat un banc cu tot felul de scule de la Quelle - super-super fericit, surubaieste toata ziua.
un covor cu strazi, semne de circulatie, treceri de pietoni, masini - din selgros.
dar piesa de rezistenta - o bicicleta first bike, destul de marisoara, a primit-o aseara (ne-am gandit sa nu i le dam toate o data, sa le savureze pe rand).
m-a intrebat daca nu are loc sa doarma cu ea in pat! ![]()
azi am iesit cu ea prin parc (si are si casca baiatul); parca ieri abia invata sa dea la pedale, la vechea lui bicicleta de lemn...
despre care mi-a zis ca e micaaa, ca trebuie sa o dam la alt copil!
o, clipa, opreste-te putin, ca esti asa de frumoasa!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
herra spune:
si cateva perle "generate" de programul meu luuung:
- sunt neascultator si o bat pe Dadae (Dadae = dna Adriana = bona) pt ca mami sta putin cu mine (cred ca in mintea lui, daca nu ar sta bona cu el, as sta eu mai mult
);
- ma bucur tot ca a venit mami acasa!
cand cere ceva, il intreb daca avem bani...si ii spun ca de-aia trebuie sa mearga mami la servici, ca sa avem bani...
alte idei?
danyce spune:
Vlad si Ilinca
Sa crestei mari, sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri minunati!
Herra, e un scump si jumatate Vlad.
Alma a dormit doua nopti cu noi pt ca a zis ca macar noaptea vrea sa fie la mami in brate
. Nu stiu daca doarme iepureste sau cum se face ca atunci cand intru in dormitor imediat apare si ea la apel (ea fiind de cateva ore deja in patul ei).Si chiar incerc sa ma strecur tiptil pe scari si apoi pe usa dormitorului.
Saptamana asta o sa lucrez de dimineata si sper sa fie OK, sa apar la ore rezonabile acasa.Acum ma rafuiesc cu seful ca macar inainte de ziua Almei (o zi) si intre sarbatori sa am liber. Sper sa si reusesc sa putem pleca si noi in sfarsit intr-un mini-concediu in trei anul asta.
Noi am fost toti trei bolnaviori saptamana asta, insa daca pentru Alma am gasit rezolvare (a stat matusa sotului cateva zile cu ea), noi a trebuit neaparat sa fim prezenti la servici.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
roandre spune:
Herra, la multi ani cu intarziere flacaului tau! Sa fie sanatos, fericit si sa-ti umple viata de bucurie!