The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am reusit , pozici proaspete de la micul nostru eveniment. Dia in prima ei zi la gradi PRIMA ZI

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty dragelor!

LA MULTI ANI ! tuturor sarbatoritilor si mii de pupici dulci

Am vazut toate pozele cu pitici fericiti in concedii alaturi de parintil lor…si pe cele din prima zi de gradi dulci tuturor.

Am inceput si noi astazi gradinita. Inushu nu a avut nici o treaba, ba chiar fff fericita...mari emotii am avut noi cei de pe langa ea. O las de la inceput la program lung sa vedem cum se va adapta..e posibil ca dupa cateva zile sa realizeze si sa apara problemele.

Succes mult tuturor micutilor gradinari .

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

hello gagici
noi am fost la gradinitia azi dar nu am lasat-o, ca joi noapte a facut febra si are rosu in gat luam antibiotic.
am fost la festivitate, am cunoscut-o pe d-na educatoare si incepem de luni.
era super incantata, cand i-am zis hai sa mergem acasa, nu avrut ea a zis eu [red]aman aici
am fost tot neamu Maia(soacra), Dani, sora mea si eu ziceati ca plecam in excusie nu la 2 pasi de casa, pt o ora.
de fapt am stat de la 8 la 10 in curtea interioara, li s-a pus muzica au dansat au alergat, poze multe si apoi in clase. D-na ei este o tipa mai in varsta, sper ca ok, ne-a spus clar ca dansa nu ii va ajuta cu mancare cine papa singur bine cine nu, nu.
ca ii putem aduce in pampersi si in mare cam asta a fost.
va pup si pup si sarbatoritii de zilele astea, si cei care merg la gradi azi pt prima oara dar de fapt pe toti![/red]

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani ptr toti sarbatoritii acesto zil.

Imi pare rau ptr copiii bolnaviori( Radu, Alex de Ioana; Stefan de Ana-am ineles ca el e mai bine, Ilinka de Madalina... sper ca nu am uitat pe nimeni).
E grea boala asta a copiilor.
Si Amelia e inca bolnava. Ne-am chinuit cu doua feluri de antibiotice si tot nu am scapat. Am inceput al treilea. Eu sunt la serviciu si mi-e greu sa o stiu acasa, bolnava. Sta tati cu ea, sper sa poata sta cat mai mult, ca nu vreau sa o duc la cresa cat e bolnava.
Merge la aerosoli de trei ori pe zi.

Naty, pozele tale sunt superbe. Imi place carliontata ta. Eu mereu am vrut sa am parul un pic, un pic ondulat.
Cat despre silueta, eu te inteleg perfect. Nu am zis niciodata ca sunt grasa, dar suspin si eu dupa silueta dinainte de nastere: adica cu vreo 4-5 kg mai putin care nu se duc si pace.
M-a emotionat povestirea cu Nanusha care iti duce dorul... saracuta de ea, sper ca ati revenit la un program cat de cat normal.

Ana, si noi tr sa mergem sa facem analizele, dar inca nu am fost. Ai fost le medicul de familie? ce analize v-a dat sa faceti? Noua numai sederemie desi eu as fi vrut mai multe...

Herra, iti doresc multa putere cu schimbarea din viata ta. Sa va adaptati cu totii la noile imprejurari. Eu te cred cat ti-e de greu, eu inca nu reusesc sa ma adaptez in privinta asta, abia astept mereu sa ajung acasa la Amelia.

Danina, frumoase poze de la gradi. Care sunt impresiile printesei?
O intrebare ptr mamicile cu pui in colectivitate: voi ii duceti asa frumos imbracati in fiecare zi? ca eu o duc in pantaloni de trening si o bluza. Daca sunt cu masina o iau asa de acasa, daca nu; o schimb acolo

Mada, e de bine daca i-a placut Ilincai la gradi. Sa fie asa si in continuare

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, mamici si copilasi,

Cu miile de scuze de rigoare pt intarziere, le urez un super calduros La multi ani tuturor piticilor serbati in ultima saptamana. Va doresc din suflet o copilarie minunata alaturi de parintii vostri.

Noi nu avem timp nici sa respiram, vorba aia...ca eu pana la Craciun lucrez in 2 schimburi pe post de coordonator Customer Service la un alt departament ; m-au imprumutat(e perioada marilor comenzi de Mos Nicolae si Craciun deja - e vorba de jucarii si jocuri care pleaca in fiecare zi spre intreazga Europa). Enfin, ideea e ca trebuie sa-mi reorganizez cu totul altfel programul si in diminetile cand sunt acasa, ca acum, nu o duc pe Alma la cresa sa mai profit si eu de prezenta ei. Si mie mi se intampla uneori ca lui Naty, mai ales cand sunt in schimbul de dimineata si apar seara tarziu ca pe ultima 100 de m mai intervin urgente peste urgente si trebuie sa le dreg.Normal ca nu e mereu asa (altfel mi-as fi dat demisia de multisor), dar ,Doamne, ce urasc situatii de genul asta si ce bine le inteleg pe Raluca (Naty) si pe Cristina (Herra). Se incearca sa mi se dea tot mai multe responsabilitati, dar am inceput sa bat in retragere, adica vreau ca de la anul sa lucrez maxim 4 zile, sa am macar o zi pe saptamana la dispozitie doar pt Alma.Nu ma intereseaza maririle de salar sau functiile superioare, vreau timp pt Alma. Hai ca mi-am zis si eu oful. Fug sa fac cu domnisoara puzzle-ul cu Bambi. Va pup pe toate.

PS: Naty si Danina, v-am vazut pozele superbe.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

La noi din pacate bucuria cu a-mi duce printesa zi de zi la gradi a disparut brusc, pt ca sunt din nou numai pe drumuri, binenteles cu firma. Azi in Bucuresti, maine in Cluj, apoi in Brasov si tot asa pana vineri. Danyce te inteleg perfect numai ca eu trag pt propria caruta si e mai greu ca nu ma pot impotrivi orarului, ca ma pedepseste sotul .

In rest Diei ii place mult la gradi, doar ca Bibi adica verisoara, ii papa toata mancarea, asta mi-a zis educatorea de dimineata, e mai mancacioasa din fire si n-am cei face..... Papa ea mea mai bine la pranz cand ajunge acasa, daca ajunge pt ca plange dupa ea si tb sa ne dezvatam , chiar face crize am vazut, insa o luam catinel.

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI Alain JR!

Intrasem si mai de dimineata, dar mi s-a taiat netul si am inchis tot, in ideea ca apar mai tarziu. Si chiar ca tarziu apar!

Voiam sa va spun ca am vazut pozele Daninei si am invidiat-o ca Dia a fost atat de cooperanta la gradi. Este cu verisoara in clasa sa inteleg. Ei, Dana, pana la urma o sa inteleaga ea vara ca nu e frumos sa pape mancarica Dianei...

Lilia, tu ai intrebat de vestimentatii. La noi e asa cum zici tu. Mai precis in fiecare zi il imbrac in functie de ce activitati au. Azi de ex au avut gimnastica ( e mort dupa orice ce cere motricitate) si a trebuit trening. Daca fac pictura, iar ii dau ceva ce nu mi-e mila sa murdareasca.
Desigur la fetite se pune poate altfel problema, nu am de unde stii.
Si in plus nu il schimb cand il iau de acolo. Ca doar nu se mudareste exagerat daca e... si in plus sunt copii!

Urez succes la serviciu fetelor harnicute si tarziu acasa... Sigur va faceti voi timp si pentru cei mici! Trebuie!

Maine la noi e liber de la gradi si nu stiu daca apuc sa intru. Asadar, LA MULTI ANI anticipat pentru Francesca!

V-am pupat!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mihai si Alain

Sanatate multa bolnaviorilor!

La noi e ok cu gradinita....daca nu-l lasam sa doarma acolo!Asa ca il luam zilnic la ora 13.......sper ca la un moment dat va accepta sa ramana tot programul....

Ieri ne-am sarbatorit si noi fiindca mezinul trupei a implinit 1 anisor!Avem si poze in ultimul album de la semnatura!

Danina am vazut pozele tale!Ce scumpa e Dia!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani pui mic de Ioana pentru primul anisor!
Am vazut pozele voastre wow ce tort frumos!
am vazut si pe Dienuta la gradi si cretulina a lui Naty
frumoase frumoase si elegante foc.
de vestimentatia la gradi ce sa zic, stai sa incepem ... are fustite destule si bluzite frumoase, care vor ramane mici dupa iarna asta asa voi profita cat pot de ele ... apoi mi-ar parea rau ca nu am imbracat-o cu ele
ce sa zic o sa le pateze cu mancare... asta e

tuseste tuseste rau de tot, aseara era cat pe ce sa luam drumul Budimexului ca iar mi s-a parut ca se sufoca are cateva accese de tuse de ne sperie groaznic.
mai avem de luat antibiotic inca va pup ca e ora medicamentelor sper da doarma mai bine la noapte
sambata avem si petrecere de ziua ei speram sa se faca bine pana atunci

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

La Multi Ani pt primul anisor Nicolas.
Pup bolnaviorii sa se fac bine. Eu am inceput de o sapt si jumatate in forta cu Dia trtament homeopatic si un pic de vit C si pana acum nu a mai racit deloc, sper sa o tinem tot asa. Ii dau si Multisanostol de sapt viitoare, un pic de calciu si cam asta v-a fi.
Cu toaletele de gradi ce sa zic, miercurea si vinerea tinuta obligatorie sport ca are educatie fizica, iar in rest gramada de haine, ca mami a dat buzna in magazine, dar a primit si f. multe cadouri de la prieteni, asa ca ne imbracam cu ce ne vine la indemana. Deja ma astept sa vina mazgalita toata, pt ca nu e asa de atenta. Gata fug ca nu am bagajul terminat.

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput