The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_a spune:
Multa sanatate Lorena!
Of...si mie imi este groaza de mucii astia, in prima saptamana de camin a fost doar 3 zile si miercuri simteam parca muci si stranuturi...dupa care a stat cu buni pana duminica, noi am fost plecati din oras, si cred ca asta la ajutat sa nu se imbolnaveasca atunci...in fiecare zi cand merg dupa el il verific, eu am inceput sa-i dau siropel cu echinaceea sper sa-l ajute.
Apropo, fetele care au primit plicul de la guvern cu analizele medicale, ati dus careva copii??
Noi am primit plicul ala in urma cu o luna si ceva dar inca nu am fost...imi este groaza ca este ingramadeala la cabinete, aici fiind foarte putine la numar.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Naty spune:
LA MULTI ANI si din partea mea sarbatoritilor de azi si de ieri!
Multumesc mult de complimente Ioana, Danina si Lorena, sunteti dragute ca de obicei.
Cat despre kg. mele ... ma bucur nespus cand imi spune cineva ca sunt slaba, dar eu nu prea ma vad asa, fiindca inca mai suspin dupa silueta pierduta definitiv de dinainte de Ioana. Imi pare rau ca nu am niste poze facute cu aparat digital sa va arat ca nu exagerez
, chiar eram mai slaba cu cateva kile bune.
In alta ordine de idei sunt obosita moarta, de cateva zile ma culc la 12 si ma scol la 6 si intre stau in negocieri, cu cate o pauza de 15 minute/zi de masa.
Ma macina si constinta fiindca stau atat de putin cu Ioana (+dorul, de ea, de care nu mai vorbesc), o vad 5 minute inainte de culcare si 5 dimineata la trezire. Mititica de ea intreaba mereu "mami a mea nu mai vine?", "de ce nu mai vrea mami sa stea cu mine?", seara nu se culca pana nu vin si cand apar se lipeste de mine si ofteaza. Ieri mi-a luat mana si a strans-o la piept si mi-a zis "macar sa tin si eu mana ta" de mi-au dat lacrimile.
In fine, sper ca la sfarsitul saptamanii urmatoare terminam tranzactia asta ca nu mai pot.
V-am pupat, fug sa mai fac cate ceva, ca sa plec mai repede azi fiindca avem party de copii si Ioana de abia asteapta sa ajungem.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Revin fiindca am vazut pozele Daninei, care sunt superbe. Peisajele sunt, intr-adevar, minunate. Iar Dana arata super si e tare fotogenica ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
herra spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Apropo, fetele care au primit plicul de la guvern cu analizele medicale, ati dus careva copii??
Noi am primit plicul ala in urma cu o luna si ceva dar inca nu am fost...imi este groaza ca este ingramadeala la cabinete, aici fiind foarte putine la numar.
pai cu plicul se poate merge numai in luna cand este nascut destinatarul, nu?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ana_a spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by ana_a
pai cu plicul se poate merge numai in luna cand este nascut destinatarul, nu?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
pai nu stiu...asa o fi? Desi nu cred ca numai in luna in care sa nascut. O data pentru ca dr de familie castiga niste banuti la salar din treaba asta, si apoi...eu asa am inteles ca aceasta campanie este valabila pana la anul in iulie....
Oricum, si daca ajung la medicul de famile, la un cabinet de analize...mai greu pentru ca sunt cozi imense...se sta la rand si cate 3 ceasuri.
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI tuturor copilasilor din zilele astea!
..sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
HERRA
,buna ideea ta,poti tu trece?...multumim frumos!
Fetelor cu copilasi mucosi,uffff,sanatate multa!...eu zic sa-i lasati la gradinita chiar daca le curg mucusorii,atata timp cat nu au febra...asa se vor imuniza in cateva luni...daca ii tot tineti acas iar o iau de la inceput cand merg...va zic din proprie experienta,asa am dus-o si noi anul trecut...si acum e racit Robert,dar parca nu mai e asa grav...aici doar daca ai febra nu ai voie sa duci copilul,in rest e ok...asa incet incet vor fi bine,fara muci...stiu ca e groaznic,uram cand ii vedeam mucii aia si ma enervam si mai tare ca nu manca daca era bolnav,offfff.
la toti bolnaviorii,sa auzim numai de bine zilele urmatoare!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI Alexandra (pentru ieri) si Sofia (pentru azi)!
Mirelusa, ai dreptate. Si eu il duc in continuare la gradi, caci se pare ca febra nu mai face de vineri (nici aici nu se primesc copiii cu febra, sau bolnavi in general). Il voi lasa doar pana la pranz toata saptamana, ca sa fiu sigura ca va fi curatat la nas (caci in ultimul timp numai plin l-am luat) caci stiu cat am tras iarna trecuta cu cele 5 otite...
Cat priveste faptul ca nu mananca cat sunt bolnavi ma omoara si pe mine. Nici eu n-am pofta de mancare in perioada asta, dar el?!![]()
Raluca, un
mare pentru Ioana! Asa m-ai emotionat citind ce face ea cu mana ta...
Spor la treburi si sa termini cu bine repede, caci chiar ma gandeam pe unde ai disparut.
A, am tot vrut sa-ti zic. Am vazut ca apar si eu in 2 poze in albumul tau de la Paris. Le vreau si eu pe mail, daca se poate! ![]()
Va pup, o duminica placuta (la noi e f soare azi!) si mai apar!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
pufymic spune:

Alexandra

Sofia

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
danina spune:
Gata am inceput cu acte in regula gradinita si asteptam impresii dupa prima zi. Aici unde am dat-o e o educatoare noua sa vedem ca era cam aeriana dimineata avea si ea emotii
. Pun si cateva pozici imediat.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA