Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Nu ma pot abtine de la comentat. in penultima poza Daria de Melku e delicoasa.
iar n-a mancat zuzu de fi-miu.m-a zapacit cu situ (stiks) si cea-ceaaam(ceai) .vitamine luam de maiine ca am constat ca alea erau expirate.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buuuna!

Melku, Daria e o minunatie de fata!!! Si mie imi plac tare mult pozele cu palaria (mai mult pe ochi) si cea in care sta cu manutele in buzunare!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madu , vreau filmulet cu Miru dansatoare!!!!! A stat cu voi toata noaptea la nunta?

Dordia , bine a-ti revenit! Poze ceva?

Noki , ma bucur ca e mai bine Sarah, de la noi pentru suparacioasa

Noi suntem bine, am fost la mama la curte ca sa ne racorim cica. Bianca a alergat toata ziua pisica ca sa o traga de mustati si de urechi.Dar au cam piscat-o tantarii din pacate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hilde multumesc mult pentru sugestii, esti singura care a postat ceva, spune-mi cum se fac acestea: cascaval pane,crochete din cartofi.

melku, frumoasa ti-e daria ...scumpica foc, mereu o admir la panou. de alexia

noki, nu am stiut ca aveti probleme cu burtica..uite un icel pe burtikuta mica a nazdravanei sarah mai nou si ratuska.

ioana, sa treaca repede timpul fara tati acasa.

leea ati ajuns acasa?

graviduta alexandrina ce mai face?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana , cascavalul pane eu una nu ti-l recomand pentru Alex (dar fiecare face ce vrea normal).De ce? Pentru ca e prajeala in primul rand. Iar 2, casul pane e bun cald, rece nu mai are farmec, cald eu zic ca nu il pot manca ei inca.
Se face asa : se taie felii de cascaval cam cat degetul mic de groase, in diverse forme. Se da prin ou-faina-ou-pesmet si se prajesc in ulei incins dar la foc potrivit. Se serveste imediat.

Crochetele de cartofi (asa stiu eu ca se fac, nu stiu sigur daca e reteta originala) : se fierb cartofii, se piseaza ca la piure, se pune ou, faina cat se se lege, verdeata si usturoi daca va place. Se prajesc in baie de ulei.

Eu mai nou ii bag ciocanele de pui la cuptor cu cimbru, oregano si busuioc si ii dau cu legume fierte, asta la masa de la h17. Ea la pranz mananca numai un castronel de ciorba/supa, asa ca dupa ce se trezeste e lihnita

Pana acum cateva zile ii mai dadeam si cascaval, dar am observat ca are o iritatie pe piele si nu stiu de la ce este (mancare s-au caldura), asa ca s-a taiat si cascavalul de pe lista.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!

Vad ca vorbiti de papa...Miruna are un meniu destul de variat, eu ii dau sa manance orice, in afara de carnita de porc. Sa dau cateva exemple: dovlecei si rosii umplute, ciorba la noi e de baza trebuie sa existe aproape zilnic, supa de pui/rosii cu galusti, snitele de piept de pui, souffle-uri de legume cu branza/cascaval, crochete de cartofi (reteta ca si Catutza numai ca eu pun si putin cascaval ras in compozitie), ghiveci de legume, vinete/dovlecei pane cu usturoi, pui la cuptor cu cartofi, ou fiert moale cu unt si branzica, mamaligutza, branza cu smantana....si in general de toate, astea mi-au venit in minte acum, ca am facut mai recent. Insa mananca orice ii dau, fara mofturi.

Melku super frumusica Dariuca, sa-mi spui cum facem sa intri in posesia tricoului

Azi pun la posta si tricourile ptr fetele din provincie...va anunt.

Catutza pun imediat si filmul, ieri am avut o zi foarte tampita, am fost adormita toata ziua, n-am avut chef de nimic

Leea cum ai ajuns acasa?

Despre Fee n-am mai auzit nimic, ne mai citesti???

Ioana sa amortizati cu placere noii pantofiori!

Io asta seara culc singura piticania, ca tati e la concert la Rolling Stones...io n-am vrut sa merg ca mie nu-mi plac, asa ca probabil voi bantui pe aici pana vine

Noki mai e cazul sa raspund la intrebarea cu piscinutza?

Vin caldurile peste noi, fug afara acum cu Miruna ca pe ruma va fi ucigator de cald am auzit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!!!!
Azi dau eu !!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
vin si eu la

Madau mama, chiar ca si-au facut efectele vitaminele, mananca Miruna de rupe

Noki ma bucur ca Sarah e bine, hai ca ati scapat repede

Mancare: ghiveci de legume, legume inabusite, legume la cuptor, cat mai multe legume. Si salata de rosii, cat mai multa. Nici eu nu-i dau prajeala ca e prea mica.

Melku mamam, ce ochi expresivi are Daria e tare frumusica, sa va traiasca printesa mica. Dar cine e Dadi?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare. Eu iar am ramas corijenta la citit, dar imi spun si eu pasurile.
Parca s-au adunat mai multe vesti triste peste capul meu, mai mult sau mai putin personale. Cea mai nasoala este ca mama mea a avut ceea ce seamana cu o criza de epilepsie cind era in vacanta singura. Si-a revenit dupa un timp, dar fireste ca sintem cu totii speriati si asteptam rezultatele unor teste. Trebuie sa vorbesc din nou miine cu ea sa aflu ceva noutati. Din cite am citit pot fi mai multe lucruri: o comotie cerebrala, epilepsie, nivel scazut de zahar in singe... Sa speram ca a fost doar un episod singular datorat ultimei cauze.
Apoi nici nu mi-am revenit bine din socul cu mama cind aflu ca sotul unei mamici din grupul nostru local, proaspata mamica a doua oara, a murit ieri subit cind se afla sub dus. Lasa in urma o mamica cu un copil de 2 ani si unul de 3 saptamini.
Si apoi imi mai spune cineva de un accident introzitor care s-a petrect aici acum vreo 3 saptamini.
Si toate astea ma fac sa-mi promit ca ii voi fi recunoscatoare bunul D-zeu pentru tot ce am in viata ACUM si ca, asa cum spune de multe ori barbatul meu, sa ma bucur cit pot ca astia s-ar putea sa fie cei mai frumosi ani ai vietii noastre.

Acestea fiind spuse, sa va mai inveselesc citindu-va din vocabularul Smarandei. In ton cu "futa" = fusta si funda, azi Smaranda a emis un nou cuvint: "futete" = fluture.

Cit despre povesti de la munte, poze n-am apucat sa pun. In afara de emotiile teribile in legatura cu drumul, totul a fost perfect. Interesant este ca desi am avut atitea emotii cu drumul si cind am plecat de-acasa am crezut ca o sa-mi fie dor de mor de fii-mea, cit am fost acolo m-am detasat teribil. Poate a contribuit si ca, in ciuda asteptarilor mele, Smarandita mea sarea in sus tinuta de miini de bunica-sa si ridea cu gura pina la urechi cind ne-am suit noi in masina sa plecam. Apoi a dus-o foarte bine cu bunicii: fireste ca nu a contrazis-o nimeni, drept care nu au avut nici un fel de conflicte si nu a varat ea nici o lacrima timp de 6 zile. Cica a intrebat de mama si tata asa intr-o doara, dar ca in ultimele doua zile vedea o masina ca cea pe care o conduc eu si zicea "pa, mamaaa."

Acolo, noi ne-am facut de cap: in stil atipic romanesc (am uitat sa ne luam permis, nu a fost intentionat) am pescuit ilegal si fireste ca ne-a prins ranger-ul. Dar a fost simpatic si ne-a scutit de o amenda de $150. Altfel am fi mincat doi pastravi foarte scumpi. Apoi am urcat pe sus pe cel mai inalt punct in singura zi in care nu a fulgerat. Vara in Colorado sint furtuni scurte in fiecare zi. Problema nu e ploaia, ca aia e mai mult o udeala decit ploaie, ci fulgerele care daca te prind pe creasta se cheama ca ai bagat-o pe mineca. Si fireste ca fulgerele astea se intimpla taman la ora la care ai fi ajuns pe creasta, adica in jur de prinz.

Cam atit.
Numai bine tuturor.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

La mine nu mai e cazul sa va zic ce manaca Stefan...ca manaca cam la fel ca mirunici numai...ca eu nu am facut pana acum crochete de cartofi. O sa incerc si eu chiar daca e prajeala...o data nu o fi foc.
Al meu e fan ciorbe si supe...cu carne preferabil...in rest...papa cam orice. Rosii sunt favorite cu orice. In rest ii mai dau pilaf de pui, gratar cu piure, budinca de spaghete cu branza si smantana, spaghete cu sos de legume, spaghete cu branza la cuptor, tocanitza de ficatei cu piure, mazare, spanac, urzici, dovlece, ardei umpluti, ciorbite de perisoare...etc.

Catutza.... poze am sa incerc sa pun diseara ca sunt muuulte....si cred ca o sa imi fac un nou cont pe ...habar nu am pe ce...

Chiar fetele....unde intru sa imi mut si eu pozele de pe yahoo???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput