Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki tu vrei ? Pai de ce te-ai suparat? Ca a cam batut vantul pe aici pe forum..deh..concedii, we...eu una astept vesti despre toti copilasii, dar nu pot sa stau sa nominalizez de fiecare data...ca mi-e sa nu uit pe cineva...dar ma gandesc la toti. Deci daca aveti probleme si nevoie de ceva...just ask. Jai nu mai fi suparata, bine ca sunteti pe drumul cel bun

Ile chiar ma gandeam la tine aseara, daca oi fi nascut. Se pare ca nu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

...In rest suntem bine si nu ne stresam. Azi la pranz a papat totusi supa de morcovi fierti cu putin orez in ea. u face des, asa ca nu e tragedie.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Iote ce ziceai matalutza...ca nu te stresezi prea tare..si acu' te suparasi..pai e frumos?. Hai lasa supararea, gasisi ceva pensiuni la munte?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nici nu mai caut, ca Adila e bussy rau de tot, asa ca mai mult imi fac sange rau...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, sa stii ca ti se simte lipsa pe-aici, si inca bine de tot. In ultima vreme ai povestit tot mai putin, chiar daca a trecut sesiunea . Mie una imi lipsesc postarile tale .

Idei de gustari de regim: combinatii de mar copt, branza de vaci, banane, biscuiti...
Afinele stiu ca sunt foarte bune la burtica, eu ma bucur ca ii plac mult lui Cristi, cand prinde rade cate un castronel intreg!

Mergi la inceput

Maria, ! Multumesc pentru ideile de gustari. Din pacate fructe a mea domnisoara nu serveste..,banana no way, decat o guritza in parc de la Mimmi - mama Dariei, de la mine sub nicio forma... Branza de vaci ii place dar goala sau cu smantana si de-aia nu are voie acum.
As incerca niste mar copt + branza de vaci. Poate-poate papa.
Daca nu, papam ca ieri: jumate depunga de covrigei...

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Hai ca tot zicea Maria ca nu mai povestesc...

Am fost ieri la Snagov...bufnitza a dormit 25 de minute, de-am crezut ca murim cu ea de gat pana seara.

DAR evenimentul secolului: Sarah a stat nemiscata 45 de minute, adica a stat locului. Cum???? In piscinutza de copilasi, de-aia gonflabila, s-a jucat la infinit cu miau-miau - masina-pisica cu roti...
Nu-mi venea sa cred cum se poate juca acolo atata de linistita...

Corolar: oare cum a fost la iesirea din "baie"???

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Hai ca tot zicea Maria ca nu mai povestesc...

Am fost ieri la Snagov...bufnitza a dormit 25 de minute, de-am crezut ca murim cu ea de gat pana seara.

DAR evenimentul secolului: Sarah a stat nemiscata 45 de minute, adica a stat locului. Cum???? In piscinutza de copilasi, de-aia gonflabila, s-a jucat la infinit cu miau-miau - masina-pisica cu roti...
Nu-mi venea sa cred cum se poate juca acolo atata de linistita...

Corolar: oare cum a fost la iesirea din "baie"???

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Hai c-ai fost mortala cu "corolarul" tau!!!
Pupici dulci si sanatate maxima Sarariciului!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

hei mamici intalnitoare,
unde ati pus, mei, pozele de la intalnire sa le vaz si io???
nu mi-a mers netul zilele astea si abia asteptam sa va vaz in poze si nu stiu unde.
am intrat in contul comun si am vazut numai linkul cu pozele lui Noki.
frumoase foc toate, da' mai vreau.
pe photobucket, noul nostru cont, nu-i nik. albumele sunt goale. n-a mai facut nimeni poze?

pana una alta, mai pun si io poze noi cu mandra mea ca le-am reorganizat pe picasa. m-am lamurit ca e cel mai bun dintre toate.

pe cele de pe yahoo le-am transferat pe flickr ca n-am avut incotro, da' nu-mi place deloc, deloc. nici photobucket nu-mi place de nici o culoare. asa ca m-am apucat sa pun pe picasa pozele de cand am nascut-o pe Daria. nu am asa multe, numai 20 de albume , oricum cu mult mai putine decat aveam pe yahoo. dar mi-am tras utilitarul si pot baga si 60 de poze odata. deja le-am pus pe cele de la varsta de 1 an pana acum. le mai am pe cele de cand era bb mic pitic.

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello
Dau si eu raportul de seara, adica vorbesc si io de una singura. Am supravietuit cu bine la prima zi fara tati.

Mei, io innebunesc cu caldurile astea, m-am uitat la termometru la 20.30 si erau 31 de grade si de maine incepe teroarea. am iesit dupa masa cu carutul pana la un bancomat, ca am zis sa-mi scot bani, daca tot vine canicula, macar sa am bani de cumparaturi in jurul casei.

Si maine imi facu tati program de marsaluit prin oras, azi am dus masina in service, hihi, o sa fie comic, sper sa nu ma scurg pe strada.

Noki, pe mine m-o lovit caldura in aripa si cap, asa ca iertare de "dezinteres". burtica sa treaca.

Melku, e o FRUMOASA Daria, unele poze sunt mortale, aia in care isi tine mainile in buzunare si prima cu palarie, absolut superbe.

Ile, nu mai plange dupa vara ratata, la ce calduri sunt, numai in gaura de sarpe te-ai fi putut baga sa te relaxezi. Lasa, ca recuperati voi.

Azi i-am mai achizitionat Mariei o pereche de sandale, cred ca-s cam mari, dar celelalte cu un numar mai mic erau prea mici. AM gasit si io la pret rezonabil, 760.000 lei, din piele de la Melanie. Macar sa treaca vara cu ele.

Ia sa ma duc sa vad si pozele lui Noki de la intalneala, ca nu am apucat.

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Superbe poze!! In sfarsit am vazut-o si pe Rachel.

Intre timp m-a sunat nasa Mariei care mi-a dat o veste tare nasoala. Ea a mai botezat o fetita, pe care o cunoastem si noi si careia i s-a descoperit sapamana tecuta un diabet grav, la modul ca e trecuta deja pe insulina, injectii de 4 ori pe zi, de care va fi dependenta toata viata. Fetita are 2,5 ani. O tragedie, ce mai, Mai ales ca mai au si o fetita de 10 luni, imi dau seama ce greu trebuie sa-i fie mamei, care nu prea are nici ea ajutor. Mai mult, cica urla maica-sa la ea, ca omoara copilul cu injectiile Diabetul e genetic, mostenit de la nu stiu ce matusa.

hai va pup, ca m(v)-am indispus pe seara asta, ma duc sa bag ceva in burta si la un dush.

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput