Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Le poti da oricand...preferabil dimineata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, pe unde sunteti voi? Toate bune? I-a trecut burtica Sahrei?
Te asteptam la raport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hilde, astea toate le dai la amiaza? Ca eu pt amiaza vroiam inspiratie. sa treaca oboseala si nervii.

Cristina Negara, ce face Elise?

De azi iar s-a anuntat ca se incalzeste

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

www.antena3.ro/SRI-prognoza-meteo-pe-iulie-august-e-secret-de-stat_act_35944_ext.html" target="_blank">CITITI DACA VRETI

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Ioana, scuze....dar le-am amestecat acolo...
Mai nou papam numa supa de amiaza cu un pic de paine ca doarme repede de oboseala de la 12-12.30. Cand se treseste ii dau felul 2.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hilde, eu intotdeuna m-am intrebat de unde ai puterea fizica si psihica sa gatesti atata!!!!.

Chiar nu il poti plasa pe tero la cineva, macar sa platesti pe cineva sa il scoata in parc o data sau de 2 ori pe sapt.?

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Maria, un car de pentru ca ai intrebat de noi! Ma hotarasem sa iau un concediu de forum, cand am vazut ca totusi cineva a vazut ca avem si noi "buba" si s-a interesat ce facem.
Mai bine, multumim...cred ca de la iaurt ni se trage, ieri nu i-am dat si azi de dim a facut primul kk mai legat si ne-putisator. Asa ca luam pauza de iaurt o perioada. Problema e ca nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc ca figurista mea nu serveste budinci si fructe...
In rest, nu a fost foarte nasol, facea doar un kk pe zi, dar ala moale si urat mirositor. Acum suntem pe drumul cel bun, sper.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Ile, pai sa sti ca nu ma streseaza gatitul...e normal ce fac si cat fac.Nu mi se pare nimic deplasat ce gatesc....pentru steff c emai fac sa fie proaspat dra pentru noi la 3 zile fac mancare sau mancam sandvisuri.
Pe steff n-am cui sa-l las, femeie pe care n-o stiu nu vreau...in familie nimeni nu e disponibil.Aici trebuie o femeie sanatoasa, atenta, cu experienta, curata, sti tu....

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Sa vedeti ce-am patit cu steff.....am fost afara de la 9 la 12. Am venit acasa, sa-i dau supa, el era super obo, se vedea pe el...l-am pus in scaun si pe cand vin cu supa steff dormea ca betivanii
S-a trezit, a inceput sa maraie ca vrea sa doarma...trebuia sa-i dau barem cateva linguri de supa.....a papat ceva, l-am pus in pat si a adormit cu sticla in gura. Niciodata n-a fost asa de obo ca azi....

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Am venit si eu de la Bv si diseara sau maine seara voi pune si eu poze de la intalneala!!!

Noki sanatate multa la burtica saralinei...si... pt mami suparat.
Hilde offf...imi pare atat de rau cand va aud. Si asa mult apreciez faptul ca am ajutoare si un copil mai domol...
Meems bine ca ai ajuns cu bine. Si mie mi-a facut mare placere ssa va cunosc, si sa revad multe din fetele de colectie.
Offf...dar mai vreau intalnire....

Gata ca....am de lucru!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput