Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
Of Bicule, ce vesti triste!!!
Sanatate infinita mamei tale si sa dea Dumnezeu sa fie bine! 
Un gand bun celor indurerati !!! 
Foarte simpatica Sma cu "futa" si "futete" !
Ma bucur ca a fost bine la munte ... poze ceva nu ai???
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Iaca si de la mine www.flickr.com/photos/madau/sets/72157600866731949/detail/" target="_blank">POZE NOI..aveti acolo si ceva poze de la mare, si de la nunta de duminica. Enjoy!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Madaule, suuuuper poze !
Mirunica e o adevarata CIOCOLATA!!!!!
MI-E ASA DE DRAG DE EA BRONZATA!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Bic ...sanatate multa mamei tale...si...condoleante familiei indurerate!
Madau sunteti superbi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ilenutza spune:
Neata!vin si eu cu un ceai la cafeaua voastra!
Asta ca sa stiti ca nu am nascut inca!![]()
Maine ma duc la control si daca am ceva col deschis sa imi faca inducere.Acu, ma gandesc ca mai bine astept sa vad ce si cum.Daca e inchis, lasam pe alta data!![]()
sa vdm ce mai asteapta bb, am facut si curatenie, am pus si tablourile pe pereti la Victor in camera, a venit si tanti la curatenie, sotul si-a rezolvat la servici ce mai avea si e pregatit de "nascare"...![]()
Ile
39+ si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE 
Hildegard spune:
Buna,
Am uitat sa mai adaug la masa de pranz:spanac cu smantana si usturoi.
sos din fasole verde cu morcov, carne fiarta de pui sau pulpe cu sos de marar sau sos de rosii.
Si stefan e fan supe.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
Mada, absolut superba Miruna! Tare frumoasa e ea, bronzata, cu carlionti, cu rochita si pantofiorii de printesa
.
Bic, sanatate multa mamei tale si condoleante prietenei ![]()
Iar tu sa lasi deoparte cat mai repede gandurile negre dupa aceste socuri ![]()
Ma bucur ca ne-ai povestit mai multe de data asta. Deci ai comis-o si tu: ati plecat fara copil
. Al nostru inca n-a stat nici o noapte fara mama sau tata
, sa vedem cand vom simti si noi nevoia irezistibila de evadare
.
Ilenutza, imi dai si mie niste emotii!! Ce aproape e evenimentul!!! Sper ca vei tine legatura cu cineva dintre fete care sa ne spuna cat mai repede de bebe mic!
Azi nu-ti urez inca nastere usoara, sper ca mai apuc maine! ![]()
Ma disperati cu meniurile copilasilor vostri
. Al meu e cu fitze si toane
. DAR: cu bunicile e mai nou sfintisor, mananca, doarme, nu urla, se mai lasa condus... Voi patiti la fel, sa fie copiii mai cuminti cand sunt cu bunica/bona/altcineva decat cand sunt cu voi ? 
Ieri am fost cu el iarasi la Ocna si de data asta l-am bagat si la "saramura": a inceput sa-i placa balaceala in lacurile sarate
.
Ilenutza, ca tu intrebai: uite mai multe detalii despre ce e acolo www.ocnasibiului.ro/" target="_blank">aici. De data asta noi n-am mai fost la baza de agrement, ci la lacurile naturale. Unde natura e mult mai generoasa, pacat ca natura umana... cam da pe-afara, dar ne-am obisnuit ![]()
maria_alexia spune:
Crochetele de cartofi se pot face si fara prajeala: se pun pe gratar in cuptor, vreo 20 de min cat sa se coaca oul. Ies putin mai uscate, dar sunt tare bune. Merg drese cu sos de iaurt deasupra
. Hmmm, sau cu sos de rosii, imi veni acum ideea 
La fel se pot face chiftelute de dovlecei sau alte "parjoale" de legume, sau cum se cheama...
anda77 spune:
helau, ce mai faceti dragelor?
meems, mor de oftica ca nu te-am vazut...o si luasem pe carare dupa tine (am ajuns imediat dupa ce ai fugit tu), dar nu te mai vedeam, am intrebat fetele in ce erai imbracata, nimik, nu te mai vedeai.
bre, io-s suparata cu pielea lui nik. care e proasta. il dau cu kg de crema solara chicco (il da si bona cu sfintenie ca i-am zis ca dk il gasesc in we-uri bronzat o dau afara) si i-au aparut 2 alunite deja. la un an si jumatate...io-s plina, am si una care arata cam malign:), se sperie doctorii de cativa ani de aia cand o vad, nici nu ma gandesc s-o ating cu ceva, asa ramane, nadajduieasc sa traiesc pana la 70 cu ea:) cu ce naibii sa-l mai dau? chicco ala e pt copii bineinteles si cu factor 30 parca...i-am mai lasat si una de adulti, eucerin, cui factor 20 doar, dar ma gandesc o fi mai eficienta? ceva de copii cu factor 50 exista?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Anda, exista de la Avene cu FP 50 pentru piele sensibila, iar cea speciala pentru copii de la ei are FP40.
Te mai poti uita la vichy, Mustella...
Sensibil ca un poet adevarat Nichitutzul ![]()
Nu stiu sigur daca alunitele apar neaparat de la soare, sau sunt pur si simplu mostenire genetica. Si Cristi are vreo 2, dar chiar in zone unde nu l-a vazut soarele niciodata! Nu m-am gandit ca e ingrijorator...