Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia_daniela spune:
Hello !
Fetelor am vorbit cu Leea (Carmen) acum . Sunt bine, au ajuns bine acasa, de fapt acasa la mama ei la tara; drumul a fost ok, doar ca a fost mai cald decat la venire si ea nu are AC pe masina
!Probabil ca poimanine va intra ea personal sa ne povesteasca!
Maria_alexia, sa stii ca si fii-mea e mai cuminte cu mama si tata (bonele noatre
)! Pe noi ne exploateaza la maximum insa mama "si-a" format-o in asa fel incat nu face crize si figuri! Asta e ... EXPERIENTZA!
Anda, la farmaciile Donna e crema Avene cu fp 40-50 care am inteles ca e tareee buna!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Anda exita de la Avene gama alba...cu protectie minerala care e TOTALA si e speciala ptr cei cu pielea foarte foarte sensibila. gasesti cu SPF 50. Sau mai e gama galbena, ptr copii..la fel SPF 50. Mai e si de la Mustela sun...SPF 60. Vezi ca au la Dona, la 2NA.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Fetelor, asa de tare ma bucur ca am scapat de scuanul de masa , sa adormim in el, acuma steff adoarme in patutul lui frumos....si avem un nou program, doarme de la 12 -13 la 15-16.Daca merge in ritmul asta la mare pana in sept.nu va fi problema cu adomitul
, sa caram poly dupa nou.La 12 a halit supa, mai nou nu vrea altceva si apoi nani cu ceai de menta+tei.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
camelia_daniela spune:
Bravooo Vera!!! Felicitari !!
Vezi ca nu ecazul sa disperi! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
Hilde, voi ati scapat pana la urma de trezirile nocturne?
Si daca da, cum ?
Iar ma preocupa problema

Gata, m-am hotarat: azi o sa-mi adun toate fortele, ma odihnesc, deseara ii pregatesc ceai pentru la noapte, lapte nu mai primeste in miez de noapte! 
Hildegard spune:
Maria, n-am facut nimic..efectiv doarme si gata.Cand il mai supara gingiile atunci se foieste. Ei cresc, si cu cat cresc simt nevoia sa doarma mai mult, sunt tot mai constienti ca nopatea trebuie sa doarma. daca il supara ceva se mai poate trezi noaptea.Io vad pe stefan ca simte nevoia sa se odihneasca. inainte nu era asa.
eu zic sa ai rabdare si da-i ceai noaptea, nu lapte daca poti.
Cel mai bine sti tu...faci asa cum simti.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
ioana_77 spune:
Madau, pai ai comoara de fata la casa omului cu asa menu diversificat. Brabo ei, ca nu e mofturoasa. In generla nici Maria nu e, dar e mai pretentioasa ca Miru. Diseara crosetam impreuna la calculator, ca si tati e la concert.
anda, pai daca voi sunteti plini de alunite, sigur si Nichita face. e acelasi caz si la noi si Maria are deja in dotare vreo 2 bucati mai maricele, trei mai mici. Aparute toate in timpul iernii, primaverii, deci clar nu de la expunere solara.
Bicule, sa vina si vesti bune, ca stii ca alea rele se aduna toate odata. Felicitari pt progresele lingvistice![]()
Maria(29.11.2005) si Ioana
23+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
ioana_77 spune:
Ile, se vede ca flacaului tau ii place in burta la mami. Hai ca tin pumnii sa iasa singurel, fara inducere. Dar nu te incearca ceva contractii?
Madau, super pozele, super printesa, super tort![]()
Maria(29.11.2005) si Ioana
23+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
felicia74 spune:
Mama, ce ametita sunt, am uitat cat e ceasul si am lasat-o pe Ili sa doarma peste 3 ore
Sa vedeti la cat se culca diseara![]()
Madau sta Miruna sa-i faci codite? Ca pe Ili parca o frig, asa plange!