Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu am iesit azi la piata ca ma plictisisem in casa!

Multumim pentru incurajari si pentru info cu privire la Ocna Sibiului!

Ioana, ma incearca de toate mai putin contractii adevarate!

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ilenutza... ai rabdare ca vin ele si contractiile. Sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ile io bag mana in foc ca o sa iasa tot ca si Vic...adica dupa termen. O fi tare bine la tine in burtica...daca amandoi stau asa mult... Oricum ar fi..nastere usoara iti doresc!

Multumesc ptr aprecierile la adresa pozelor

Hilde asta da veste buna

Feli nu prea statea la facut codite dar am insistat si vad ca a mers

A plecat tati la concert, Miruna tipa s-o scot afara..dar unde sa iesim pe nenorocirea asta de caldura...nush ce sa-i mai fac ca nu ma mai inteleg cu ea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Iaca-ta-ma ajunsa mai devreme decit anticipasem acasa.Fortzat.Dupa ce ma laudasem lui Cami,dimineata ca sintem in regula,s-a sculat T cu o diareeeee de zile mari .A facut saracutul in tot patutzul,prin si pe linga pampers.Apoi a vomitat la greu.Apoi iar diaree..Imi vine sa-mi iau cimpii.A fost de-o cumintenie exemplara pe drum,cu toate ca ne-am copt.Stiu ca au mai fost copii cu probleme de voma dupa orice ar fi mincat.Dar nu mai stiu care ce le-ati dat.Asa ca, please, da-ti-mi niscaiva sfaturi.Dr a zis sa-i dau smecta si metoclopramid.E drept ca dupa vreo 4 scaune diareice n-a mai facut nimic,insa cum papa ceva cum vomita.
CAMI sarumina.

Pe de alta parte ma bucur taaaare ca v-am intilnit si imi pare taaaare rau ca fuse asa scurt.De fapt noi am ajuns cu mare intirziere.Io vreau sa va multumesc pentru tot si mai ales pentru faptul ca sinteti toate atit de dragutze.Va pup pe fiecare in parte ,asa apasat,cu naduf de ardelean si vreau sa stiti ca aci la mine-n inimuca ati ramas ca familia mea de suflet.

Imi cer scuze ca n-am citit din urma dar acu n-am cum.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Carmen, ce rau imi pare ca ne dai vesti proaste! Sanatate muulta lui T cel zambaretz!!!
Pai ce poti sa-i dai - orez (supa de orez cu morcov si eventual carnitza), branzica dulce, covrigei, paine prajita, mar copt cu branzica, banana cu branzica, de baut ceai de menta - toate in cant mici pana scapati de voma - si mai pot completa fetele care isi mai amintesc cate ceva! Sanatate infinita!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea pare a fi enteroviroza. Trebuie hidratat neaparat, ai grija sa nu-i da ceai mult daca vomita. Mai bine ii dai cu seringa de medicamente.
Banana nu-i da ca e grea ptr stomacelul busit. Nici nu prea stiu ce sa-i dai sa manance. Acum trebuie sa se hidrateze, e f.f.important. Metoclopramidul picaturi e bun.
Smecta iar foarte bun.
Pana nu mai vomita nu-l poti hrani prea bine, doar sa-i dai rar cate o lingurita de ceva (supa de morcovi mai degraba).
Sa-i dai si saruri de rehidratare - eu stiu de Humana Elektrolyt dar farmacista poate stie si de altele.
Orice lichid trebuie INDULCIT cu glucoza ca asa se absoarbe lichidul in organism (merge si zahar fiert, dar treaba buna de tot face glucoza).
Nici carne nu prea merge.
Si sa ai rabdare ca e treaba de durata, nu intra in panica, ca nu se va face rapid bine. Curaj! Asta e viata de mamica, dar trece

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea imi pare rau, vad ca ti-a explicat Feli ce sa faci, eu as mai adauga sa-i dai Hipp Ors...sunt saruri de rehidratare dar au si morcov in compozitie asa ca-s foarte bune. Sunt la sticlute, asa cum e si sucul, trebuie sa fie la farmacie. Fa-i ceai de menta, zeama de orez, daca nu mai vomita poti sa-i dai si ceva papa, dar ceva usor. Bafta! Sa auzim de bine maine dimineata

Io bantui pe net, tati canta de zor pe stadion, pitica doarme. Ma duc sa-mi pun o felie de pepene receeee si ma mai uit la poze

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Eheee....eu am pepene dar...cald ca abia la 21.30 am ajuns acasa. Am facut aproape 2 ore de la scarbici pana acasa...cu mijloacele de treansport in comun in care m-am copt...asa ca....poze pun probabil maine!!!

Leea eu la enterocolita....i-am dat mult ceai de menta, smacta, orez fiert cu morcov fiert, orez cu banana si lapte fara lactoza,mar copt cu orez...dar numai daca nu mai vomita. Cat vomita...i-am dat ceai de menta indulcit cu glucoza...cu linguritza...cate putin.
In rest i-am mai dat enterol, hidrasec...saruri de rehidratare....si cam atat!!!
Dar poate e doar o simpla diaree de la caldura...si se va reface mai repede...asa ca...eu zic sa vezi cum merge si fugutza la dr. sa vezi exact ce e!

Trimit si revin cu povesti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Deci....

Am draci cu carul pt ca am niste vecini imputiti si nu stiu ce sa le fac. Am o vecina usurel nebuna...care aduna maidanezi de pe strada si ii ia in casa...si ii hraneste...si le mai da si afara in fatza scarii...de zici ca crestem porci asa e la noi. Adica la scara te intampina vesele niste oale-galeti cu diverse feluri de mancare care mai de care mai "apetisante" pt animalutele fara stapan. Va dati seama ca s-au strans o gramada de pisici care sunt ale unei vecine majoritatea, dar care nu recunoaste pt ca stau mai mult pe afara. Asa ca....asta seara m-am certat cu vecina cu pisicile...si i-am zis ca o sa chem sanepidul...etc ca nu se mai poate. Purici avem, gandaci de apa din aia negrii avem pe scara...pana la urma o sa ne manance sobolanii. Asa ca...fiind vicepresedintele blocului...o sa iau masuri ca nu se mai poate asa.
Dar nu stiu cum sa fac sa le dea cineva ceva amenzi astora 2 care au pisici si nu mai recunosc. Si ce le pot face ca sa nu mai imprastie resturi , laturi de mancare pe trotuare! Ceva idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Madau, e incantat tati al tau, ca al meu nu era cine stie ce, sau inca nu s-a infierbantat atmosfera?!

Asa as manca si eu pepene, dar cine sa mi-l care pe scari cu Marie cu tot. Poate ma duc maine sa imi iau in timp ce doarme.

Leea, pupice la burtica bolnava, sa se repare repede.

Noki, voi ce faceti, ati lipsit la apelul de azi?

Ce parere aveti de treaba cu Ucraina?

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput