Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ce parere am de treaba cu Ucraina...o porcarie zau...uite asa toate belelele numai de acolo vin..luai-ar cu tot cu centralele si materialele lor radioactive! Sa speram ca nu se schimba curentii si vine norul spre noi..orium maine vom sta in casa, dar tot degeaba..ca oricum nu poti sta cu geamul inchis

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu am inima cat un purice cu Ucraina, sper sa nu vina spre noi. Nu e bine deloc, nici pentru noi, nici pentru ei...acum e doar voia Domnului

Leea , sanatate multa lui Tudor, care e un scump si un dulce. Ma bucur ca te-am cunoscut personal si pe tine, un apasat si de la noi

Dordia , o sesizare la sanepid...la protectia animalelor...nu e normal asa ceva sa va umple de purici si si de gandaci

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetele, saritoare ca de obicei,va multumesc.
Credeam ca trece repede chestia asta (ma batea pe mine gindu' ca-i scirba aia de enteroviroza) da am zis ca poate am noroc.Acu m-a cam dezarmat Feli.Dar,de ce saracie sa facem.Bucurosi le-om duce toate...
Maine (azi) dimineata o sa bat toate farmaciile sa gasesc ceva saruri de hidratare recomandate de voi.Am cautat io aseara da nu erau decit 2 deschise si? ..coreeeeect,nu aveau.
Io nu am somn.Unde dracu se duse,nu stiu.Ca nici in noaptea dinaintea plecarii n-am dormit decit o ora.Azi noapte vreo 2,acu una.
Tudor doarme insa foarte agitat cu treziti repetate.Nu ma mir ca ,saracutzul e mot de foame.Ar fi mincat aseara, ca niciodata.Dar i-e frica sa mai bea si ceai ca nu cumva sa-l dea afara.

Dordia la noi nu stiu de exista vreo lege care sa limiteze numarul de cai verzi pe care si-i creste fiecare pe pereti.Asa ca ,bag sama,o sa mori cu ei de git.Tre sa fie o lege care sa pedepseasca nesimtitii.Si cum nu-i...N-ai decit sa umbli umflata de piscaturi de purici si alte lighioane...Mama lor de nemernici.

Chestia cu Ucraina...niste nemernici.Nici macar sa nu anunte...Si,desigur, Maramuresul si Moldova sint cele mai expuse.Amu tremur si de grija asta.Ca cica pt inceput simti gust de usturoi in gura,greatza,varsaturi si diaree.(Daaa, mi-a trecut prin cap ca asta o fi la T).Apoi vine o periaoda de acalmie dupa care iar greata si diaree la greu.Si-apoi nu se stie,da se poate muri.Antidot din parti.

Va pup.Ma duc sa injur in pat.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia grea problema! Si socrii mei au o asemenea vecina si abia au reusit s-o faca sa nu mai strnga maidanezii pe scara blocului. Cei din bloc au anuntat primaria care a zis ca trebuie EI sa le gaseasca cainilor loc la adapost, altfel nu au ce sa-i faca.
Trebuie sa insisti pe langa vecina ta ca asa nu se poate, sa-i hraneasca afara intr-un loc retras nu pe scara blocului si sa curete ea scara. Dar trebuie sa va adunati toti vecinii si sa vorbiti cu ea. Of, nasol e la bloc, ai tot felul de nebuni pe langa tine

Leea of, mai, nu am vrut sa te sperii ci sa te pun in tema, ca sa nu intri in panica daca vei vedea ca nu isi revine repede T. Ca noi de asta eram speriati si tot mergeam la camerele de garda cu Ili cand vedeam ca se prelungeste diareea. Pana ne-a asigurat un dr de la Babes ca slaba lui chitaila e buna, dar se reface greu. Atat timp cat va bea lichide e ok. Sanatate multa lui T!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Leea, nu te mai necaji ! Sa speram ca nu o sa avem de-a face cu fosforul ala nenorocit! DOAMNE FERESTE!!!
Pupici dulci lui T!!! si tie un munte de !

Mai fetelor, v-am zis ca i-am facut pana la urma radiografie la cap Dariei dupa cazatura de duminica seara??? Ei uite ca am facut-o degeaba, am "iradiat" coipilul degeaba, pentru ca nu mi-au spus nimic, nici ca-i bine, nici ca-i rau, pentru ca nu e rlevanta si ca trebuie refacuta!! Cuuuum?? Nu mai fac nimic, asta e clar! O tin sub observatie in continuare si mai vedem noi daca e cazut de refacut ! Mie sincer mi-e teama de vreun hematom ceva, Doamne fereste!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mei, v-a toropit caldura, unde sunteti?

Ile, tot 2 in 1 sunteti? Io zic a stati asa pana trece nemrnica asta de caldura.

tati a fost tare incantat de concert pana la urma, cica a fost impresionant sa vezi cum un nene de 60 si ceva de ani sare ca o capra doua ore cu zambetul pe buze si canta din tot sufletul. Bravo lor, ce viata misto au avut si au in continuare. Altii la varsta asta is vai de capul lor.

io mai intru pe seara, va pup pana atunci.

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mick jagger rulz! nu eram vreun fan inrait, m-am dus pt cateva melodii care-mi plac si pt spectacol si bine am facut. fte bun a fost show-ul facut de rolling (b)ones.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sanatate lui Tudor!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello rapid si de la noi, la condicutza!

Bufnitza de fii-mea s-a trezit ieri la 7.30!!!!, in loc de 10, deci va dati seama de ce nu am ptut intra pe net...

Cu canicula la noi e dezastru, ca fii-mea distruge casa si nervii mei.
Cu Ucraina, ce sa mai zic...de la ei ne putem astepta la orice!Am ajuns sa ma bucur de data asta ca sunt in Bucuresti la muuulti kilometri de ei.

Trezit noaptea...la noi a trecut faza, dupa ce am descoperit motivul - ii puneam prea multe cereale in bibele de seara s cred ca era balonata sau avea crampe. De cand am revenit la 2 masuri, doarme toata noaptea...pana la 6.15 cand urla de foamete!

Maria-Alexia- da, am zic si eu mai demult - Sarah era inger cu bona si cu mama mai demult si drac impielitzat cu mine. se schimba la 180 de grade..incredibil. Ma compatimea lume ain parc cum inainte de a veni era asa de cuminte si dupa ce ajungeam se transforma brusc...Cica scric copilul.

Leea- sanatate multa lui T! Sa se faca repede bine! Si noi am avut buba la burtica...dar a trecut repede cu regim si nici nu a fost chiar foarte nasol.Sper sanu fie enterocolita la voi!

Am citit pe mega-diagonala..bufnitza se cam trezeste...revin mai incolo! Pup colectia!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Intru o fugutza sa anunt pe Ioana, Ripley, Maria_alexia si Tania ca le-am pus la posta pechetelele cu tricourile. Sunt puse cu plata ramburs. Fug ca am niste treaba..revin mai incolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput