Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce nume aveti!
V-am cautat toata pagina DC sa dau de voi. Am postat din greseala in alta parte. Hai sa va arat ce mai face printul meu si printesa mea.

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/
Primele 4 si ultimele 4 sunt cele mai recente.

Va pupic si spor la vizionare.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare ,,Colectie''

Eu n-am avut timp deloc sa intru ,dimineata plecam la mama ,sta la 3 min de mine dar la parter unde e foarte racoare ,doar asa mai putem supravietui ,ca la noi e cald iar aerul conditionat nu-l pot lasa non stop ,mi-e frica sa nu raceasca puiu .Noroc ca a bagat sor'mea net aci pt plozii ei cind stau la mama ,asa ca de azi pot butona desi ma cert cu copii pe calculator )))

Cu somnul stam super bineee de vreo 2 luni ,doarme de la 22 la 10 , uneori 9:30,fara nici o trezire ,rar imi mai cere apa dar adoarme cu bibele-n gura.
Leea ,sanatate multa lui Tudor ,vad ca ti-au dat fetele o graza de sfaturi ,o sa treaca!
Anda ,noi am folosit Avene 40fdp ,e super buna ,nu s-a bronzat tare ,doar s-a colorat nitel ,anu' trecut mi-a facut alergie de la soare ,asa ca anul asta am fost tare speriata dar uita ca n-a patit nimic
Ile ,inca graviduza???Da-ne de stire ce se mai intimpla cu burtica.

Revin mai tirziu ,ca urla nepotu' dupa calc.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

INtru sa va zic ca suntem 2 in 1, nu mai am chef sa zic nimic

Nu pot in schimb sa ma amuz de Madutza care se bate cu copii pe calc.-ai avantajul inaltimii macar?

Eu l-am prins pe sot cum fura bateriile cupilului de la telecomanda unui trenuletz ca sa si le puna la elicopterul lui ( tot de jucarie of corz)

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Neata!

Eu l-am prins pe sot cum fura bateriile cupilului de la telecomanda unui trenuletz ca sa si le puna la elicopterul lui ( tot de jucarie of corz)

ha,ha,ha...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Paula frumoase pozele dar...nu ne mai zici de voi? cum sunteti? ce nazbatii mai fac puii?

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Neata!

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 4 ZILE

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ajutorrr!!!Tre' sa plec in Cora sa iau baiatului cite ceva si mi-e frica de caldura de afara,tineti-mi pumnii sa nu lesin p'acolo..
Ile ,stiu cum te simti ,las ca mai ai nitel ,tre' sa iasa el odata !Ti-am zis ca si eu am nascut peste termen si eram deja disperata ,imi venea sa string de gat dr cind imi spunea :,,mai avem un pic''
Tare sotul tau ,sa fure el bateriile ..:))))))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Am bagat ca sparta in mine pepene galben, o felie chec si aucm beau bere

stefan doarme de la 13...deci e ok programul asta...adoarme singurel in pat cu bibe si nu riposteaza ca stie c-o ia pe coaja!

Paula
, vizionat pozele

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, e clubul lui Mickey pe TVR1 , ce bine, relas! da, ati inteles bine sunt bunicii plecati Si fiind caicula stam destul in casa, of, of, vai de nervii mei Ce bine ar fi la serviciu

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pe scurt, sa va dau si vesti bune:
- am scapat de scarlatina!! De fapt, nici fetita suspectata n-a avut, un dr. a confundat boala cu niste bubite de la alergie + ceva rosu in gat + otita. A fost nevoie de inca 3 si o gramada de analize care sa infirme diagnosticul.

Mergi la inceput