Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau! Hai ca am stat afara pana pe la 12, la locul de joaca, unde e umbra si placut. Mai nasol a fost apoi, ca am avut niste treaba pe Mosilor si nu era tzipenie de om pe strada, numai eu bantuind dupa case de schimb valutar...

Sugestie de petrecut timpul pe canicula - baie cu de toate orataniile in cada. Io recunosc ca serile nu o las f. mult sa se balaceasca in cada, ca intram pe la 21.30 si pe la 22 o duc deja la nani dupa ce a si apat bibele d elaptic. Acum, insa, ca e asade cald i-am mai bagat o baitza dupa ce venm de afara si o las mult sa se baaceasca. E taarre incantata.

Feli- nasoooool. Cat tine tortura?

Maria- gooooood news!Cum a fost azi-noapte?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, balaceala e la noi de mult la ordinea zilei
In ultima vreme am cautat ca disperata in tot orasul sandale de plastic pentru apa si n-am gasit asa de mici . Pana la urma i-am luat niste slapi, si-asa nu fuge cand se joaca cu apa, sta locului

Edit: in drum spre casa o sa-i cumpar plastilina, sper sa mai castigam cateva ore de liniste in casa. Ma gandesc sa incerc sa-l invat sa faca bastonase si bilute cu ea, nu? Sau cum am putea-o utiliza, asa de micuti fiind ??
Am mai incercat intr-o zi pictura cu degetelul (l-am pus in curte, la pielea goala, sa limitam aria dezastrului ), a fost funny, trebuie samai incercam.

Azi noapte... m-a dominat, iarasi eram rupta de oboseala. A luat ceva ceai, dar nu s-a lasat pana nu si-a obtinut si lapticul. Cred ca-l mai las cateva zile, pana trece canicula.

BTW, stie cineva cand trec caldurile astea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo again!!!

Maria ce bine ca ati scapat de suspiciune!!! Bravo...cat despre canicula....cred ca asa o ducem pana la sf lui august. Eu sper ca nu dar...cine stie exact???

Eu sunt la scarbici...tocmai mi-am luat niste injuraturi de la un coleg sef de filiala din tzara asa...in freza asa ca azi merg la seful ca nu se mai poate. Pana aici i-a fost. Nu vreau sa imi fac pacate dar...nici sa ma faca tampita si idioata nu-i pot permite. Uh...mi-am spus pasul si scuze de off topic.

la mine aici e racoare, am inchis aerul ca ma luase cu frig. vai de capul meu cand oi iesi afara!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Maria, asta ma intrebam si eu cu plastilina. Poate ne zice Madau ca ea a zis ca i-a luat Mirunei.
Tinem pumnii ca la oapte sa rezisti ispitei cu laptele!

Madau- am uitat sa-ti zic ca mi-au placut mult pozele. Si nu pot sa nu zic ca s-a bucurat si okiul meu de o Madau in tzoale de seara, ca io una numai in Nike-uri te-a vazut.

Canicula...pai taman m-am uitat pe AccuWeather si zice ca si sapt viiotare...abia pe la 1 august baga un 31-33 de grade, cica racoare.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Din ciclul "fii-mea s-a facut mare si stie exact CE vrea".
Io, naiva, dupa ce i-am incalzit mancarica - supica de pui cu legume...vrand sa ma apuc sa-i dau de papa...
Sarah incepe "nu, nu...ala!". Io care ala, nene? Ala, ala...ii arat pe rand toate obiectele d epe bufet. Ea nu si nu.
Zic: ce vrei s apapi? Ea-mi arata frigiderul...io, siderata: borcanash? Ea..niuuuuu.
Io deschizand frigiderul si tragand Polly-ul langa el, sa-mi arate excat ce vra, care, mami?
La care Sarah, victorioasa! Ala!
SMANTANA!!!!!

Corolar de tipul celui de la picnic: ce a papat Sarah de pranz???
Si intrebare de baraj - va papa oare supa de legume cand se scoala???

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria uf, ati scapat! Bravo
Madau zicea ca a luat plastilina Play Dooh, e mai buna. Ca tati ne-a luat una comunista si nu am curaj s-o las pe Ili sa modeleze prin toata casa

Dordia bravo, trage-i-o in freza lu' mitocan sa se invete altadata sa se poarte.

Leea ce mai face V?

Noki socrii au zis ca stau acolo pana trece canicula. Misto, nu? Ca e accu plin de termometre rosii...
Poate ii vine si lui Dor gandul al bun si-si ia concediu, ca sa plecam si noi din Bucurestiul incins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Supertare Sarah....scuze ca it spun pe romaneste dar...ai cam b****to cu ea. Deja e fata mare care are pretentii si preferinte. De acuma sa te tii. Iti tin pumnii ! Sarah mica si independenta!!!

Felicia tocmai am venit de la sefu' care s-a schimbat la fatza si mi-a zis ca vb maine. Sper sa nu ramana asa... dar...oricum a incurcat-o cu mine. I-am blocat salariul si...acum e la mana mea...asa ca....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu, abia am reusit sa culc piticania, azi e in greva...

Maria bravo, bine ca ati scapat!!! Ceea ce nu se poate spune si despre caldura...ca nu vrea sa se dea batuta pana pe la sf lui august din cate am inteles

Noki pot sa-ti raspund la corolarul tau cu alt corolar...ghici ce a papat Miruna azi? (hai sa ma indur de tine si sa-ti zic ca i-am incalzit ghiveci, a luat 4 linguritze din el..singura ca altfel nu mai papa, apoi s-a atarnat de frigider si imi arata in disperare ca vrea..eiiiii..ai ghicit..exact : smantana..cu branzica . Si tot asa te intreb si eu,,oare o mai manca ghiveciul cand se scoala?

Plastilina aia Play Doh e super tare, nici nu va recomand sa luati din aia "ordinara"...pai asta nu e grasimoasa deloc, nu miroase urat (are un miros de coca, mie asa mi se pare), nu se lipeste de maini, de parchet, etc...e super. Mirunici s-a jucat cu ea la greu, acum i-a mai pierit din entuziasm....asta de cand i-a luat tati (care apropo intre noi fie vorba nu e normal la bibilica)..MASINUTA CU TELECOMANDA...si sa-i vezi pe amandoi cum se bat care sa conduca

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aaa, uitasem sa va spun...din ciclul "ghici cine pleaca (iar) la mare?"...tocmai am facut rezervari ptr we viitor

Si-s tare fericita ca tati tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu se mai face obisnuitul team-building anual in Delta asa cum trebuia ci o sa fie doar o masa festiva la Pustincu . Sper sa ramana asa treaba.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Noki, ai fata mare de-acum! Macar ca-ti spune ce vrea sa manance, daca se mai moftureste.

A mea ar fi in stare sa manance 1 kg de piersici pe zi, toata ziua cere pica (piersica). SUnt f multumita ca baloteaza fructe la greu. SI nici la mancare nu se da inapoi, numai o aud papa, papa. Si mai scot o rosie din frigider. Sau niste fulgi de porumb. Sau da-i iar cu mere, caise, piersici.

Mi-am tarat si io un pepene de 3 kg pana in casa, mai mare rasul, nu-i nici bun, dar nici rau, merge la umplut burta.

M-am suit azi pe cantar si m-am ingrozit. In pofida faptului ca balotez fructe la greu, ca altceva nici nu-mi arde sa bag in mine, pun, dom'le, kg la greu. Ma ingras cu aer. Mi-e groaza ca nu stiu ce fac pana la sfarsit, ori ne mutam undeva la parter ori imi pun lift personal, ca nu stiu cat mai fac fata oasele mele la atata tonaj.

ce-o fi cu cristina negara, e plecata in concediu?

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput