Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 22
miri__b spune:
macar BUNA ZIUA sa mai dau si eu. mi-e o lene de ma doare.
fi-miu doarme pe la prieteni.mai am 2 sedinte si termin cu drumurile.
eu zic ca se vd, am mai dat jos din sunculite.
eram asa fericita de dimi ca am bagat o rochie pe mine si imi statea peste fund! si n-am reusit s-o inchei peste sani. asa ca ... si nu o imbracasem niciodata, era superba, am luat-o cand eram gravi si mi-a crescut burta, n-am mai apucat s-o port.
cine vrea sani mari nu stie ce greu e ofof...
ieri i-am dat lu dvd vitamine, cu urlete, azi la fel. ieri a cerut de mancare mai des, azi de abia la 12 a vrut sa manance.acu cica am venit direct akas sa fac curat, ca asa ca de plecare mi-a daramat fi-miu juma de sifonier pe jos. pai dc tot am cautat eu, a vrut sa ma ajute.
eu cand scriu nu ma mai opresc. dar hai sa mai las si pe altii.
aaaa de adaugat neaparat. stim din ce in ce mai mult din poezia tica m-a batut mamica.ptr mine e enorm ci fi-miu zice putine vorbe.
Miri si
David - 23.12.2005
miri__b spune:
Mai fetelor am un milion de draci. am impins masa de bucatarie pe gresia uda sa spal pe jos si a cazut pe jos.picioarele erau prins cu suruburi de pal.
dc erau 2 pers pe masa
cea de dedesupt nu ramanea cu rani la coloana sau mai rau?si mai e si facuta de niste prieteni nu pot sa ma revolt cum merita!
partea buna e ca am facut curat azi.
Miri si
David - 23.12.2005
madau spune:
Miri pai masa e ptr
nu ptr
.....asa ca n-ai cum sa faci reclamatie![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Eheiiii, Noki si Madau, aveti fete mari, dragele mele!!!
Vedeti cum va fac ele sa intelegeti ce vor sa pape ... ca sa nu va perpeliti! ![]()
Of, Miri, ce patanie! Bine ca n-a patit nimeni nimik si ca nu erau 2 persoane pe masa!![]()
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
Madau pai sa stii ca pana acum numa ptr asta am folosit-o. dar cred ca fiecare cuplu tre sa puna fantezia asta in practica.
scuze dc am vb prea fara perdea.
si tot de la astia mi-a cazut un corp de pe perete.anu trecut. mobila e montata de 2 ani.si o caruta de bani. cica furnituri de calitate si ma tine o viata.
Miri si
David - 23.12.2005
paula2003 spune:
Paul...un nazdrava. Este foarte cuminte fata de ce vad prin parcuri. Intelege tot si stie ca nu are voie sa se joace decat cu lucrurile lui. A sapat de pempar ziua si la somnul de la pranz. Speram sa scapam si noaptea. Vorbeste multe cuvinte sau zilnic invata altele. Le spune foarte bine. Stie si cate in engleza, numerele....Nu este obiest ne verificat, ne escaladat sau imposibil de atins. Se descurca in orice situatie. Isi aduce scaunul lui(albastru) sau unul mare si se urma.....si face ce vrea. Este un copil istet dar nu obraznic. Face vrea el cu bunica(mama mea)El o conduce, el decide ce si cum....si bunica se conformeaza nepotului. Nu stii pe cine lasi si in grija cui. Da drumu de mult la calculator, stie ce face mausul, si stie si unele buoane ce fac. Cere filme de copii, cere la olita, ....
L-am invatat TZATZA, ce face, unde este......si acum sa vedeti cum striga prin casa si arata si pune mana la toti. El n ua supt prea mult si nu mai tine minte.
Sunt foarte fericita de cand merge, vorbeste......simt ca am un copil in casa, ca am cu cine sa ma inteleg, ca un om mare.
Daca nu inteleg ceva vine si ma ia de mana si imi arata, spune si ma intreaba cum se spune.
Nu trebuie sa-i spun ceva de 2 ori ca si stie.
Cel mai frumos spune la SANDALE= LELE
in rest pronunta bine. Sa vezi cum vine la mine si cere prajitura. Papa multe fructe, zilnic.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
leea_cv spune:
Paula si Miri va dau si eu binetze,ca nu ne-am intilnit pina acum.Deci bun venit in colectie!
Noki si Madau io oi stringe chistoace de tigari de pe sub patul lui fii-miu si tot n-oi auzi ca vrea sa manince ceva anume.Mada, iar la mare? Poi mai bine v-ati muta prin zona sa scapati de drum.
Tudor e si mai rau.Azi a facut in plus si febra.38.4.I-am dat Nurofen,a mai scazut ceva,a vomat din nou.Dr a zis sa-i pun supozitor cu paracetamol,dar am continuat cu nurofen.Ii mai dau metoclopramid.I-am luat Hidrasec,ca altceva n-am gasit.Nu vrea nici sa-l miroasa,da sa-l bea.Nu merge nici in supa sau in altceva.Nu-l suporta.Ceai nu vrea,apa nu.Ma tem ca oi ajunge la perfuzii.Si ca sa fie toate cu virful in sus,acu tuseste.Bine chiar.I-am dat cu de la mine citire niste panadol si paxeladine.O fi si racit.Nu stiu cum sa ma descurc mai departe.Acu doarme.Sper sa dureze.
Feli, nu m-ai speriat,doar ca ma apuca plinsul cind ma gindesc ca tine asa de mult.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Mda...am fata mare. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu...
Leea- of, ce rau imi pare ca nu e nicio imbunatatire, ba din contra! Nasol e ca eu stiu ca siropurile dau si mai abitir diaree, deci sa nu te mire daca face moale...febra? Hmm...la un doctor nu mergi? Cred ca ar fi cel mai bine sa primiti un verdict de specialitete!
Pupici multi si sanatate infinita!
Miri- io cred ca s-a rupt masa din cauza fanteziei, dar nu e zici tu noua!!!![]()
Paula- bravo pentru flacaul descurcaretz! Si mai ales bravo pentru dezvatzarea de pampers. Asta DA mare realizare!
Madaule- io zic sa vii cu niste apa de mare si s-o vinzi..ai scoate bani buni de la disperati dupa mare, ca mine si care nu pot ajunge prea curand acolo!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Leea io stiu ca la diaree nu e bine sa-i dai siropuri din astea de genul Nurofen, Panadol...incearca mai bine cu supozitoare cu Efferalgan, Novocalmin, Diclogesic (asta e in loc de nurofen). Trebuie sa-l faci sa bea lichide, oricat ti-ar lua si in orice varianta..insista sa bea, ca sa nu ajungeti la perfuzii
. Ptr tuse..ce fel de tuse are? Seaca sau productiva? Ptr oricare ar fi da-i mai bine niste Stodal, e homeopat n-are cum sa-i strice. Of..s-au adunat toate...daca mai e ceva..striga. Sanatate!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
paula2003 spune:
Acum am venit cu piticul de la plimbare, nu vrea s a se culce si mai vrea sa ne jucam pe afara!!!!
Hai ca fug la nani.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)