Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

olaaa mamici,
Avem tricooouu, avem triccooouu, yupii!!!

acum am intrat si io dupa iar o pauza de 2 zile din cauza de net cazut in freza, am citit de unde am ramas si vaz ca am avut noroc si ne asteapta un tricou de colectie!!
multumim mult, madau si fetelor!

Madau, daca imi spui cum si unde, vine hazbandul meu sa-l ia de la tine ca asa e normal. numai sa-mi spui cand si unde.

da' tot nu mi-a zis nimeni unde mai aveti poze de la intalnire.

Leea, si Daria mea a avut enteroviroza. nici ea nu vroia de nici o culoare hidrasecul. dr mi-a spus sa dizolv un pliculet in 50 ml de apa si sa-i dau cu seringa, fortat. cel putin doua pliculete pe zi. asa am facut. am cumparat o seringa de 50ml si i-l bagam pe gat din doua miscari.
sanatate multa!!!
trebuie hidratat pe caldurile astea, mai ales.
de cand n-o sa mai verse, poti sa-i dai lapte fara lactoza ca-l pune pe picioare.

multumim mult pentru aprecieri la adresa pozelor!!!
Feli, Dadi e David, verisorul ei mai mic cu 3 luni. Asa il striga: Dadi.

Noki, si mandra mea cere ce vrea sa manance, de regula ar vrea ou, "boba" (bobite spunem noi la mancarica de mazare care ii place tare mult) sau "atia"=activia=iaurt de baut la cutie de carton si trebuie neaparat sa le am in meniu ca felul 2 (cel mai adesea o pacalesc cu "atia" ca nu am tot timpul mazare si nici ou nu-i dau prea des). ii spun ca daca mananca tot din farfurie, ii dau si ce-a cerut. functioneaza...da' nu mananca tot. de fapt, mananca din ce in ce mai putin.
o las ca pe ea. o pun pe seama caldurii.

ma duc sa ma culc, noru' nu vine...am ramas cu caldurile...

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nEata!
Leea da, cu siguranta siropurile ii fac mai mult rau, deoarece au zahar si intretin diareea. Baga supozitoare. 38,4 nu e mare febra, lasa ca Ili a facut si 39,5, stai calma si insista sa bea.
Glucoza ai gasit? Cauta si la Plafar, mai degraba au glucoza aia chinezeasca in cutie albastra. Tati nu va poate ajuta? Poate il timiti sa mai cumpere ceva ce-ti lipseste.

Dar chiar, un dr l-a vazut?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea sanatate muuulta la micutz si daca nu se amelioreaza...fugutza la dr. ca nu e de joaca pe caldurile astea!

Paula mai...dar ce baiat mare ai.... si al meu a scapat de pampers...doar la nani il mai folosim...deci si la pranz. De cele mai multe ori nu face dar...de sigurantza. Insa al meu nu cere la olitza inca asa ca...atunci cand o va face...ii voi scoate si pampersul de pranz. si preconizez eu ca...in jur de 2 ani incercam sa scapam si de cel de noapte. Sa vedem cum va vrea el.

Madau suuuper...ca va duceti iar la mare!!! Vreau si eu.... dar pana pe 8 August...mai e!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Neata!
mai scrisei odata dar s-a pierdut.
de la farmacie mi-au dat vitamine sanastol. scrie pe ele ca se dau 10 ml. are ceva dc ii dau doar 5? ca ne luptam ptr lingurita aia in fiec dimineata. si cu seringa no way.

cu bolile n-am nici un sfat. dvd nu a fost bolnav. noi avem probleme cu pielea. de mic facea dermatita de la schimbat detergent, de la haine care nu erau din bumbac,si acu e rosu in fund mai tot timpul. i-am dat si cu bepanten, si cu galbenele, si cu sanosan-crema cu oxid de zinc.mai a avut cineva probleme?
juma de zi sta fara pampers . chiar dc nu vrea sa se aseze pe oala spune tot timpul cand face. acu de cateva zile nu mai spune kk la amandoua, spune piii si kk.

Noki i wish.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

nu-mi place sa caut ceva in urma, mor de nervi pana gasesc pagina.dar tot o caut si ma duc sa fac crochete dupa retetele voastre.
pup ptr sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, in cazul asta e foarte simplu, postarea e chiar in subiectul actual. Vezi ca sus in pagina ai un link: Versiune pentru imprimanta. Ti se va deschide subiectul intreg, nepaginat, intr-o alta fereastra. Acolo poti cauta mult mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Miri, sa stii ca eu sunt de acord ca fiecare cuplu tre sa puna in practica cateo fantezie ... mai sparge monotonia ! Spor la crochete!

Offf, Leea, ce rau imi pare ca nu ai vesti bune despre T!!! Nu stiu ce sfaturi sa-ti mai dau, decat sa mergeti la un ! -ici si sanatate muuulta!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

toate manicile si copilasii intregii colectii!

din ce am citit reese ca avem copilasi mari deja, care stiu ce vor.idem si Sorana isi arata personalitatea de fiecare data ,la mancare,la jucat,si mai noi si la inbracat.
spune tot mai multe cuvinte si are o preferinta pt un anumit ursulet fara de care nu doarme si la care ii zice ham-ham oricat iam zis ca e mor-mor.e la socri de Duminica si ieri au adus-o sa o vedem si-a uitat acasa ursuletul cu pricina si m-a sunat socrela pe la h22 ca Sorana cauta prin toata casa ursuletu.

nu ne-am dezvatat de pampers si pe olita sta doua secunde si zice gata ,de ridica in picioare si nu mai e chip sa o pun ,dar ma anunta cand deja a facut kk si imi da scutec sa o schimb ,porma si-l duce pe cel murdar in pungulira la gunoi.

bea suc,apa din canita cu cioc ,sticluta cu pai ,flacon cu dop ,din pahar sau cana dar lapticul de seara si dim. tot din biberon.

suntem bine si abia astept concediul ,mergem pe 20 la mare ,si mai merg doar eu cu sotul cateva zile la Galati(a primit de la firma un conc. cazare,masa,transp)

la Cluj e foarte cald ,noroc ca la socri e mai racoare si o tin acolo pe Sorana.

va pup

SOSO

Mergi la inceput

Maria-alexia ptr pont si ptr reteta de crochete la cuptor.
sper sa manance.
cand era < manca de rupea sufeu de dovlecel. acu nu mai gusta.
astept sugestii cu ce sa-i mai dau la .am ajuns la fundu sacului cu mdicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Va multumesc din nou pt sfaturi
Acu a plecat dr de la noi.E enteroviroza + raceala.Asa ca ne-a dat Zinat,nurofen,mucosolvan.
N-a mincat nimic azi da cica sa nu-mi fac pb.Lichide bea f greu.Iar a vomat si diareea e in floare.Ce ciudat mi se pare pt unul care a fost toata vietisoara lui constipat.Dr zice sa-i dau lapte fara lactoza caci altceva nu cred ca am sanse sa-i dau sa pape.Acu s-a culcat.Era rupt.Il las singur si ma duc la farmacie.da stiu,ca nu-i in regula,da ce sa fac?Nu-i voie sa-l scot din casa.Si tre sa-l oblig sa bea hidrasec.Melk cum oi fi reusit tu sa i-l bagi pe git nu stiu.Ca io nu pot nici apa sa-i dau fortat.Nu mai stiu cum sa fac relativ la siropuri.o sa cumpar si supozitoare da le elimina imediat din cauza diareei.Dr zice ca in 2 zile tre sa se puna pe picioare.
Feli ma faci sa rid cu tati.Nici n-a sunat sa intrebe cum e copilul.Glucoza am gasit in farmacie si i-am dat incepind de ieri.E praf,costa cit praful de aur.Da dr a zis sa nu-i mai dau ca probabil de-aia nu i-a trecut diareea.
Stodalul e mai bun decit Mucosolvanul?Ca nu stiu ce sa iau.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput