Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_jors spune:
Multumesc inca o data pentru restul urarilor ![]()
Legat de cum plutesc bebeii, uitati niste fimulete de masaj si inot facute de o asistenta, la unul din bebeii de mai-iunie.
Eu ma gandeam sa iau pentru Alex http:// www. bebelusultau .ro /detalii.php?cod=SF23, daca tot ii place baita in ultima vreme
E pana la 8 kg, dar in ritmul asta ne prinde anul tot sub ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
martutza spune:
eu eram cu povestile. incerc sa le salvez pe contul comun de gmail in drafts si apoi le transfer in inbox dar ia ceva timp ca sunt mari.sper sa termin pna maine
maine seara in ior la 18.45 e bine? noi papam la 18 si cam 30min facem pana acolo pup.iesim afara
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
paxela spune:
pentru noi e bine ora ,sa vedem ce parere au si restul, care intrare sa fie, pentru noi e cel mai simplu intrarea de la potcoava, pt tzuna si eliana banuiesc ca intrarea de la titan , se mai poate intra si pe la Gloria la fantani sau multe alte variante asa ca ar trebui sa stabilim si unde
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ioanaradu spune:
cred ca ne inscriem si noi pt ior, dar sa fie mai pe dupamiaza, 16-17 ... chiar 18.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
carmenefr spune:
Super e ora.Pai daca intrati pe la Potcoava sau pe la metrou Titan, putem sa ne intanim la marea "cascada"
din parc, apoi sa coboram la lac. Stiti unde-i cascada???
Iar Marta si Ioana sa vina pe la intrarea de la biserica de lemn, ca ii pescuiesc yo!!!![]()
Deci lista![]()
Tzuna
Martutza
Ioanaradu
Paxela
yo
Eliana?
http://community.webshots.com/user/carmenefr
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
carmenefr spune:
Diana super filmuletele...
Si ce cuminte statea bebelusul ala...Mamicilor, va mai amintiti cand si-ai nostri erau asa prichindei???
Ia sa-i fac si eu Teutei asa in cada...
A!De la vaccinul de 4luni, i-a ramas tare zona. Acum am vazut ca e galbena, de parca ar fi avut o vanataie...Aseara era un pic mai inchisa la culoare...ciudat....
http://community.webshots.com/user/carmenefr
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
lauramar spune:
DIANA(ABSOLUTA) si pe mine ma dor oasele de parca as avea 100 de ani si am inceput si munca deja,cand ajung acasa parca as fi o baba abia mai merg dar eu am avut si inainte probleme cu oasele,nici la plaja nu mai ajung desi stau la 5 minute de ocean sa mai bag si eu picioarele astea in apa putin.Si coloana ma doare noaptea ingrozitor,e normal?
As avea si eu o rugaminte deoarece asa cum v-am mai spus medicul meu de familie e un traznit care aveti o schema de diversificare in amanuntit sa imi trimita si mie prin PM ca sa am si eu o idee,nu vreau sa incep inca dar cu munca asta nu stiu cat timp mai pot sa alaptez exclusiv.
mult
florin-a spune:
Fetelor, mamicilor, va rog sa ma ajutati!Cu sfaturi cu pareri ci orice
Poate mie imi scapa ceva nu stiu ce sa ma mai fac cu Anuta mea.De vreo 3 zile incoace in a doua parte a zilei e tare agitata. Mai exact dupa ora 6 seara. Sta linistita si dintr-o data o da in plans isteric. i s-a mai intamplat cuiva? Oare ce-o avea????Le-am luat si eu prin excludere atat cat m-am priceput:schimbat pampers tot plange, luat temperatura in fundulet 37cu 4 deci nu are,plange
de mancat mamanca la o masa 120ml uneori pe nerasuflate alteori cu pauze tot plange chiar si dupa ce mananca,am trs-o si de urechiuse sa vad daca o doare si misca din cap,Nu stiu ce-o avea ca m-a bagat in sperieti si pe mine si pe taica-sau.Noaptea doarme de la 12 la 7 dimineata cand papam si apoi mai dormim inca 2 ore.
declar sincer ca nu stiu ce sa mai fac.Luni o sa ajung oricum cu ea la pediatru dar pana atunci cele care ati mai trecut prin asa ceva sau nu poate ma ajutati cumva sa inteleg ce ar putea avea fetita mea de 2 luni jumate
NB De colici am scapat mai are cate o crampita dar nu urla asa din senin cum a facut zilele astea!
elyanne spune:
Incercam sa venim si noi la intalnire... nu promit nimic pt. ca nu stiu ce program are al meu sot maine... iar singura nu ma incumet, cu toti, 3 pana acolo.
Pt. mine e ok pe la 19, dar nu stati dupa mine ca s-ar putea sa aterizez mai tarziu. Dau un telefon si aflu' pe unde sunteti ![]()

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
paxela spune:
quote:
Originally posted by florin-a
Fetelor, mamicilor, va rog sa ma ajutati!Cu sfaturi cu pareri ci orice
Poate mie imi scapa ceva nu stiu ce sa ma mai fac cu Anuta mea.De vreo 3 zile incoace in a doua parte a zilei e tare agitata. Mai exact dupa ora 6 seara. Sta linistita si dintr-o data o da in plans isteric. i s-a mai intamplat cuiva? Oare ce-o avea????Le-am luat si eu prin excludere atat cat m-am priceput:schimbat pampers tot plange, luat temperatura in fundulet 37cu 4 deci nu are,plange
de mancat mamanca la o masa 120ml uneori pe nerasuflate alteori cu pauze tot plange chiar si dupa ce mananca,am trs-o si de urechiuse sa vad daca o doare si misca din cap,Nu stiu ce-o avea ca m-a bagat in sperieti si pe mine si pe taica-sau.Noaptea doarme de la 12 la 7 dimineata cand papam si apoi mai dormim inca 2 ore.
declar sincer ca nu stiu ce sa mai fac.Luni o sa ajung oricum cu ea la pediatru dar pana atunci cele care ati mai trecut prin asa ceva sau nu poate ma ajutati cumva sa inteleg ce ar putea avea fetita mea de 2 luni jumate
NB De colici am scapat mai are cate o crampita dar nu urla asa din senin cum a facut zilele astea!
nu as putea sa te ajut prea mult ci doar sa iti zic ca de 3 zile si noi patim la fel, plange fara motiv, din orice , e curata schimbata mancata plimbata orice si tot plange, si o tine tot asa de pe la 5-6 pana la 23 cand se culca, mai atipeste mai plange mai papa intre mai suge un deget dar e f f f maraita si plangacioasa, ea care in rest e super vesela, in crizutele astea se calmeaza cate un pic cu ceai, sau cu baita, sau cu luat in brate dar pe perioade f scurte
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica