Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Da paxela,,,,,exact asa face si Ana .Oricum ea si cand nu plange da din maini si din picioare de te ameteste de cap.Eu nu am mai vazut copil asa activ.In rest ne dezv normal: sugem si privim manutele, am inceput sa tinem mai mult timp capul , de curand am inceput sa apucam cu manuta, in greutate a luat dar mai putin pentru ca de cand cu caldurile astea a mancat si mai putin deci mister....CE-OR AVEA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Florin-a, Paxela, la fel a facut si Raul acum o luna si m-am dus cu el glont la doctorita. Mi-a zis ca nu are nimic copilul, doar maica-sa, iar agitatia e de la dinti. V-am mai spus eu atunci ca am un mic vampiras. Inca nu i-au iesit mugurii, dar il rod gingiile. Mi-a recomandat sa-l ung cu Calgel si daca face febra intre 37,5 si 38 sa-i dau Panadol. Asa am facut si a dat rezultate.

Lauramar, si pe mine ma doare noaptea coloana de nu reusesc nici sa ma rasucesc in pat. Doar dimineata cand plange bebe uit de durere si sar din pat. Am tot zis ca o sa o intreb pe doctorita de la ce e - poate de la anestezie, ca ma doare de f mult timp. Dar cat am fost la Brasov, am zis ca e din cauza ca am schimbat patul. Dar la fel e si in patul meu, asa ca nu stiu ce sa zic.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

florin, poate ii ies dintisorii. Dar si al meu este agitat si plange, nu stiu ce are. L-am trecut la program de 4 ore sa suga si mananca foarte bine asa. Ii dadeam la 3 ore si nu papa bine. Sa vedem daca asa ea in greutate. Nu il trec pe lapte praf nici daca imi zic 3 pediatri.Este cel mai dragut din lume cand suge si se uita in ochii mei. Mai avem putin pana la sase luni.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Noi suntem formulisti.
Dar fetelor nu are cum sa fie de la dinti ca are doar 2luni si 17zile.
Oare o avea otita? Cum pot sa verific? care sunt simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Ce super ar fi sa ne intalnim.Daca nu plecam din Bucuresti venim si noi in Ior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

martutza, sar'na!

fetelor, si maria urla seara pana se culca, mai nou, desi i-am schimbat programul si-o culc la 21. pana nu-si face norma de racnit, nu se lasa. nu vrea nici bibe, nimik. si a inceput sa se inece zilnic, nu stiu cum sa-i mai dau papa si sunt de fiecare data fff stresata. si papam cu avent nr 2, ca am incercat si cu 3 da' se ineaca si mai rau. io ii dau sa pape intotdeauna in bratze, ca la alaptat, asa ca nu va zic dureri de spate...offfff

ma gandesc cu groaza sa nu mi se inece cu piureurile...voi cum faceti?

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

florin-a, paxela intram si noi in clunul agitatilor. in dupamiaza asta ne-a terminat. noroc ca a venit si sotul mai devreme azi si l-a mai plimbat si el, ca eu simteam ca ma lasa puterile. si eu ma gandeam sa-i dau cu calgel.

anamana123 inca n-am gasit nici eu solutia inecatului, am incercat azi sa-i dau piersica la lingurita, dar am renuntat tocmai din pricina asta. acum eu ma gandesc sa nu semene cu mine, ca eu ma inec si cu aer.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Alex face scandal seara numai daca se face ora de iesit afara si nu manifest intentia sa il scot... Azi a inceput sa imi urle in brate in timp ce manca... evident ca m-am panicat, l-am verificat de la degetele de la picioare pana la gingii sa vad ce ar putea avea... pana la urma l-am pus in carucior si s-a linitit. Asa mi-am dat seama care era problema lui. Din pacate nu-l pot pacali cu plimbatul prin casa, asa ca a trebuit sa fugim afara... ne-a si prins intunericul, dar asta e, abia la 10:30 ne-am intors sa fiu sigura ca doarme bine dupa

Stiti cumva cum circula tramvaiul 34? ca pe Oltenitei sunt scoase liniile. Daca merge macar de pe la Sudului, poate ajungem si noi in IOR... sau poate luam metroul in carucior, ca n-ar fi prima data Ramane de vazut pe maine...

, si noapte usoara!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Vin si eu la spartul targului. La multi ani gabi78 si diana_jors! Multa sanatate si bucurii!

Sunt necajita ca laptele tot putin este si nu da semne de ameliorare desi mananc destul de bine si am incercat si cu ceai de chimen si anason. Eu ma intreb: nu am lapte pentru ca Maya a mancat si mananca prost sau ea mananca asa pentru ca nu prea mai e lapte? In orice caz, nu renunt, o sa-i dau si ultima picatura. Si-asa la tentativa anterioara de a-i da formula ea a refuzat biberonul. Cineva de aici spunea ca pe la 4 luni apare o scadere a laptelui, ma agat si eu de chestia asta si sper sa isi revina. Nu i-am dat nimic altceva in afara de lapte si nu as vrea, pna la 6 luni.
In rest, Maya e bine, e vioaie. A luat in greutate 600 grame de la 3 luni si pana acum. Nu e grozav, dar la cum a mancat, ma asteptam la mai putin. Ma dispera cu suptul pumnului; chiar si cand a mancat mozoleste, sau jucariile sau paturica sau ce nimereste ea.

florin-a, daca are otita, plange tare cand ii pui mana pe ureche.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

[quote]Originally posted by ioanaradu

anamana123 inca n-am gasit nici eu solutia inecatului, am incercat azi sa-i dau piersica la lingurita, dar am renuntat tocmai din pricina asta. acum eu ma gandesc sa nu semene cu mine, ca eu ma inec si cu aer.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei
[/quote

da' nu se pot ineca atat de rau incat sa...aoleu, SUNT NEBUUNAAAAAAA!!!
si nu stiu nicio manevra sanatoasa in caz de inec mai grav...

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput