Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi, bebei si mamici!

vreau si io sa descarc povestile audio, cine zicea ca a descarcat, ca am uitat! scuze!

ieri am fost cu maria la cantarit,dar, din pacate, era cabinetul inchis, desi aveau program!

de azi intra si tati in concediu, asa ca... veselieeeeeeeeeeeeeee!

am vazut-o pe minunata ilinca si familia ei! toti frumosi rau!
si pe razvanelu, care-i mare deja!

revin

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am citit povestea Antoniei! Doamne ce oameni de doi bani sunt in spitale! Ma bucur Laina ca pina la urma a fost bine si ca acum fata creste mare!

Carmen am citit si povestea ta! Frumoasa si impresionanta! Am ris pt ca o dilie d-aia am avut si eu cind am stata in spital, dar nu cu mine in salon! Aia si-a scos perfuziile ca vroia sa plece sa fumeze! Asta era of-ul ei!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Buna tuturor!
Noi am fost plecati pe la parinti la tara si ne-a fost tare bine acolo pe canicula!Acum trebuie sa recuperam ce ati scris din urma.
La 4 luni Adrian are: 6.700Kg(3550 la nastere)
Lungime:67 cm.
Fata de luna trecuta a luat in greutate 400 de grame dar arata foarte bine si nu este nici o problema dpv al medicului.
Acum se intoarce de pe spate pe burtica si invers, a inceput sa aiba un program de somn mai bine definit, ca inainte atipea in reprize, de maxim o juma'de ora .Acum doarme linistit o ora sau chiar doua, de 2-3 ori pe zi.Poate si din cauza sa s-a mai racorit vremea, cine stie?1
Referitor la diversificare la noi mai este, o sa incep cam pe la 5-6 luni cu ceva sucuri de fructe.Pana atunci, daca totul va fii ok sa sa pape tziti iar de sete o sa bea apa plata sau ceai, mai rar.

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetele.. Sherbi a mai intrat? A spus ceva de rochia nasei? Intre timp oricum am ajuns sa-mi cumpar.. alta rochie pe care insa o voi imbraca de 2 ori.. ca mai avem si un botez la care sunt alti invitati decit la nunta la care mergem. Si rochia am luat-o sa mearge in ambele ocazii.. e ceva gen rochie de cokteil.. vai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by gabi78

Fetele.. Sherbi a mai intrat? A spus ceva de rochia nasei? Intre timp oricum am ajuns sa-mi cumpar.. alta rochie pe care insa o voi imbraca de 2 ori.. ca mai avem si un botez la care sunt alti invitati decit la nunta la care mergem. Si rochia am luat-o sa mearge in ambele ocazii.. e ceva gen rochie de cokteil.. vai!

da... si-o luase din canada, parca...

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Laina am citit povestea ta, felicitari pt curajul tau si multa sanatate Antoniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Multumim pentru urari..noi azi implinim 3 luni dar bilantul il facem diseara...ca si mami si tati sunt la serviciu inca

Uram si noi la rindul nostru toate cele bune sarbatoritilor zilei...mai mari sau mai mici!

Noi suntem bine in general, ieri a iesit un pic moale/spumos, iar aseara a mincat la 20.00-110ml, iar la 23.00 cind e ultima masa n-a mincat decit 20ml si era asa de adormita de am zis ca adoarme din cadita...asa ca nu mai inteleg nimic, sa vedem diseara cum va fi...ca evident azi tot la 10.00 s-a sculat, asa ca ia fost bine si cu 20ml

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei Gaby78 si Diana_jorsSa fiti sanatoase si iubite si sa aveti o viata frumoasa alaturi de bebici, tatici, familion...

La multe lunite si micilor sarbatoriti ai zilei

Tzuna, eu pe Teodora o pun in apa(vreo 20-25cm)si-i pun o mana sub cap si umeri, nu stiu cum sa-ti explic...ideea e ca bebelusul va pluti dar nu-i va intra fata in apa.La fel si pe burta.Era incantata!!
Mariuca

Martacred ca vom fi si noi maine seara in parc.Doar trebuie sa vedem ochii albastri ai lui Victor voinicut!!

Laina Am citit si eu povestea ta...Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa umilinte...Bine ca fata si tu sunteti bine...Cum zicea cineva...are grija DD de toti, si (ne)le da dupa masura...

http://community.webshots.com/user/carmenefr

povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

venim si noi maine in ior doar sa spuneti ora si intrarea

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi,mamici si bebici!!!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput