Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

S-a trezit piticania...a iesit si soarele...ma duc sa ma pregatesc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

AMR-ne AMR la mine nu-i gata mancarea iar Nati doarme.
Sper sa ne adunam sa ajungem cat mai repede.
(Pana la 14 am stat pe afara )

Maria ai fost geniala cu testul ala.
Nati a iesit "textbook toddler" si descrierea i se potriveste f f f bine, mai ales: "She's generally pleasant in social situations but can be shy at first with strangers. She's most comfortable in her own environment, but if outings are planned well, and you give her sufficient time and preparation, she won't have much trouble adapting to new surroundings. This is a child who loves routine and likes to know what's coming next. ".

Noki eu cred ca n-ai raspuns tu chiar corect la toate, a ta e spirt(spirited) clar.

Sunt curioasa ce mi-ar fi iesit la Silviuca, cred ca tot Spirited.

gabitaco eu sunt obisnuita cu de-astyea. Cred ca decat Hydrasec mai bine bag-o pe regim usor si mai vezi in functie de cum evolueaza. (de ex pana diseara nu-i da fructe si legume proaspete si fa-i de ex macaroane cu branza, care sunt de regim). Lapticul de seara - daca nu mai face poti sa-i dai normal, daca nu unul fara lactoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Da mada... parca si voi a-ti patit la fel inainte de concediu cu Miru, nu? Sper sa ii treca.
De fapt totul a inceput de ieri cand a facut kk mai molicel si de vreo 3 ori. Aseara a facut un kk normal pe la 22. Azi pe la 14 a facut iar un kk mai moale. Nici nu stiu ce sa mai zic. Oricum dimineata i-am dat creale cu orez, pe la 11 o banana, la 14 a papat ou cu piure de morcov si cartof, in care am pus si orez, la 17 ii dau din nou banana cu branza de vaci. Incerc sa o tin un pic pe regim. In rest nu are nimic. Spersa ii treca cat mai repede.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mandy, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si voioasa!!!

astept poze muulte!

Maria(29.11.2005) si Ioana 22+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Mergi la inceput

Lavi
Asa o sa incerc sa fac. Cand se trezeste ii dau si un ceai de menta.Diseara ma gandeam sa ii dau orez cu lapte.

Oare s-o fi deranjat de la Nesle - borcanel din ala cu rosii, jambon si paste parca. Ca i-am dat ieri de proba... ca ma gandeam sa luam la noi ceva borcanele. I-am dat prima data si cred ca va fi si ultima data.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

gabitaco, ai grija, cartoful nu e bun in regimul de diaree, cica fermenteaza in burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gabitzaco, Sarah e fana borcanas de-ala si nu are niciodata nimik de la el. Nu cred ca asta ar fi cauza. mai degraba iaurtul cu fructe. Tinem pumnii sa fitit ok!

Lavi, asa cred si eu - si ca Sarah e spirited si ca Silviuk-habauk idem!

Si Sarh face nani...Adila nu a venit...eu nu am papat. Deci suntem pregatite...

Cum ii imbacati? Dimineata era racoare..vred ca-i dau reochitza, totusi, dar nu stiu daca cu ciorapi/fara

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

In 15 min plec ca am drum lung de parcurs,ne vedem acolo la 17 ,pupici!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

gabitaco, ai grija, cartoful nu e bun in regimul de diaree, cica fermenteaza in burta.

davi da cand i-am dat nu avea nik.... iar scaunul nu e diareic... ci ca o placinte moale, ca o marmelada. Speram s-o dregem cat mai repede. oricum multumim de sfaturi tuturor

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

gabitaco - multa sanatate la pui, sa fie doar o alarma falsa! Si Nati a mai avut 2-3 scaune mai molicele apoi s-a dres de la sine.

Noki, fii serioasa! Noi ne-am intors pe la 14 de afara: eu si Silvia in tricou, Nati avea si un hanoracel deasupra; toate 3 cu pantaloni scurti si sandale fara niciun fel de ciorap!

maria din cate stiu eu in engleza la bebelusi de sex necunoscut se zice by default she. Nu stiu sigur, asa si-aminteste neuronu' [mos]

La dus plecam maine dupa serviciul lui Virgil si trecem prin Sibiu pe la 23-24. La intors, insa, putem face o pauza; ne intoarcem duminica viitoare, pe 22.

ilenutza ce mai faci? Poate nasti de ziua mea!

Mergi la inceput