Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

lavi, voi cum a-ti procedat cu masa de pranz a Nataliei la mare? I-ai dat mancare de la restaurant, borcanele, sau i-ai gatit tu?Ma refer la masade legume -desigur. Ca nu stiu cum sa fac sa fie mai bine. restul meselor nu sunt pb.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

gabitaco -gatit eu no way never-ever in concediu Iau concediu si de la gatit!

I-am dat uneori borcanase, dar de cele mai multe ori mancare de la restaurant.
La restaurant comandam de regula 3 portii si una o imparteam fetelor sau le dadeam de la noi daca ne comandam chestii care li se potriveau si lor.

Lor le comandam de ex piept de pui la gratar, sau piept de pui cu ananas si cascaval facut la cuptor si alte variatiuni pe aceasta tema. Ca garnitura - cartofi natur, orez sau legume fierte. Le mai dadeam castraveti din salata (restul nu prea le place). Sau peste de la noi - Nataliei nu-i dadeam daca era prajit sau pane.

Oricum noi nu ne-am prea omorat nici cu porcul (vara!) nici ca prajelile sau cartofi prajiti. Am mancat majoritar peste, legume la grill, salate, etc.

------------------
Daca voi aveti masa preplatita poti sa iei borcanase de rezerva; daca mancati a la carte, unul dintre voi se poate "sacrifica" sa-si comande ceva ce merge la copii - pui, peste cu orez, piure, cartofi natur, etc - si s-a rezolvat! Noi asa faceam cand o aveam doar pe Silvi.

Gata!
La pragateli cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MANDY sa-mi fie rusinica pe la nas...am uitat de tiiiineeee

LA MULTI ANI SA TRAIESTI MUUULT, SA FII FERICITA SI TOT CE-TI DORESTE SUFLETELUL SA AI !!!

fetelo, noi adica eu si Ela vom ajunge cu plozii aferenti in jur de 18.00/ Uka abia acum jumate de ora a adormit si o lasa macar pana pe la 17.30 sa doarma.

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

lavi, multam fain de info.
Si eu magandeam sa ii dau un gratarel( mai rar- ca stam prost la capitolul mestecat ) de la restaurant, o ciorbita de pui sau de vita, salata. piure de cartofi ... oricum nici noi nu mancam preajeli sau carne de porc.O sa luam si ceva borcanele la noi.Si luam si blenderul... ca face mari fite la masa uneori si vrea numai pasat. In acest caz va servi masa in camera.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor eu am plecat spre parc..spr sa ne vedem cu toatele cat mai devreme....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

maria, sper sa nu aveti nicio problema, e nasoala scarlatina, din ce am citit, sa dea Domnul sa fie bine puiul si sa nu se imbolnaveasca!
gabitaco, sanatate multa si sa fie doar alarma falsa! tine-o pe regim!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

hai sa va zic ceva.

baietelul nasei mergfe de o saptamana la gradi - particulara.
ieri de dimineata ii zice mama'sii:
mama, strange-ma tare in brate.
de ce Luca?
sa nu ma ia tatiii.
intrucat tata'su il ia dimi si-l duce la gradi.

la gradi nu doarme ioc. le zice educatoarelor: nu vreau sa dorm aici la tine la gradi, vreau acasa la mami si la Ami. Ami fiind sora lui si o cheama Camelia...

MARIA_ALEXIA poate scapati de scarlatina.

GABITACO sanatate multa si sper sa fie alarma falsa...

foto

Mergi la inceput

DORDIA tu nu ai nr de telefon in contul comun??? ca vroiam sa-l iau si eu si zau ca nu te gasesc.

gata, te-am gasit

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Deci, va intalniti...sa va distrati si pentru mine!!!!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

Bine ai venit in !
Pune si tu poze cu david sa il cunoastem si noi pe micut.
ati mai ajuns la munte? ati gasit ceva frumos?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

am fost la breaza. o cabana din lemn, 4 dormitoare. mi-a convenit ca era super ieftin.400 lei de samb dim pana dum seara. si de vineri era 500.
era curtea destula ptr un tenis cu piciorul si de joaca ptr copii.
nu mi-a placut ca nu ma simteam la munte, mai mult ca la tara ma simteam.
plus ca david avea probleme cu un canin. vad ca a iesit unul de sus. cand am chef de sporturi extreme mai caut sa vad dc a mai aparut ceva.
oricum scriu degeaba ca nu o sa mai citesca nimeni.
sper ca va distrati in parc.asteptam poze.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput