Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

serban e angel toddler, eu cred ca i se potriveste...
roxi, multumim de intrebare, suntem bine, chiar nu ma pot plange, in afara de faptul ca nu ii place sa i se strice jocul, sau sa i se ia jucariile , serban e tare cuminte... din pacate am avut un tratament pt rosu in gat, dar l-am descoperit repede si n-a facut febra decat o zi... vorbeste destul de bine, dar muuuult, ne zapaceste.. se joaca frumos, dar e inca tare dependent de noi... asa s-a obisnuit, are nevoie sa fim in aceeasi camera, chiar daca nu interactionam...
fetelor, va doresc sa nu ploua, sa aveti o intalnire placuta si sa ne povestiti si noua cum a fost... pupici la mamici si pitici si multa sanatate!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Hi-hi si eu am angel toddler

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna.
Am intrat si eu scurt de tot, sa vad cum mai stam cu intalnirea. Noi cu siguranta o sa intarziem destul de mult, abia daca vom reusi sa plecam de acasa la 5-5:30. Poate va mai prindem in jur de 6-6:30. Sa nu faceti poza de grup pana nu ajungem si noi!!!!! Daca se poate si nu pleca nimeni.

Bogdan a iesit la test "spirited toddler", ma apuc sa citesc acum ce inseamna si daca i se potriveste. Oricum, ce zice Noki despre Sarah fac exact-exact si eu, adica citesc la 2-3 ani ce scrie in carti, pentru ca alea sunt manifestarile tipice alui lui Bogdan, la care trebuie sa stiu ce tactici sa aplic... Noki, poate ai raspuns gresit la intrebari, ori poate totusi e textbook toddler?!

Ne vedem curand. Pupici.

P.S. Va rog din suflet sa imi admirati copiii, ca eu nici unghiile n-apuc sa mi le tai!

Edit: "Given good guidance and an outlet for her energy, however, a Spirited Toddler can become a leader and very accomplished in whatever area interests her." - asa zice la spirited toddler. Deci totul e frumos... cat voi sta acasa. Poate Stefania sa fie vreun angel si atunci i-am aranjat pe amandoi cu un start bun, ca langa ea nu voi putea fi prezenta la fel de mult timp ca pentru Bogdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Aaa, uitam, la multi ani Madau si Mandy, sanatate multa si copii exemplari.

Si intalneala de neuitat. Ma gandesc la voi, astept poze muuuuulte.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Yuhuuuu ....AMR 2ore!!!!!!!!!!

VAi...am niste emotii...parca ma duc la sfatul popular sa ma marit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata...imi strang catrafusele si in 10 min am plecat spre casa...sa iau piticul si..in parc cu noi!!!

Vb diseara sa povestim....si sa punem poze....chiar...unde le punem???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La noi e o vreme tare naspa. Sunt singurica acasa, Mateea doarme si eu bantui pe net, ca nu am chef sa fac bagaje.Mai am o multime de lucruri de pus la punct cu finii pt nunta... dar nici de asta nu am chef. Manac biscuiti cu ciocolata si bantui pe-aici. Va doresc intalneala placuta si astept nerabdatoare pozele daca mai apucsa intru astazi.
si numai bine.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama Dordia ai fost super haioasa cu emotiile tale...rad pe aci de una singura...Mirunici inca nu s-a trezit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor...sunt un pic necajita ca Mateea a facut un KK cam molcut... sper sa-si revina... ca in rest nu are nimic. Suspectez un iaurt cu visine ca fiind vinovat. Sper sa fie doar asta.Oare sa ii dau Hidrasec, sau sa mai astept sa vad cum eprezinta? O fi de la dinti? Oricum diseara ii dau banana cu branza de vaci.Ii fac acusi si un ceai de menta.Sper sa-si revina pana plecam.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabitaco parca vazusem ca ziceai ca a facut Mateea kk mai moale, imi pare rau, se pare ca si ea se aliniaza la clubul copiilor care se imbolnavesc cand trebuie sa plecam in concediu. Hai ca poate totusi o sa fie ok, tinem pumnii sa va simtiti bine toti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput