Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Daria a iesit "textbook todler"!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ha, ha...i-am facut si eu Mirunei...a iesit cu indulgenta...Spirited Toddler

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau!

Cica a mea e Textbook...ma cam indoiesc...

Nu ma timp de forumizat acuma, am stive de treaba pana plecam la maarea intalneala.

Ne vedem in jur de 17-17.15 in IOR.

Io o sa-i aduc iaurt + biscuiti.

M-a capiat d edimineatza. Azi e o zi de-aia artistica, asa ca o veti prinde pe fii-mea in cea mai tipica ipostaza de-a ei....

PS - saru'mana pentru linkurile catre vile. De real folos. nsa u stiu daca voi reusi escapada pana la urma,ca Adi e full de treaba.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by mirib

roxi-alexia. ai gasit. al meu e asa.

Miri si David - 23.12.2005
pardon maria-alexia. sorry
aaa si nici nu accept sa ploua. eu ziceam de lipsa soarelui.
o fi valabil testul numai ptr fete?

Bine ai venit in !
Pune si tu poze cu david sa il cunoastem si noi pe micut.
ati mai ajuns la munte? ati gasit ceva frumos?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Declar textul ineficient TOTAL in cazul nostru. pai daca Daria-cumintea foc e textbook...adica precum a mea...e clar ca NU e valabil...

Oricum, serios acuma, am citit descrirea la textbook si la noi clar nu se potriveste. Chiar zilele trecut citeam in Mama si copilul la etapele prin care trec ploduletii si la varste de 2.5 ani si 3 ani recunosteam lucruri pe care Sarah le face deja. Asa ca nu se potriveste.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Moooorrrr !!! Fetita cu care s-a jucat Cristi de zor alaltaieri are scarlatina !!!
Timp de o saptamana suntem suspecti de a face si noi, DF!

Mergi la inceput

Aoleu, Maria, tinem pumnii sa Nu fie nimik!

Si am uitat, Mandy, La muuuulti ani plni de impliniri, noroc si iubire, alaturi d ecei dragi!

Gata, am fugit, ca trebuie sa-i corectez un contract lui Adila si parca vad ca iar nu fac nimik...

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

offff...poate scapati totusi...Doamne ajuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am facut testul ,ne-a iesit :Spirited Toddler ,chiar i se potriveste ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu am un angel toddler . asa zic ei...

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput