Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Miri , hai ca esti tare! Normal ca ne sperie ploaia, chiar nu ma vad cu fata in IOR daca ploua. Nu avem unde sa stam din pacate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

cosmar rau seara trecuta de la furtuna. lua firul care coboara de pe bloc care intra in radio (este antena de la radio ca ap nostru este cu vederea spre marginea Buc si nu prindem radio decat cu o improvizatie de antena pe bloc) si-l smucea si-l trantea de geam ca am crezut ca ne coboara mascatii de sus.

cristi a crezut ca s-a rupt vreo bucata din gresia de la pervaz si a izbit-o de geam vb lui asta ne trebuia sa stam fara geam pe vijelia aia.

netu' nu mergea ca s-a ars un switch de la fulgere, bine ca nu a ars si calculatorul respectiv, tv nu avem de 3 zile (sau de 4?) parca eram in evul mediu aseara.
noi scosesem chestiile importante din priza, deci nici muzica, nimic, nimic, nimic.

de nu ar ploua astazi, eu chiar m-as bucura sa nu fie soare sa ne arda in cap.
daca-i ca acuma vremea este super. la mine e un innorat dar cald.

am uitat de aparat sa incarc bateriile. pe pun acum.

daca are cineva timp. spuneti-mi va rog, ce luati de papa la copii? ca io-s lipsita de idei, nu i-am mai dat sa manance prin parc/strada de vara trecuta cand statea linistit in carucior!

si sigur o sa iau si niste lapte pt mai multa siguranta.

ma duc la gramada de rufe de intins sila aspirator ca ieri nu am putut da ca plangea prea rau vlad cand ii dadeam drumu'.

poate poate apuc astazi sa-l pun la treaba.

Joy 30+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo again!!!

Maria Alexia am facut testul si mi-a iesit ca am un " Angel Toddler"...asa ca....e ok. Acasa cand am timp voi parcurge si lesonurile respective ca sunt curioasa!
Joy eu ii iau un sandwich cu cascaval uns cu un pic de almete, iaurt ca...la 17.30 asta e masa, si ceva prostioare de rontzait (biscuiti si prajiturica din aia gen magura)

Gata ...back to work!!!

Miri bine ai venit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dordia, cu un Angel Toddler cred ca nu mai ai nevoie de nici o lectie! Bravo voua!

Joy, eu de obicei pentru masa de dupa-masa in parc ii iau fie un borcanel de cereale + fructe, fie banana + biscuiti. Plus nelipsita apa. Daca nu dureaza mult si nu e prea cald, iau uneori iaurt cu biscuiti... Cam astea.

Mergi la inceput

aha..multam de idei fetelor.
chestia e ca el o sa pape in jur de 16:00, poate chiar mai devreme si deci urmatoarea masa ar fi cam pe la 19.00-19.30...si nu vreau sa plec acasa la 18.00!!
si parca nu as tine asa mult iaurtul afara, adica vreo 3 ore este chiar prea mult. tot iaurt ar trebui sa pape si el la ora aia.

o sa-i iau si un mar ca de asta-i place sa manance, prostioare gen junkfood - pufuleti, covrigei...cam atat mananca el din categoria asta - si lapte ca cu ala sigur nu ratez.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am facut testul, ce copil credeti ca am: touchy :) nici nu e de mirare...va ziceam ca e de-ala timid si sensibil...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

in loc de treaba, i-am facut si eu "profilul" lui Vlad. si ce credeti???

Grumpy Toddler

asta-mi place cel mai mult si i se potriveste ca manusa : When upset, she's prone to crying as if it's the end of the world.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, chiar ma gandeam la voi si eram sigura ca asa e temperamentul poetului, sensibil!

Sunt curioasa daca gasim vreun "Textbook toddler" prin colectie.
"Spirited"... le vad pe fetele-cucuietele: Sarah, Ilinca, Miruna...

Ce ma uimeste pe mine pe site-ul asta americanesc: de cate ori se vorveste despre toddler se spune "she", nu "he". Asta e exprimare mai noua, politically correct, sau ce??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hi hi hi..cum credeti ca este alexia ??? Spirited Toddler

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

roxi-alexia. ai gasit. al meu e asa.

Miri si David - 23.12.2005
pardon maria-alexia. sorry
aaa si nici nu accept sa ploua. eu ziceam de lipsa soarelui.
o fi valabil testul numai ptr fete?

Mergi la inceput