Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, intru si eu pentru doua minute, ca apoi ma apuc sa fac bagajele (intotdeauna reusesc sa pun mult mai multe decat am nevoie).

Va multumesc tare mult pentru urari, sper si eu sa aveti azi o zi super frumoasa pentru intalnire. Abia astept sa vad pozele cand ma intorc. Acolo nu prea o sa am de unde sa intru pe Net.
Pentru fetele care merg in concedii le doresc de asemenea vreme bune si distractie multa.
Va pup si cu siguranta o sa imi fie dor de voi.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy, LA MULTI ANI !!!! Sa fii sanatoasa, fericita si muuuult iubita!! Asemenea si tuturor celor dragi tie!!!

Fetelooooor, e un nor afara!!! Sper si ma rog din tot sufletul sa nu ploua!!!! Refuz sa ma gandesc ca oo sa fie vremea urata, ca daca va incepe ploaia sotul meu va refuza sa mai mearga!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neata!

Mandy , La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Concediu placut si relaxare maxima Cum ai rezolvat cu sora ta? Merge cu voi in concediu?

Camy , si eu ma uit afara cu groaza si ma rog sa nu ploua

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna fetelor
sint si eu prin zona, m-am trezit cu un sentiment ciudat dis-de-dimineata,ma gandeam ca poate intilnirea a fost ieri si am ratat-o
din cauza unei rachelute legata permanent de mine nu pot sta la internet,nu mai stiu ce se intimpla pe la colectie, sper ca toate/toti sinteti bine, sanatosi

ne vedem astazi la ora 17, pe curind, pupicei!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mandy ,LA MULTI ANI si concediu placut!!
Cami ,au anuntat niscai precipitatii dar de scurta durata ,sper si eu sa fie mai frumos pina dupa amiaza.
Gabitaco,disctractie placuta la nunta si-n concediu ,o sa fie bine pe drum ,gindeste pozitiv!
Miri_b ,bine-ai venit!Nu se vede filmuletul ,verifica ce s-a intimplat ...
Joy ,pupam buzica accidentata a Vladutzului,cred ca a fost groaznic ,..eu am trecut prin experiente de genul asta de vreo 3 ori.
Mihaelutat ,drum bun si voua si vreme frumoasa!

Mai ,eu imi fac griji acum cu ce imbrac baiatu' la intilnire ,ca e cam racoare iar noi toale mai de frig n-avem ,decat un singur hanorac ,ca de ,astept toamna sa-i cumpar iar cele din iarna-primavara nu-i mai vin umflatului :))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Azi ne intalniiiim, azi ne intalniiiim!!!!

Abia astept!!! Am incarcat bateriile la aparatul foto, camera e pregatita...deci...abia astept.

Puiul a ajuns cu bine aseara pe furtuna si nici nu m-a bagat in seama. Parca era suparat pe mine dar...pana seara l-am dat pe brazda. Vb mai mult si mai inteligibil, mai scoate cuvinte noi dar...doar sa repete dupa noi. Aseara prima oara a plecat de la mine din brate. Niciodata cand era la mine in brate si il cerea cineva...nu se ducea. Aseara l-a cerut Bunu si s-a dus fericit la el cu bratele intinse....
GAta ca am de lucru...mai ales ca m-am invoit!!!

Va poop si ne vedem la 17.00!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia draga, vreau sa-ti spun ca Daria de vreoo doua zile il prefera pe taica-su si nu pe mine! Nu stiu de ce, dar asta e ! La nani si papa tot cu mine vrea, dar la joaca si altele il vrea pe tati!

Doamne, am niste emotii pentru intalnirea de dupa-amiaza ....

EDIT: SE INSENINEAZA !!! Doamne ajuta!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sa facem galerie ptr soare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daca aveti timp & chef, am gasit un test foarte fain care va ajuta sa definiti mai bine temperamentul copilasilor, aici.

Al meu e "Grumpy Toddler", nici nu mai mir (Mai tineti minte filmul "Grumpy old man", tradus la moi ca "morocanosii"? Ma rog, morocanos nu e 100% potrivit, el e vesel de felul lui, dar ... artzagos daca nu-i fac pe plac!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mai fetele, a ajuns Ana lu`Manole si pe voi va sperie lipsa soarelui?
Asta e, bucurati-va ca va vedeti indiferent de vreme.
O zi superba va urez, intalneala cu emotii si vreme frumoasa ptr carcotase.
pup
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2b3a24a64cf5f6d0244a64

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput