Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

8 masuri de cereale pe zi??? Pai da-i plac asta e...mama stie cel mai bine cum si cat sa-i deie, nu?

Stefan nu mai papa cereale ca e prea fina pasta dar cu toatea astea in concediu ii duc o cutie de Orez cu roscove de la nestle si gata. O data pe sapt. papam gris cu lapte pe care il adora cu vanilie. Papa si cereale cu miere din acelea rotunde dimineata in lapte pe care le amestec cu fulgi simpli de porumb si haleste tot.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by catutza

Gabi , in primul rand distractie placuta la nunta, si concediu placut la mare. Sa aveti vreme buna si sa va distrati si relaxati
Dar totusi nu sunt cam multe masuri de cereale pe zi?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

mai ... s-a cam rotunjit fata mea ...are 13 kg si 85 cm ... dar altfel nu vrea laptele. Si nici sa-i dai cu lingurita o cana mare de lapte nu sta. Asa papa cu mare placere. Alta solutie nu avem... deocamdata. Ia papa 4 mese pe zi, din care 2 saunt de lapte, una de pranz- cu legume, si una la 16,30-17 cu fructe si iaurt. Intre mese mai ciguleste cate ceva, dar nu intotdeauna si in cantitati infime.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madalina, LA MULTI ANI! Sa ai parte de o viata lunga si fericita, noroc si sanatate.Si multe multe bucurii sa iti aduca micuta ta printesa.

mandy, LA MULTI ANI! Multa fericire si sanatate, sa ai parte de o petrecere frumoasa si de un concediu relaxant.

noki, sunt foarte multe pensiuni frumoase ..nu stiu ce anume te atrage ca sa stiu ce sa iti recomand. Aici am fost eu http://www.vilamiandra.ro/index.htm imi place foarte mult si cea recomandata de lavi.Mai gasisem una super undeva in sinaia insa nu stiu daca are curte.Cand vrei sa mergi?

bianca, ce mai faceti voi? cum mai este in concediu?

Ca tot vorbiti de lapte, ce spuneti de faptul ca alexia nu mai papa lapte de o saptamana si ceva, nu mai vrea deloc.L-am inlocuit cu iaurt dimineata si seara si eventual o felie de cascaval sau branza.am cumparat o cutie de brenac, sa vad daca va pofti sa bea din el insa mi-e teama sa nu se strice la burtica, oare sa il amestec cu niste nestele junior?
Am vizionat si eu toate pozele, sunt imagini foarte frumoase si ma bucur ca ati petrecut un concediu asa de frumos.
Fii-mea este batausa, din copilul cuminte care incasa plame a devenit tare rea..da palme in stanga si dreapta , sper ca maine sa ne comportam frumos.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mada, La multi ani, cu sanatate si numai bucurii

La multi ani, Mandy, pentru ziua de maine, toate cele bune, sa va bucurati de un concediu minunat si mai ales de clipele petrecute in familie!

La tema zilei (laptele, biberonul, cerealele)... iar suntem repetenti, mai bine nu va spun cum stam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello pe ziua de azi
Iar am fost busy dar am rezolvat mai multe la banci.
Of, tot astept ploaia aia, e atat de urat parcul politehnicii cu iarba uscata, iar strazile astea mai trebuie spalate ca sunt imputite rau, numai zeama de gunoi e in fata blocului
Stiu ca voi nu vreti ploaie, dar veti vedea ca pana maine se face frumos, dar acum e prea cald.

Mandy La multi ani pentru maine si concediu placut, sa va relaxati!

Gabitaco petrecere frumoasa si voua!

Lapte - Ili bea peste 500 ml pe zi, nu-mi mi-am facut griji nici cand nu voia sa bea, nu-mi fac nici acum.

Haideti ca ma duc sa bag o ciorba de pui facuta de soacra

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Multumim de urari... speram sa facem fata situatiei cu brio. Suntem nasi si asta inseamna ca toata noapte tre sa dantuim si fa zambim larg si generos la toata lumea, suntem cu pitica legata de gat , cand se termina nunta Mateea se trezeste si ne ia de odihniti, iar apoi plecam in lungul drum spre mare. Sa va rugati sa ajungem cu bine ... ca mergem pe AUTOSTRADA SOARELUI .... si am inima cat un purice ... dupa accidentele care au fost si tanand cont si de oboseala de dupa nunta.
Speram ca tati... care va conduce... sa fie atent la drum , un drum lung de vreo 7 ore, si sa nu avem nici un fel de probleme.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ile, un gand bun de la mine .Sa nasti usor iar bebe sa fie santos si mancacios.Iti tin pumnii

maria, cat de repetenti sunteti?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu cerealele i le-am scos de muuult tocmai din motiv de pufoseala si i-am introdus seara pe la 20.30-21.00 masa in toata regula. Adica: piure cu puiut, sandwich cu cascaval sau sunca( de obicei mananca 2 felii din alea patratzoase),...etc...

GAbitaco distractie placuta la nunta si in concediu si mare grija la drum!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sa revin cu amanunte despre cazatura lui Vlad: il spalasem pe manute ca sa mancam si eu ii pun un scaunel la chiuveta la baie si sta pe el in timp ce-l spal.
este innebunit dupa apa si ii place sa faca lac in baie...asa ca dupa ce l-am dat jos a protestat (inca nu era fleasca de apa, ca de obicei il sterg ca dupa baie) si a vrut sa se mai suie o tura.
in fine, zic hai mai stam nitel. si cum se catara el pe scaunel i-a alunecat mana sau piciorul, a cazut intre piciorul dela lavoar si scaunel, dar a dat cu barbia exact pe marginea scaunului.
initial, eu nu mi-am dat seama ca-i chiar asa de rau, mai ales ca nu parea sa planga. dar de fapt el deja se inecase, inegrise, de durere c anu avea glas.
apoi a inceput saracu' cu urletele la maxim si cu sangele siroaie.

tot nu m-am speriat f rau ca eram patita, abia cand el a inceput sa dea semne de lesin (se molesise, abia il mai tineam, nici nu se mai zbatea, de-l lasam jos nu putea sa stea in picioare) si sa vad sangele ala rosu rosu, el si-l intinsese pe toata fata.=, chiuveta era rosie, bluza mea la fel...apoi cand s-a potolit navala aia de sange si am vazut ca avea crater chiar ca imi venea sa ma bat singura ca nu l-am tinut de mana si l-am lasat sa se urce singur.

era distanta intre marginile ranii cam de 3 mm, de aia ma gandeam daca nu cumva trebuie sama duc sa-i puna vreo copca ceva, ca mi-era sa nu ramana cu gaura cum are Cristi in picior. mai tineti minte cand eram cu Vlad ca m-a sunat sa-mi zica ca s-a "piscat" cu flexu' si el avea ditai crateru de vreo 4-2cm...

dar se inchide acolo, deja azi noapte a prins cojita.

GABITACO concediu placut, sa veniti cu poze muuulte. si la nunta super distractie.
sa stii ca si mie mi se par multe cereale, dar totusi nici multe mese nu are pe zi.

socrella imi zice: pai cum sa-i dai mama sa manance la 3-4 ore ca-i prea mic!!!! cam la o ora ii dau eu (cand a fost la tara) maca 2-3 -4 linguri de ceva sa-i dai ca-i prea mic totusi...
nici ca sugar nu manca la o ora Vlad!

DORDIA esti o harnicuta de stai asa tarziu sa faci papa.
si cu pipi la olita...de unde stii cand face? ca eu nu pot sti. daca la kk are un "ritual" la mine nimic nimic nimic.
si ieri doar s-a nimerit odata la olita ca apoi s-a nimerit pe jos

CATUTZA nici la noi nu a venit indemnizatia, eu astept sa-i vina Elei ca urmatoarea zi imi vine si mie.

NOKI eu ii dau lui Vlad UHT MILLI dar din acela albastru. si el a avut probleme de la Milli cand ii dadeam seara dar mai ales noaptea. ca-i dadea gaze, ii fierbea burtica. DAR! numai cu cel cumparat din Carrefour!
cu ala din selgros sau Metro nu pateam asa, eu zic ca erau conditiile de depozitare probabil aiurea.
asa ca mai bine ii dau seara Nestle.

cu pensiunea/cabana la munte, am sarit cred ca nu stiu cand ai zis. la Predeal stiu si eu o cabana/vila super misto, cu mancare de dai pe afara, in schimb nu stiu cam cat costa.
este cabana de "protocol" de la Cristi de la servici, acolo ii trimite pe ei la training.
diseara cand vine el iti dau amanunte.

ADDYA chiar vroiam sa fac intrebarea ce jucarii aducem?????
daca vin cu Ela cu husbantul ei cu masina, iau si o mingie, daca nu..nu voi putea veni decat cu ceva de impins si altceva mai mic si usor.

DORDIA cu furtuna , ploaia, am zis ca mi-au spus vecinele, eu nu am de alaltaieri TV si nici pe net nu m-am uitat.

MADUTZA deci sa-i pitesc si eu biberoanele??? si suculetul cum i-l dau? ca bea cam 230 ml dupa fructe...
dar uite, este o super idee cu ascunsul lor.

al meu baiat bea cam 650 ml lapte /zi. DE CE NU-I BINE SA BEA PREA MULT LAPTE???

imi vine aspiratorul de la service, sa vedeti curatenie pe mine azi ca nu-l am de 1 saptamana si m-am chinuit ca naiba cu matura

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gabitaco distrectie placuta la nunta si la mare !!! Sa ajungeti cu bine la destinatie!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput