Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 19
dordia2000 spune:
Mandy
pt maine ca...cu neuronul meu atrofiat...cine stie daca mai retin pana maine!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!!
Lavi ...hai mai ca nu sunt chiar asa de nerecunoscut...dar....Cristinamh...nu m-a vazut cred ca de la intalnirea din Parcul Circului. Dar...si voi la fel asa ca.....
Am dat cateva kg jos si mi-a crescut parul...atat.
Dar oricum vom avea ecusoane asa ca...o sa ma recunoasteti.
Cu vremea.....hai sa fim toate optimiste si sa atragem vremea buna!!! Eu una asa gandesc mereu cand e vb de vreme!!!
Madau suuuper ca e bine Miruniciul dulce!!!
Vaaai abia astept sa va vad.
Azi imi vine baiatul, azi imi vine baiatul...uraaaa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Hildegard spune:
Buna,
Noki, poza la pasaport ti-o face acolo cand mergi cu dosarul ca la buletin si permis sau trebuie sa ti-o faci tu separat, s-o ai deja pregatita la dosar?
Stefan bea 300 ml seara si 240-250 la 6-7 dimineata si uneori mai bea 140 ml lapte la ora 10 dimineata.
Mie mi se pare ok laptele UHT Milli. Noi bem lapte la punga de vaca d ela fema din Curtici. E lapte super bun.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
dordia2000 spune:
Si al meu bea in jur de 500-600 ml lapte / zi si mai papa si cate un iaurtel mic. Eu zic ca e ok!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
catutza spune:
Ca tot vorbiti de lapte, am vazut ieri in cora, lapte Brenac la cutie. A incercat cineva?
Eu ii dau milli rosu, cu 3,5%grasime.Bea cam 500ml pe zi, cel mult, 180-200ml dimineata si 250ml seara, un iaurt zilnic.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
La voi a venit indemnizatia, pe luna asta? Ca la mine nu a venit si ma enerveaza ca trebuie sa stau in casa si sa astept 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
bianca_mo spune:
la multi ani, MADAU! sa fii sanatoasa si fericita!
la multi ani MANDY, si concediu placut!
va doresc sa aveti o intalnire frumoasa maine!
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
joy04 spune:
hai ca ouasem dimineata un maare mesaj, dar a picat netu', apoi s-a trezit vlad - pe la 08:10 . declar premiera.
MADAU....LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, SA AI TOOOT CE VREI IN VIATA.

ma duc sa fac de papa si revin.
Joy
28+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
gabitaco spune:
LA MULTI ANI !!!
pt cele 2 sarbatorite.
Referitor la lapte... Mateea papa MILI rosu UHT 3,5% grasime, cam 250-300ml dimineata si tot atata seara. Lapte bea, de fapt nu bea, mananca numai cu cereale, respectiv 8 lingurite pline cu varf in laptele de dimineata si la fel in cel de seara. Iaurturi papa cam 2 de 100-150 ml pe zi, iar bransa cu banana in fiecare zi. Nu stiu daca papa mult lapte... dar asta e ... noi nu mai bem cu bibele de la un anisor.
Noi stam mai prost la capitolul mestecat. Papa banana, biscuiti. sticsuri, grisine .... dar masa de pranz numai la blender. Nu vrea altfel . Isi face greata pana vomita.... nu stiu cum sa mai fac. Dar de mancat mananca dat la blender... si un "frigider intreg " daca i- as da.
Noi ne pregatim de mare
si mai inainte de Nunta
. M-am mi linistit si eu si incep sa fac bagajele.De la nunta plecam la Mare pt vreo 10-15 zile. Ajungem si la Nisipuri... daca sunteti pe acolo.... poate ne intalnim.
Intalneala placuta maine... si sa va ganditi si la noi cele din provincie, care nu am putut ajunge.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
catutza spune:
Gabi , in primul rand distractie placuta la nunta, si concediu placut la mare. Sa aveti vreme buna si sa va distrati si relaxati
Dar totusi nu sunt cam multe masuri de cereale pe zi?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Hildegard spune:
LA MULTI ANI MADAU! SA FI SANATOASA SI IUBITA

de-ale gurii